- 29 Haziran 2010
- 668
- 69
- 123
okulum yeni bitti sayılır. çalışmaya başladım ve şimdiye kadar çeyizime bi kırpık bişi bile almadığımdan artık biyerden başlamalıyım dediimm :) bugün annemle öylesine bakmaya çıkalım dedik ki eve geldiğimde yemek takımım, çelik tencere takımım, çatal bıçak takımım, kahvaltı takımım alınmıştı. yaklaşık bi saatte aldım hepsini. buyrun bakalım sizler de beğenicek misiniz :)
işte çatal bıçak takımım emsandan hasır modeli.
karacadan kahvaltı setim
Eki Görüntüle 842362 karacadan çelik tencere setim fotodaki setin siyahını aldım.
sarevden pike takımım annem almıştı bikaç ay önce
yemek takımımın görselini bulamadım malesef internetten setleri eve gönderdiklerinde artık foto çekip koyarım. zaten yemek takımımla ilgili soru işaretlerim var değiştirsem mi diye düşünüyorum size de danışırım. aldığım takım incecik bişi ışığa yaklaştırınca net bişekilde ışığı görebiliyorsunuz. köşeli, kenarlarında püf çiçeğine benzer bi desen var okadar.
birde kafaya koyduğum mutlakaa istediğim bi tencere takımı var bievden cheftopf
şimdilik bu kadar daha yeni başladıım dahaa çoookkk şey var çook
kızlar iştee beklediğim yemek takımım geldiii. sizce çok mu sade:26: ben hep sadelerden yana oldum içine yemek de girince göz yormasın istedim. siz ne düşünüyorsunuz?
yemek takımım karacadan.
buda tencere setimden canlı canlı bi örnek :)

Eki Görüntüle 842362 karacadan çelik tencere setim fotodaki setin siyahını aldım.

yemek takımımın görselini bulamadım malesef internetten setleri eve gönderdiklerinde artık foto çekip koyarım. zaten yemek takımımla ilgili soru işaretlerim var değiştirsem mi diye düşünüyorum size de danışırım. aldığım takım incecik bişi ışığa yaklaştırınca net bişekilde ışığı görebiliyorsunuz. köşeli, kenarlarında püf çiçeğine benzer bi desen var okadar.
birde kafaya koyduğum mutlakaa istediğim bi tencere takımı var bievden cheftopf

şimdilik bu kadar daha yeni başladıım dahaa çoookkk şey var çook

kızlar iştee beklediğim yemek takımım geldiii. sizce çok mu sade:26: ben hep sadelerden yana oldum içine yemek de girince göz yormasın istedim. siz ne düşünüyorsunuz?

buda tencere setimden canlı canlı bi örnek :)

Son düzenleme: