• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İşte Gidiyorum...

off sel yaa valla çok kötü oldum
gözümün önüne bir an benim evden çıkacağım sahne geldi
çok mutlu ol canım
Allahım ayırmasın sizi.

inş. hep mutlu olursun.

sağlıklı, güzel, huzurlu, sevgi dolu bir hayatın olur.

mutluluk adına yeryüzüne indirlmiş ne varsa........
sonuna kadar sevdiceginle.........bir koca ömür yaşam dilegiyle .......
canım ......

MUTLULUKLAR

duygulandım be mafoldumben bugün aynı şeyleri bende kendim için düşünmüştüm,bir ömür boyu mutlu olursun inşallah

Ay bu neydi şimdi yaa,veda mektubu gibi olmuş,off çok duygulandım yaaa:gitme:
Allah tamamına erdirsin,bir ömür mutlu olun emi..
Size en büyük bedduam olsun bu :gülen yüzünüz her daim gülsün,hiç bir zaman solmasın,geçmişi ah çekerek değilde,gülerek anımsadığınız güzel anılar olarak hatırlarsanız hep.
Mutluluklar canım benim:1hug:

dilerim çok çok mutlu olursunuz...
yolunuz açık olsun....

:gitme:

Çok mutlu olursunuz inşallah....

Rabbim utandırmasın...

Sağlık, mutluluk diliyorum.... Her şey gönlünüzce olsun Güzel şeyler düşün bundan sonra....Kendini özletme

yapma kızzz.düğünün oluyo,ne helallığı :1no2:
seni seni seniii hem ağlarım hem giderim diyosun değilmi.
ahh canım benim benim kızda gelin cıktığında ,damat elimi öpmeye geldi..ay o,an,bir iteledimki görmeye değerdi.

--- hep senin yüzünden oldu

diye.o,an için öyle kızgındımki.ama şimdi gülüyorum yaptığım harekete kaydirigubbakcemile3

evet sel,sonra geciyor ve gecmişe gülümsüyorsun.

canım allah yolunu acık etsin,pişmanlık vermesin kesinlikle.neşe,huzur hiç eksik olmasın emi tatlım.mutluluklar.:asigim:
:1hug: a.s. :nazar:

canım benim sonuna kadar mutlu,mesut, bahtiyar ol.tebrik ederim canım

Allah bir yastıkta kocatsın. bütün mutluluklar senin olsun selciğim. arada bir uğra ,mutlaka ama....

Ayy şöyle bir 4 sene öncesine gittim sayende; ne ağlamıştım, ne ağlanılmıştı...

Rabbim mutlulukların en güzelini nasip etsin, darısı bekar arkadaşlara...

cnm benim yaa resmen boğazım düğümlendi ağlattın beni senağlama

Bir yaşam boyu birbirinizi sevmeniz ve hep neşe içinde, huzurlu bir hayat sürmeniz dileğimle... Elleriniz birbirinden hiç ayrılmasın. Mutluluklar!

:delphin:iclendim, duygulandim, yasadiklarimi baba evinden cikisimi hatirladim,
:gitme::gitme::gitme:
mutlu ol cok:gitme:

Aaahh ahhh birden 1 sene öncesine döndüm..geçen sene bende buna benzer bir konu açmıştım buraya..Seni o kadar iyi anlıyorumki canım..bir yanda yuvandan ayrılmanın mutsuzluğu,bir yandan yeni yuvanı düşündüğün andaki mutluluk..:sinifsinif:

Çok karışık bir ruh hali..sevinsemmi..üzülsemmi...

Ama sevin bence..sevin çünkü senin artık yuvam dediğin bir evin oluyor,eşin her zaman yanında oluyor,tamam belki ailenden ayrılıyorsun ama bu ayrılık ayrılık sayılmıyor..Onlar senin ailen,tabiki her zaman görüşeceksin..

Gün içinde ne kadar sıkıntı yaşarsan yaşa,gece olupta eşinin koynunda uyumadan önce yatarken,o senin saçlarını okşarken,ne olduğu önemli değil sana birşeyler anlatırken..diyorsunki iyiki evlenmişim...:Saruboceq:

Allah mutluluğunuzu hiç bozmasın inş. canım...Bir ömür mutlu olun inşallah..Şeniz

canımm ne güzel anlatmış duygularını..dilerim Rabbim sana mutlulukların en güzelini yaşatır..hep mutlu olursun inşallah..:gitme:

Back
X