• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

işte gerçek ...

14 yaşınızdan beri birlikteymişsiniz belki siz farkında olmadan bişeyler sönüp gitmiştir. Bence ilişkinizi tekrar gözden geçirin sizi bu kadar üzen, her gün daha da kötüye gitmenize sebep olan kişiye neden ayrılamayacak derecede bağlı olduğunuzu bilemiyorum ama ilk yazınızda küçük oluşunuzdan, masum oluşunuzdan falan bahsetmişsiniz. ıstemediğiniz şeyler yapmaya zorladığı geldi ilk olarak aklıma. Tabi bunu açıklamak istemeyebilirsiniz ama sizi yıpratmasına ve hayattan nefret ettirmesine izin vermeyin. Belki de bir psikoloktan destek olmanız size yardımcı olabilir... opuyorumnanaktan

Sevgi bazen herşeydir ,bazen de hiçbirşey...

Bazen herşeyi sihirli değnek edasıyla yoluna koyar,bazense herşeyi inatla bozmak ister ve bozar,birden bire herşey alt üst oluverir.

O çok sevdiğin insanı tanıyamaz olursun.Oysaki bir zamanlar onu senden iyi tanıyan yoktu buna inanırdın,buna inandırmıştın kendini...

Ama şimdi noldu da böylesine tepe taklak oluverdi herşey.

Noldu sevgiye,saygıya,aşka,değere,noldu tüm duygulara ve sırada bekleyen ve bir türlü sıraları gelmeyen diğer duygulara...

Sevgi bazen herşeydir ,bazense hiçbirşey....

:delphin:
çok doğru.Bazen öyle zamanlar oluyorki insan kaç yıllık eşini,arkadaşını tanıyamıyor.Kubi arkadaşımızda inşallah sorunlarını halleder mutlu olur:delphin:

arkadaşlar yorumlarınız yardımlarınız için gercekten cok tesekkür ediyorum.bazılarınız yasadıklarımlarıma cok yakın seyler yaşamış ve bitirmiş şimdi ise mutlu olduklarını söylemiş. umarım hep mutlu olursunuz.psikolağa gittim ve ilaç kullanıyorum ama yardımı olmuyor bana. artık verebileceeğim yada yapabileceğim hiçbirsey kalmadı.sadece zaman'a bırakıyorum sonu ne olucak bilmiyorum ama zaman ..kürek çekmekten vazgectim kendimi denizin dalgalarına bıraktım.bakalım nereye sürüklenicem.neler olucak bilmiyorum.bekleyip görücem.sonu ne olucak sonumuz ne olucak...

daha oncekı yazımda da belırttım; sen bu ılıskı ıcın kendınen cok fazla sey vermıssın zaten..bu ugurda farkındamısın olan sana oluyor,senın saglıgına oluyor...
umarım daha da zarar almazsın bu ılıskıden..
hakkında hayırlısı olsun...

canım bazen ne yaparsak yapalım, karşımızdaki asla değiştiremiyoruz. bazı seyler degişmiyor sadece bir saatlik bir gunluk belki bir haftalık aylık degişiyor ama hersey herkes mutlaka bırgun ozune donuyor. benim de eşimin uyuz oldugum boyle sacımı basımı yolacak derece beni sinir eden cok huyu var ama tabii artıları eksilerin fazla ve cok sukur mutluyuz. ama ya bu adamın huyuna gore davranmayı kabul ediceksin ya da bırakıp gidiceksin ya da surekli bir mucadele icinde olup kendinden geciceksin. hepsi çok zor ama sadece gitmek kısa surede seni refaha cıkarır digerlerini secersen omur boyu ugrasırsın. asla unutma kimseyi degiştiremezsin. hakkınızda en hayırlısı neyse o olsun inşallah. umarım çok mutlu olursun.

Back
X