Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cnm ne yapıyor ve neden kavga ediyorsunuz mesela...oturup konuştun mu onla bu durumu...hislerini...ve anladı mı...
Okadar cok konustum okadaar cok anlattımki ..hep haklısın dedi tamam dedi bugünden sonra bu dakikadan sonra hersey istediğin gibi olucak dedi öptü öptürdü ... ama en fazla 1 gün ertesi gün gene aynı gene kavgalar.üften püften seyler için kavgalar. Onu nasıl sevdiğimi bildiği için bunklar oluyor biliyorum.her seferinde yüzük fırlatmalar sanki haklıymış gibi ... Konuştum,trip attım, tekme tokat girdim daha bunun gibi heryolu denediim ama nafile olmuyor işte. Eğer işine geliyorsa cok iyiyiz gelmiyorsa kedi köpek gibiyiz. o hep kendi istediği gibi olsun istiyor. ama herseyi, kendi hayatı benm hayatım görünüşüm konuşmam düşüncelerim mimiklerim.. hersey.ben diye bişey yok adete hersey onun istediği gibi olsun istiyor. kendim için hiçbir ssey yapmama izin vermiyor. nefes alsam neden nefes alıyorsun tut dicek utanmasa kimi zaman bana karsı cok iğyi, kimi zaman umursamaz tavırlar,hangisi o bilmiyorum.... beynim allak bullak kafam okadar doluki birtürlü kafamdakilerden kurtulamıyorum.