• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İşte Gidiyorum...

sel

🦁🧚‍♀️
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2008
9.980
1.381
698
işte gidiyorum. sanırım uzun bir süre olamicam aranızda, zaman zaman uğrarım ama yine belki :delphin:

yarın kına gecem, pazar günü babamın evine vedam ve düğünüm, aynı samanda sevdiğim adamın sevgisi...
herşey bir arada biliyor musunuz?
garip bir his, ne ağlayabiliyorum ne gülebiliyorum. aslında şuan hiçbir şeyin farkında değilim, evlendiğimin bile. evimi temizlemeye ve yerleştirmeye gittiğimde sanki komşuya yardıma gidiyormuşum gibi geldi hep. sanki burdan ayrılmayacağım, gidecek olan ben değilmişim gibi.
annem gizli saklı ağlıyor üzülmemem için, bazen yakalıyorum onu ağlarken, kızım diyor evini ellerimizle yerleştirdik , hem seviniyorum bir yuvan olacak mutlu olacaksın, hemde üzülüyorum diyor evden gideceğin için.
sözleri bana şaka gibi geliyor diyorum ya inanamıyorum evlendiğime.
bana asıl koyacak zamanları ben çok iyi biliyorum aslında,evden çıkarken cuk diye oturacak içime bazı şeyler, gerçek o zaman kafama vuracak.
ama birde şu var pazar akşamı da sevdiğim adamın koynunda uyurken mutluluktan ağlayacağım, Rabbim bana bu günleride nasip ettin diye şükredeceğim.

gerçekten zor şeyler yaşadım ben hayatım boyunca, hep engellerim oldu benim, hep eksik kalan yanlarım vardı.
ailem desteğimdi en büyük hemde canım babacığım 15 yaşında babasının evinden çıktığından beri hep hayat mücadelesi vermiş, sonra çalışmış evlenmiş, sonra anneme aşık olmuş, 3 kızın doğumunda onuda kaybetmiş, sevdiceği ellerinden kayıp gitmiş, sonra şimdi ki annem hayatta benim için en değerlilerden biri, desteğim, dert ortağım benim... kardeşlerim ....

1 tek evimizin erkeği kalıcak onlara teselli, diğer kız kardeşlerim kaçarak evlendiği için onlara evden kız ıkarmanın hem zorluğunu hemde mutluluğunu yaşatıcam sanırım...

onları çok seviyorum :gitme:

sizler canım arkadaşlarım iyi ve kötügün dostlarım benim, hepinizi o kadar çok sevyorum ki...
uzun zaman gelemem belki sizi çok özlicem. hepiniz hakkınızı helal edin ve benim için dua edin olur mu senağlama

hoşçakalın canlarım :gitme:

Güzel ve mutlu bir yuvan olması dileğiyle.
Allah bir yastıkta kocaksın sizi emi.

deli yaaa
duygulandırma bu kdr bizi
o kdr seviniyorum ki senin çin..
Allah ım herkese yaşatsın bu duyguyu
inşalllah cok cok mutlu olursun bitanem
bizi unutma :gitme:

ALLAH cıktığın kapıya muhtac etmesın cnm
mutlu ol hep
annen baban bızler hep varız
eşınle cok cok cok mutlu ol:nazar:
RABBIM kem gozlerden korusun senı ve askını

Aynı duyguları bende yaşıyorum canım...
Yani baba evinden çıkış, sevdiğinle birlikte yaşamak...
Ama mutlu olacağız inşallah...
Bütün mutlulukar seninle olsun canım...

bizde şöyle bi laf söyler büyükler. evlenecek kızın aklını 40 gün önceden alırmış Allah.. yaşadıklarına dayanabilsin, mutlulua ersin diye... çok zor bi dönem Allah yardımcın olsun. annecim geldi aklıma çok fena oldum gerçekten.. ınşallah hep mutlu olursun, hiç keşke demezsin...

Ay bi tuhaf oldum kiz sel:gitme: Allah yuvanda hep mutlu etsin insallah, bilmem mi o duygulari, kina da bile aglamadim, ama o evden cikarken, babamin evine her zaman gitsem bile, o evden ciktiim an dunya basima coktu sanki mafoldumben babam surat ifadesi aglamasi mafoldumben annem kardeslerim ofof cok tuhaf bi uygu o kadar guzel, o kadar da icli disli aglatan bi sey of of senağlama Allah mesut etsin bebegim, hep mutlu olmaniz dilegile, Hayirlisi olsun herseyin :asigim:turkbayragi Ay ben bi duygulandim ya :kedi:

niçun ağlatıyosun beni söyler misin bana :mymeka:
:gitme: :gitme:
seni seviyorum kuzum gidiceğin yerde hep mutlu olman dileğiyle :nazar:

ayyyy bizi bukadar duygulandırma
ben çok duygusal ve sulu gözümdür
ailemede düşkün olduğumdan evden gelinliğmle çıkarken ölürüm heralde ağlamaktan canım benim ALLAH mutluluğunu daim etsin
ailenden uzak biyeremi gelin gidiyorsunn

evliliğin bu yanını hiç sevmiyorum arkadaşlarımız gidiyor :gitme:

:gitme:
Birden 1 sene önce yaşadıklarım geldi aklıma herşey aynı bütün duygularr :gitme:
Benim annecimde gizli saklı ağlıytordu, odamı son son toplarken ağlamıştı dayanamayıp bana sarılarak ağlamıştı senağlama tabi bende senağlama
Sonra evlendim 3 ay boyunca ara ara anlamsızca ağladım, annem telefonda benimle konuşamıyordu ağlamaktan, şimdi bile annem benden ayrılırken gözleri doluor, benimdee senağlama

Umarım çok mutlu olursunn

Son düzenleme:
canım benim ALLAH ım seni mutlu mesut bahtiyar eylesin inşallah daima yüzün gülsün yuvanda huzur eksik olmasın ALLAH a emanet olasınopuyorumnanaktan​

İnşallah çok mutlu olursun canım
Hayat sana ve eşine güzelliklerle gelsin
Ömrünüzün sonuna kadar sevgiyle yaşayına.s.

okudum yazdığın satırlara baktım baktım baktım...
ne desem sana bilemiyorum ama gönlümden geçen hep mutlu olman bitanem...
sen mutlu olmayı hakediyorsun :nazar:
Allah sana öyle bir evlilik nasip etsin ki yüzün hep gülsün :Saruboceq:
Huzurla mutlulukla aşkla dolu bir yuvada olsun :Saruboceq:
Seni çok özleyeceğiz inşallah en yakın zamanda tekrar bizimle olursun...
Her zaman kahkahalarınzı da göz yaşlarınızı da paylaşmaya hazırız a.s. ...

Veda mektubu gibi yazmış hatun yaaa :a015:

Son düzenleme:
GICIKSIN SEN YA GICIK NıYE AĞLATIYON....:mymeka:

SENıNLE YAŞADIĞIM O MANYAK DERSANE GÜNLERıNı UNUTAMIYORUM ÇOK AZGINDIN LAN....:umursamaz:

AMA SENı ÇOK TA SEVıYOM LAN...:asigim:

ÖZLEYECEĞıM SENı....opuyorumnanaktan

O MEHMETE SÖYLE ıYı BAKSIN SANA...:sinifsinif:

KOYNUNDA YATIRMAK ıYı AMA KIYMETıNıDE BıLSıN SÖLE ONA....:gitme:

Back
X