- 2 Eylül 2012
- 41.590
- 141.628
- 598
- Konu Sahibi AngryPenguin
-
bu konunun bu kadar tiye alınıp dalga geçilmesine inanamıyorum hemde hemcinslerim tarafından,kendinizi o annenin yerine koyun, kim başına böyle bir şey gelmediği halde bunları yaşadım der bu okadar kolay bi şey mi?her şeyi hükümete başbakana bağlamak isteyenler bu konuyuda bağlıyolar yani bu hanım bir belediye başbakanının gelini olmasaydı başbakan bahsetmeseydi yine mi böyle tepki verilecekti,hiç zannetmiyorum.Yapmayın etmeyin biz kadınız azıcık empati...
Arkadaşım zaten konuya ilk mesajımda bende tam bundan bahsettim .
Bir hem cinsim olarak o kadınla o kadar empati kurmuşum , o kadar empati kurmuşum ki , asla ve asla yalan olacağını aklımdan geçirmemiş.
Neden geçirmemişim ? Çünkü ayıptır yahu demişim , edep demişim . Kadınlarımız yaşadıkları çirkin tacizleri bile utancından anlatamazken bir insan yaşamadığı tacizi anlatmaz ki demişim .Hele de üzerime işediler gibi tüy ürpertici bir olay hayal ürünü olamaz demişim ....
Şimdi haftalardır aslı olmadığı için gösterilmeyen görüntülere karşılık , bir iki kare de olsa olayın aslını gösteren video olunca ; hiç görmediğime inanmak yerine elbette 5 dakikalık bir görüntüye '' vay anasını be ! '' demek daha mantıklı .
İşte tam da bu noktada olayı başbakandan , siyasetten ayırıp bakmak gerekiyor .
Ha şimdi bunun üzerine , o görüntüler olayın başıydı , bakıp devamında neler olmuş diye anlatılan tüm senaryonun gerçekliğini gösteren yeni görüntüler çıksın ??? o zaman konuşalım .Aksi halde gördüğüme inanmanın ötesine geçmek fazlaca ütopik benim için , hele de günümüz Türkiyesinde
bir de şu var.hani deniyor ya morartıları var,darp raporu var.eeee o görüntülerde hiç bir taciz ve kavga,itiş kakış yok ve görüntülerin sonunda kocası gelip kadını alıyor.o morartılar gerçekse,rapor da gerçekten varsa koca şüpheli bu durumda
Egem , burada hiç dillendirmemiştim ama bu olayda adı geçen kadının 1. ağızdan anlattıklarını biliyorum ben . Yani olayı aynen savcılığa duyurduğu ya da basında geçtiği gibi , eşine dostuna , arkadaşlarına da anlattı . Yaşadım dedi ve ağladı .
Ben hiç yaşadıysan ispatlayın kardeşiiim demedim , bir kadın yaşadım diyorsa yaşamıştır diye düşündüm hep.
Ama işte görüntüler ... Belki orada 5-10 sn lik bir duraksama var grubun tam kadının önünde , sanırım sözlü bir taciz olabilir.
Görünen o ki hepsi bu !
Görünmeyeni ve gaybı ben bilemem
evet görüntüler de en fazla saniyelik sataşma olabilir.yalnız bu çıkanlar sonunda karşılıklı sataşma olabilir.
kendisiyle mi konuştun:26:
cevabın için teşekkürler yanlış anlaşılmadığıma sevindim,evet burası Türkiye her an yeni bir kaset görüntü çıkabilir,ama ben bu olayda bu kadar karşıdaki hanımı rencide edici yazılar resimler paylaşılmasını hiç hoş bulmadım,altını çizerek söylüyorum empati yaparak,sonuçta olay hala yargıdaymış bekleyelim ve görelim elbet hiç bir şey gizli kalmaz gerçekler mutlaka çıkacaktırArkadaşım zaten konuya ilk mesajımda bende tam bundan bahsettim .
Bir hem cinsim olarak o kadınla o kadar empati kurmuşum , o kadar empati kurmuşum ki , asla ve asla yalan olacağını aklımdan geçirmemiş.
Neden geçirmemişim ? Çünkü ayıptır yahu demişim , edep demişim . Kadınlarımız yaşadıkları çirkin tacizleri bile utancından anlatamazken bir insan yaşamadığı tacizi anlatmaz ki demişim .Hele de üzerime işediler gibi tüy ürpertici bir olay hayal ürünü olamaz demişim ....
Şimdi haftalardır aslı olmadığı için gösterilmeyen görüntülere karşılık , bir iki kare de olsa olayın aslını gösteren video olunca ; hiç görmediğime inanmak yerine elbette 5 dakikalık bir görüntüye '' vay anasını be ! '' demek daha mantıklı .
İşte tam da bu noktada olayı başbakandan , siyasetten ayırıp bakmak gerekiyor .
Ha şimdi bunun üzerine , o görüntüler olayın başıydı , bakıp devamında neler olmuş diye anlatılan tüm senaryonun gerçekliğini gösteren yeni görüntüler çıksın ??? o zaman konuşalım .Aksi halde gördüğüme inanmanın ötesine geçmek fazlaca ütopik benim için , hele de günümüz Türkiyesinde
cevabın için teşekkürler yanlış anlaşılmadığıma sevindim,evet burası Türkiye her an yeni bir kaset görüntü çıkabilir,ama ben bu olayda bu kadar karşıdaki hanımı rencide edici yazılar resimler paylaşılmasını hiç hoş bulmadım,altını çizerek söylüyorum empati yaparak,sonuçta olay hala yargıdaymış bekleyelim ve görelim elbet hiç bir şey gizli kalmaz gerçekler mutlaka çıkacaktır
cevabın için teşekkürler yanlış anlaşılmadığıma sevindim,evet burası Türkiye her an yeni bir kaset görüntü çıkabilir,ama ben bu olayda bu kadar karşıdaki hanımı rencide edici yazılar resimler paylaşılmasını hiç hoş bulmadım,altını çizerek söylüyorum empati yaparak,sonuçta olay hala yargıdaymış bekleyelim ve görelim elbet hiç bir şey gizli kalmaz gerçekler mutlaka çıkacaktır
artık gördüğümüz şeyede inanmıyoruz.
Gezi olayları sırasında polis şiddetine maruz kalan ve bebeğini düşüren kadın gerçekti!
İzmir de her yeri morluklar içinde polis tarafından dövülen üniversiteli kız gerçekti.
Yine İzmir de arkadaşlarıyla otururken polis tarafından saçından sürüklenen kız gerçekti.
Kırımızı ve siyahlı kadın gerçekti.
Lobna gerçekti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?