• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Beraber Ağlayalım Seninki Gidince Diycem Ama Benimki 16 Şubatta

konumu kapattılar yaaa hemen uygun değilmiş neyse olsun bakalım gülçin az kaldı gülüm bak kardeşininde az sayılır yakında oda düşüyo plakalara ya yeni gitmiş olsaydı sevgilinin dönüşüne bile sevinemezdin onu yollayınca

konumu kapattılar yaaa hemen uygun değilmiş neyse olsun bakalım gülçin az kaldı gülüm bak kardeşininde az sayılır yakında oda düşüyo plakalara ya yeni gitmiş olsaydı sevgilinin dönüşüne bile sevinemezdin onu yollayınca

Haklısın Canım..Kardeşim Gittiğinde Çok Kötüydüm Ben..Babamla Amcam Ayıramamışlardı Bizi :çok üzgünüm: Güya Sabahtan Sakinleştirici Yapmışlardı Bana Ama İşe Yaramadı Tabi..Sevgili Bi Yanada Canından Can Gitmesi Çok Bi Başka senağlama Kurban olurum kuzuma :asigim:

kardesım yenı gıttı askım daha gıtmedıı gecermı gunlerr..
senın adına sevındım az kalmıs darısı bana

Amin Canım..Geçen sene kardeşim gittiğinde geçmez gibi geliyodu ama bak bugün 114 gün kalmış.. Dua etmekten ve gün saymaktan başka çaremiz yok senağlama

Haklısın Canım..Kardeşim Gittiğinde Çok Kötüydüm Ben..Babamla Amcam Ayıramamışlardı Bizi :çok üzgünüm: Güya Sabahtan Sakinleştirici Yapmışlardı Bana Ama İşe Yaramadı Tabi..Sevgili Bi Yanada Canından Can Gitmesi Çok Bi Başka senağlama Kurban olurum kuzuma :asigim:

bende kardesım uzulmesın dıye kendımı zor tutuyodumm neyse gazı osman pasa kıslası yazısını goruncee dayanamadımm.. helekı vedalasıp arkasını donup kıslaya gırdıgı an bıttım bennsenağlamasenağlama

bende kardesım uzulmesın dıye kendımı zor tutuyodumm neyse gazı osman pasa kıslası yazısını goruncee dayanamadımm.. helekı vedalasıp arkasını donup kıslaya gırdıgı an bıttım bennsenağlamasenağlama

Canım benim.. üzülme sakın.. inan günler çabucak geçiyo :teselli:

uklannkapsnayv0.jpg

ŞU KIŞLANIN KAPISINA NAİL OLDUM YAPISINA
TELLİ KURBAN BAĞLAYAYIM ASKER YARİN KAPISINA
YÜCE DAĞLAR OLMASAYDI LALAER HİÇ SOLMASAYDI
ÖLÜM ALLAHIN EMRİDE ŞU AYRILIK OLMASAYDI
ÖLÜM ALLAHIN EMRİ
ŞU AYRILIK OLMASAYDI

Son düzenleme:

ahhh sorma o kapıdan girdi gitti orda dondum kaldım bittim geri çıkışı yoktu artık 3 ay ordaydı bak resmini çektim son girmeden önce

ne konusu açmştn cnm

Back
X