• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

işte gerçek ...

[/COLOR]gecmiş olsun demekten baska bişey yapamıoruz canım anlatsan rahatlardin belki azda olsa yardımımız olurdu olumunekankayizsmile:uhm:[/COLOR]

lütfen anlat içini dök az çok tahmin ettiğim bişeyler var ama anlatmanı bekliyoruzz beraber düşünelim yardım edelim sana benneyaptımki

Üç sayfa olmuş hala sıkıntını anlatmamışsın

Üzülme hiç üzülme... çoğu insanda bu var

Bende bir zamanlar beterdim.. şimdi hatırlamak istemiyorum..

Herşey sende biter tatlım... sağlıklımısın gözün görüyor elin ayağın tutuyormu

Ölümden başkası yalan..

Büyük Beklentiler içine girip küçük mutlulukları kaçırıyoruz. sevgilim şuan senin söylediklerini tekrarlayıp duruyor. ama küçük mutlulukları kaçırıyor haBeri yok.. hayatın posasını at suyunu iç.. hayat üzülmeye vakit harcayamayacak kadar kısa çünkü.. ha çok mu sıkılyorsun git mezarlığa.. işte hepimizin gideceği yer.. hayat çook kısa..

hepinizin yorumunu teker teker okudum . ilginiz alakanız için gercekten cok teşşekür ederim..
bazılarınız biranlık öfkleyle bunları yazdığımı söylemiş keşke öyle olsaydı ..keşke biranlık öfkeyle bu cümleleri kurmus olsaydım.kiminiz ise nişanlımla cok mutlu göründüğümü ona sarılıp acılarımı atmamı unutmamı önermişsiniz. keşke bu dediğinizde mümkün olsaydı. En sevdiğime sımsıkı sarılıp acılarımı onun yitirebilseydim keşke bu acıları o bana vermeseydi. Keşke ben her aydınlığa cıkmaya calıstığımda beni karanlığın en dibine gömmeseydi.Ona hıçkıra hıçkıra ağlayıpta yapma tüketme sevgimi tüketme bizi .gözyaşlarına boğma bos seyler için günlerimizi dediğimden anlasaydı.Keşke kendinden önce beni düşünseydi.Daha 14 yaşındaydım onu tanıdığımda küçücük bir kız cocuğuydum....Onu her gördüğümde her yanıma gelişinde kalbim küt küt atardı sanki dünyalar benm di onu beyaz atlı prens sanırdım. Anlamsız hayatımın anlamı olucaktı. öyleydi bir süre... Şimdi ise onu her düşündüğümde içimde adını koyamadığım bir acı bir burukluk neden diorum böle olmak zorunda değildi hiçbişi ... ben onu herzaman eskisi gibi sevmeye calıstığımda hersseyin eski masumluğuna dönmesi için çalıştığımda o beni kırdı ..Benim okadar emeğime hep tamam dedi ama 1 saat sonra hersey gene allak bullak ....nekadar uğraşsamda olmuyor.önce sözlendim sonra nişan eskiden bunların hayalini kurarken bile kalbim pır pır oluyordu. şimdi ise bunlar gercekleşti ama ben hayalimdeki gibi deildim. adını bile bilmediğim bi duyguyu hissediyordum.canım acıyordu.mutlu muyum mutsuz muyum dediğimde ise beynim kalbim duruyordu sanki hiçbiri hayalini kurduğum heyecanda mutlulukta olmadı nişan gününde bile kavga eden garip bi ilişki.15 ay askeerlik .... onu kalbim beynim ruhum bir bekledim tek basıma adımımı dısarıya atmadım tıpkı söz verdiğim gibi aclıktan elim ayağım titredi gitmedim bakkala sırf onun için kim yapar bu fedakarlığı bilmiyorum herseye reağmen beklemişim ben onu herseye rağmen inanmışım sözüne. değişicem değicek diyişlerine.. hep aynı hiçbişi değişmedi değişmiyor.ve ben hergün yok oluyorum.ne yapmam gerektiğini ne düşünmem ne hissetmem gerektiğini bilmiyorum. hepinize şimdiden cok teşekkür ederim kimseyle konusamadıklarımı burda anlatıyorum ve siz dinliyorsunuz. Saolun...

