1- Tartışma sırasında bile kibarlığını bozmayan, hakaret ettiğinde aşkın azalabileceğini bilen.(Tartışmayı genelde hatta hep ben çıkarırım sevdiceğim alttan alır.Çok sinirlendirirsem sesini yükseltiği olmuştur yalan yok ama asla hakaret etmemiştir en ufak bir kelime dahil.)
2- Kadının saçlarını okşayan, ona iltifatlar eden biri.(Bu huyu benimde çok hoşuma gidiyor.Saçlarımı okşarken çok tatlısın,seni istiyorum,seni çok seviyorum der genelde bidenem benim insan kendin çok mutlu hissediyor gerçekten)
3- İhtiyaç olan her durumda ilgisini sevgilisine yönelten.(Kesinlikle zor durumda olduğum heran yanımda olmuştur belkide benden çok)
4- Sevgilisinin başarılarıyla gurur duyan ve her ortamda bunu vurgulayan.(Başarılarımla gurur duyduğu kesin,ama okul konusunda benim kadar hevesli değil malesef)
5- İlişkiyi arkadaşlarına, ailesine ilan eden.(İlk günden hatta evet demeden önce bile biliyorlardı.Hatta hiç unutmam ben tel numaramı vermedim.Arkadaşlarıda benim adıma mesaj çekip dalga geçmişler.Ben değildim dediğimde nasıl üzülmüştü canım yaa)
6- Beğenisini her fırsatta dile getirmesi, sevgilisini arzulayan.(Bunu bir sözüyle açıklayım.Sen buğün de buğün geli istiyelim ama daha zamanı var diyorsan ilerde benim olucağını bilirsem sonuna kadar beklerim demişti.Hala öyle düşünüyor allah bozmasın)
7- Sınırsız sevgiden önce saygıya sahip olan.(Bu konudaki hassasiyetimin başından beri farkında.Saygı olmadan bencede hiç bir şeyin anlamı yok.)
8- Rahatlatıcı ve dürüst olan, gerektiğinde size duymak istediği şeyleri söyleyebilen.(Bu huyu en çok hoşuma gidenlerden biri.Her zaman dürüsttür hayal kurarken bile gerçekçidir.Ben bilirim ki asla olmicak bir şeyden bahsetmez.Hani sırf laf olsun diye konuşan biri değildir)
9- Mesaj yerine sesi duymak için arayan.(Askerde olmasından belki tel olmadığı için sürekli konuşur teli seni seviyorum demeden kapamazdık.Hala öle.ama imkan doğrultusunda tabi.Evde bilinmediği için bazı kısıtlamalr oluyor benim adıma)
10- Partnerini her zaman her konuda destekleyen, öneri ve fikirler veren.(Bunu birçok ortamda ve konuda ispatladı umarım böyle devam eder)
11- Partnerinin çok beğendiği hediyeler alan.(Bu konuda da çok başarılı.Söylediğim hiç bir şeyi unutmaz.O an belki güler geçer alamam yapamam der ama bir bakmışsın elinde senin istediğin şey.)
12- Bir şövalye gibi davranan. Sizi her türlü durumda koruyan.(Şimdilik öyle ama ilerde ailesinin yanındada aynı şekilde olur mu büyük konuşmak istemiyorum)
13- Garip alışkanlıkları olan sevgilisinin bu halinden keyif alan, onu olduğu gibi kabul eden.(Bana beceriksiz diye diye aşık oldu:)ama bunlar temizlik ütü yemek vs.Allaha şükür garip alışkanlıklarım yok)
14- Arkadaşlarının yanında sevgilisiyle gurur duyan.(1,5 yıl oldu arkadaş ortamına çok fazla girmedim.Bu benim kişisel seçimim.Ama zoraki tanışmalarda asla beni inciticek bir konuşması olmamıştır)
15- Zor bir günün sonunda özel ilgi gösteren, doktora gitmesi gereken sevgilisinin yanında olan, ev işlerinin yarısını sahiplenen bir erkek bir kadın için tek kelimeyle mükemmeldir.(Bu konuda sevgili olmamızdan kaynaklanan durumlar söz konusu.Ailem henüz bilmediği için her istediği an yanımda olup temizliğe yardım edemiyor tabi:) Ama özel ilgi konusunda şüphelerim yok:)
Tabi iş tarifte değil o mükemmel erkeği bulmakta..
Bunlar şimdi davranışları umarım ilerde değişmez hatta dahada güzel olur.Yinede kimse dört dörtlük değildir fazla hayallere kapılmamak en güzeli diye düşünüyorum.Karşılıklı anlayış saygı ve sevgi doğrultusunda umarım bir ömür mutlu oluruz.Allah hepimiz için en hayırlısını nasip etsin inşallah.Amin...