Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hadiii ya insallah daha kotu olur hastanedede bakmazlardi die ummustumO çocuğa yaptığının (sopayla) aynısını yapmışlar deniliyor inşallah doğrudur
O çocuğa yaptığının (sopayla) aynısını yapmışlar deniliyor inşallah doğrudur
hayir ona ölmek bu kadar basit olmami yaptiklarini aynisini daha fazlasini yasamali ölümde ne varki gerci öbur dunyada bulur,gosterir Allah imİdam gelse keşke.... böyle yaratıklar yeryüzünde olmamalı..
bisey yapilmasa hastaneye goturueezdi kii o yaptiklarindn sonra halk onu linc edr die cezaevindn hhic cikarmazlardi demmekki hastanelik gercektnBiseymi yapilmis kadina?
Neden hasteneye kaldirilmis?
Haberi izledim Travma bölümünden çıkıyor. İşkence görmüş gibi bir hali yoktu. Umarım akıl sağlığı yerinde değil diyerek cezasını azaltmazlar
bunun obur dunyasida var tabii
E dualarımız kabul oluyor çok şükür ozaman bukadar insanın bedduasını aldı,
Ha bu arada ne demişler ''çektirdiğin kadar çekeceksin ondan sonra ÖLÜP GİDECEKSİN...
Bu tür şeylerde çok söylenti oluyor.
İlahi adaletin bir an önce tecelli etmesini istediğimiz için sanırım.
Umarım o kadın cezaevinde gününü tamamlar.
Özgürlüğün elinden alınmasından büyük ceza olduğunu sanmıyorum.
bnde tam olarak bilmiyrm sadece hastanelik olmusİzleyemiyorum haber vs biri açıklayanilir mi durumu nedir ne oldu ?
hayir ya isgence ceksin yaptiklarindn fazlasini
Diğer mahkumlar saldırmış olabilir yani ehh biraz rahatladım...bnde tam olarak bilmiyrm sadece hastanelik olmus