Son düzenleme:
bende de öyle oluyor
dolup dolup taşıyorum
tek tesellim gecenin ardından güneşin doğması

umudunu yitirme arkadaşım inş. herşey güzel olacak

slm cnm. yazdıklarını okudum da çok tanıdık geldi gecenin bu saatinde vay be oldum. demek benim gibi bi yerlerde aynı dertten muzdarip biri var :((

Allah yardımcın olsun inşallah en yakın zamanda bu sıkıntılı durumdan kurtulursun :Saruboceq:
Söz verilip tutulmaması,değişcem diyip değişilmemesi,vaadlerde bulunup yapılamaması çok yıpratıcı..
Hiç söylenmese hiç o duruma alıştırılmasa belki bu kadar acıtmaz insanı..
Nişanlanmışsınız evliliğe doğru gidiyosunuz.. Evlilik önemli bi karar bu kadar tükenmişken bu kadar bıkmışken iyi düşün.
Beklentilerin,isteklerin,arzuların en önemliside hayalindekiler neler bunlar gerçekleşcekmi ilerde diye..
Eğer sadece istek,hayal olarak kalcağını düşünüyosan herşeyden elini ayağını çek..
Anladığım kadaryla çok fedakrlıkta bulunmuşsun aslnda bizlerin yaptığı hata bu belkide. Ne kadar verirsek karşı taraf o kadar alıyo..
Birazda ben bişiler yapıyım,yapıcı olıyım diyen yok..
Biz o umutla yapmaya devam edioruz ama hep hüsran..
Kısacası hayattan ne istediğine karar ver ve ona doğru emin adımlarla ilerle..
Önüne çıkan engelleri engelden sayma aş.. Kafana takmamaya çalış yerimseniben

bu kadar baski altindaysaniz neden devam ettiriyorsunuz
seviyorsaniz anlasabiliyorsaniz evlenirsniz
ama olmuyorsada buna hic birsey sizi mecbur edemez
kendi kendinize neden bunu yapiyorsunuz?

sonradan pişmanlık duyacağın şeyleri yaşama oturup güzel bi dille sıkıntılarınız paylaşın belkide mesafeli olman gerekiyor nasıl olsa bu benim beni çok seviyo benden ayrılamaz diyordur belki o yüzden acı çektiriyo olabilir ona muhtaç olmadığını hissettir.

insan bazen çok dolduğunu hissediyor elinden bişey gelmeyincede böyle cıkmaza girebiliyor. ben eşimi tanıdığımda aşık olmamak için çok çaba sarfettin sadece arkadaştık o zamanalr ama nedense bişeyler .ekiyordu. biliyordum çok üzülecektim ama engel olamadım. oda engel olamadı. ilişkimiz sürmeyecek diyerek ayrıldık sonra yapamadık evlenelim dedik bu kezde ailesi ayırdı bizi. o kadar için aıyorduki o zamanalr ehr akşam bir insan ağlarmı ağladım. neden ben ne yaptım onalra beni tanımıyorlar bile dedim defalarca. sevgilim hep seninle alakası yok bana yapıyorlar desede aklımın bir köşesinde tıkanmış kalmıştı. üzüntüden hiç hasta olmayan ben sürekli hasta olmaya başladım vücut direncim düştü. sürekli tatlı yemek zorunda kaldım aldım kiloları. sonunda evlendik ama üzüntü bırakmadı peşimi. eşimden yana şikayetim yoktu ama dış etkenler mahvetti. şeker hastası oldum, hormonlarım bir çok çalıştı bir yavaş çalıştı dengem şaştı.
şimdi ben kime ne yaptım diye düşünmüyorum çünkü ben kendimi biliyorum. neden, niçin dersen benim gibi hasta olursun sonra çok uğraşırsın cnm. kafana fazla takmamaya gayret et hayatını yaşa. dün bitti gitti, bugünü yaşa. hayat o kadar kısa ki.

hiç bişe anlamadım:uhm:neymiş şimdi bu arkadaşın sıkıntısı..bir zamanlar çok sevdiği insanla nişanlanınca sevmediğini mi anlamışbilmiyorumkismile
kafam karıştı okurken..ama Allah büyük sıkıntı dert vermesin.ilk msjını okuyunca çok korkmuştum çocukken kötü bişe yaşadı sanmıştım..ama sanırım sorun başka..

Allah yardımcın olsun.. umarım herşey yoluna girer yaa bi insanın çıkmazda olması emeğinin karşılığının boş görunmesi fedakarlıklarının görunmemesi kadar kötü bişe yok. .:S

cnm ne yapıyor ve neden kavga ediyorsunuz mesela...oturup konuştun mu onla bu durumu...hislerini...ve anladı mı...

Okadar cok konustum okadaar cok anlattımki ..hep haklısın dedi tamam dedi bugünden sonra bu dakikadan sonra hersey istediğin gibi olucak dedi öptü öptürdü ... ama en fazla 1 gün ertesi gün gene aynı gene kavgalar.üften püften seyler için kavgalar. Onu nasıl sevdiğimi bildiği için bunklar oluyor biliyorum.her seferinde yüzük fırlatmalar sanki haklıymış gibi ... Konuştum,trip attım, tekme tokat girdim daha bunun gibi heryolu denediim ama nafile olmuyor işte. Eğer işine geliyorsa cok iyiyiz gelmiyorsa kedi köpek gibiyiz. o hep kendi istediği gibi olsun istiyor. ama herseyi, kendi hayatı benm hayatım görünüşüm konuşmam düşüncelerim mimiklerim.. hersey.ben diye bişey yok adete hersey onun istediği gibi olsun istiyor. kendim için hiçbir ssey yapmama izin vermiyor. nefes alsam neden nefes alıyorsun tut dicek utanmasa kimi zaman bana karsı cok iğyi, kimi zaman umursamaz tavırlar,hangisi o bilmiyorum.... beynim allak bullak kafam okadar doluki birtürlü kafamdakilerden kurtulamıyorum.

Okadar cok konustum okadaar cok anlattımki ..hep haklısın dedi tamam dedi bugünden sonra bu dakikadan sonra hersey istediğin gibi olucak dedi öptü öptürdü ... ama en fazla 1 gün ertesi gün gene aynı gene kavgalar.üften püften seyler için kavgalar. Onu nasıl sevdiğimi bildiği için bunklar oluyor biliyorum.her seferinde yüzük fırlatmalar sanki haklıymış gibi ... Konuştum,trip attım, tekme tokat girdim daha bunun gibi heryolu denediim ama nafile olmuyor işte. Eğer işine geliyorsa cok iyiyiz gelmiyorsa kedi köpek gibiyiz. o hep kendi istediği gibi olsun istiyor. ama herseyi, kendi hayatı benm hayatım görünüşüm konuşmam düşüncelerim mimiklerim.. hersey.ben diye bişey yok adete hersey onun istediği gibi olsun istiyor. kendim için hiçbir ssey yapmama izin vermiyor. nefes alsam neden nefes alıyorsun tut dicek utanmasa kimi zaman bana karsı cok iğyi, kimi zaman umursamaz tavırlar,hangisi o bilmiyorum.... beynim allak bullak kafam okadar doluki birtürlü kafamdakilerden kurtulamıyorum.

