• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Mehserrrrrrr canım habeler sende artık sÖle bakem nasılsın nasıŞl gİdİyo kavuŞtun askerİne sonuÇta nasıl İİmİ...

çok şükür çok iyiyiz canım değişikliklerde iyi yönde çok şükür eskisinden daha iyi aklinialirimsmile
nasıl gitsin o çok yoğun bu hafta geleni gideni arayanı falan öyle işte
kaydirigubbakcemile2

ohaa kızım motot gibi seninki:roflol: çalışmaya başladın durmadan arıyomuzemuszemus alttan almaya devam çeyiz alcanbayanssulusmile
he nerden alınıyo o kartolumunekankayizsmile

canım arıyo ya napıyon kim var ne ettin v.s bissürü soru..
canım türk telekomdan alınıyo diye biliyorum ben ama:1closedeyes:

:roflol::roflol: senin için özel hazırlıyoru kızım daha çok var da sen sıkılıon diyesırnaşık şeysırnaşık şey
/QUOTE]
yerim lann sorularınıı gündüz işte kafam şişti zate sevdiceğim tam toplantıdayken aradı açamadım diye bi ton laf yedim leyla oldum uleynn bugun:roflol:

canım Allah kavuştursun tez zamanda..sana tavsiyem eşine asker kart çıkart türk telekomdan benım erkek arkadasım kullanıyo ve 1 ay rahatlıkla ev telını arıyo detaylarını ınternetten ogrenebılırsın tatlım.opuyorumnanaktan

canım internetten baktım ev telefonuna yansıyo fatura onun parası cebinde kalıyo sanırım yanış anlamadıysam ama 300 dakka falan dio ? CADIARZU

# Her biHer bir karta en az aylık 300 kontör tanımlanır.
# 1 kart için en fazla 2000 knt/ay

ay ne guzel ya zaman daha cabuk geçer vallaa a.s

inşallah canım bende öyle düşünüyorumzemuszemus

canım internetten baktım ev telefonuna yansıyo fatura onun parası cebinde kalıyo sanırım yanış anlamadıysam ama 300 dakka falan dio ? CADIARZU

# Her biHer bir karta en az aylık 300 kontör tanımlanır.
# 1 kart için en fazla 2000 knt/ay

canım bende tam bılmıyorum sadece avantajlı oldugunu bılıyorum sen ıyıce arastır.

Back
X