nie böyle yapıo gercekten bende sasırdım canım o seni bu halinle hareketleinle konusmalarınla sevmedimi niye başka kalıplara sokaya calısıor ? biraz üstüne düşmee kıskanma söyle umursamaz davran bakalım napacak belki işe yarar . :sm_confused: mafoldumbenmafoldumben

insan birini sevdiğinde mutlu olur..sevdiğine karşılık gördüğünde daha da mutlu..sevdigiyle bir iliskiye başladığında daha daha mutlu..
ama sen de durum böyle değil ve sen acı çekiyorsun..
bile bile goz göre göre neden?
sevdiğin için tamam ama sen ne olacaksın?böyle mı devam edecek hayatın?evliliğin bir gün kavga dövüş bir gün sakın?buna hangi yürek dayanır?
o değişmez,degisemez..onu o yapan seyler cunku..
belli ki uzun süredir berabersiniz veya tanıyorsunuz birbirinizi..bunca yıldır değişmeyen insan nasıl bir anda değişebilir?
degismiycek,hiç bir zaman degismiycek üzgünüm..ama bu böyle..
ve bu iliskide olan sana olacak,sen tükenen taraf olacaksın..
deger mı buna?
sevgiye saygım vardır ama bu kadarı da fazla..
erkek arkadaşımın ilk cikmaya başladığımızda bana söylediği bir laf vardı,ilk duyduğumda çok bozulmuştum ama sonradan ona çok hak verdim; eğer bu iliskide benden bir seyler gitmeye baslar ve ben mutsuz olursam iki dakika durmam biter,demişti..bu beni sevmediği anlamına gelmiyor,bu kendini sevdiği ve kendine deger verdigi anlamına geliyor..ve bu çok doğru bir laf bence..
suan beraber oldugum kisiden çok önce,uzun süren bir iliskim olmuştu,ve ben o kadar ben olmaktan çıkmıştım ki(tıpkı senin gibi) onu öyle bir merkeze koymuştum ki..ne ben vardım ne de ailem..bir tek o vardı..sen nasıl bakkala gitmemişsen bende 2 sene evden dışarı adımımı atmadım,ailemle bile..yazlığa bile gitmem yasaktı..ailemle yaşadığım kavgaları anlatamam sana..hergun kavga..hayatımdan çok sevdiğim herseyim anneme telefon fırlattım..Abi'm 1 sene yüzüme bile bakmadı...gibi durumlar yasadım..hep ben verdim o iliskide hep ama..sonra bir baktım ki beni ben yapan hiç bir şey kalmamış..boynunda tasması eksik bir köpek olmuşum..utanmasa onu da takardi...
ne oldu?madalya mı aldım?bu kadar taviz verdigim insan nerde şimdi?benim giden günlerim nerde???
istee o noktada zaten kafanı duvarlara vurasın geliyor ama geç oluyor..berbat bir ayrılık döneminden sonra,berbat olmasının nedeni uzulduumden değil tehtidler olmasından,resmen yeniden doğmuş gibi oldum..herseye sifirdan başladım..yeni arkadaslar yeni ortamlar yeni insanlar...
ve suan hayatimin en mutlu ve güzel senelerini geçiriyorum..
iyiki o manyaktan ayrilmisim...
seni sen yapan seylerden vazgeçme..
sevgi bakkala gitmemek olsaydı keske..keske o kadar basit olsaydı,inan bu değil..
sen bu iliskide yapabileceğini fazlasıyla yapmış,herseyi ustlenmissin..
artık bırakmak belkide dogru olandir....

Sevgi bazen herşeydir ,bazen de hiçbirşey...

Bazen herşeyi sihirli değnek edasıyla yoluna koyar,bazense herşeyi inatla bozmak ister ve bozar,birden bire herşey alt üst oluverir.

O çok sevdiğin insanı tanıyamaz olursun.Oysaki bir zamanlar onu senden iyi tanıyan yoktu buna inanırdın,buna inandırmıştın kendini...

Ama şimdi noldu da böylesine tepe taklak oluverdi herşey.

Noldu sevgiye,saygıya,aşka,değere,noldu tüm duygulara ve sırada bekleyen ve bir türlü sıraları gelmeyen diğer duygulara...

Sevgi bazen herşeydir ,bazense hiçbirşey....

:delphin:

Back
X