• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

ben biraz aceleciyim başımın etinin yiyom herifimin yap artık düğünü diom ama haketmiom mu düğünü kızlar 3 senedirrr çıkıoruzzz ve deli gibi aşığız maşallahh :asigim:

iyi ediyon afferim kız:D

ben okadar aceleci olamadım:D

hele bi asker psikolojisini atlatsın sonra evlenelim:P

zaten sen temmuz ben eylül ya çokda b i fark yok:D

allah aşkınızı artırsın:D

niye bea bizim bekar devreleri hani toplu nikah, düğün yapcaktık:) he ben de baya ciddiye almışım o zaman kafa nerdeydise:)

kız belediye bedavaya düğün yapar gibi ne o öleee toplu nikah toplu sünnet duymuştum ama toplu nikahı hiç duymamıştım heheheeh çok güldüm edukcum ilahiiii kaydirigubbakcemile2

ay ne biçim anlattım sinirden anlayıverinn işte

Merhaba melikecim (adaşım :)) ) buraya ilk kez geleyim dedim, yazını okudum çok üzüldüm valla. Çoook büyük geçmiş olsun canım. Neyse ki her şey sizin lehinize sonuçlanmış. Bundan sonra böyle olumsuzluklar yaşamamanızı dilerim... Geçmiş işte herşey, üzülme daha fazla. O habersiz bi kaç gün geride kalmış en azından.

Merhaba melikecim (adaşım :)) ) buraya ilk kez geleyim dedim, yazını okudum çok üzüldüm valla. Çoook büyük geçmiş olsun canım. Neyse ki her şey sizin lehinize sonuçlanmış. Bundan sonra böyle olumsuzluklar yaşamamanızı dilerim... Geçmiş işte herşey, üzülme daha fazla. O habersiz bi kaç gün geride kalmış en azından.

Aramıza hoşgeldin canımmmm yerimseniben

merhaba melikecim (adaşım :)) ) buraya ilk kez geleyim dedim, yazını okudum çok üzüldüm valla. çoook büyük geçmiş olsun canım. Neyse ki her şey sizin lehinize sonuçlanmış. Bundan sonra böyle olumsuzluklar yaşamamanızı dilerim... Geçmiş işte herşey, üzülme daha fazla. O habersiz bi kaç gün geride kalmış en azından.

hoşgelidnnn:)

hosgeldınnn aramısaa=))

niye kız ankarada yapıyor belediye her yıl düğün nikah toplu toplu:) şaka zaten kuzum:D tamam herkesin düğününde en çok ben oynayacam yaf:) az masraflı olcaksıınız ama neyse hemen davet edilmiş kabul ettim kendimi:)

sağol canımm. valla askerimin bu huyunu seviyorum küfür etselerde karşılık vermez.
inşallah hiç birimiz böyle şeyler yaşamayız. üzülmemeye çalışıyorum bende ama işte hangimiz olsa üzülürüz...

özlemiştim sesini duyunca kendime geldim..

adaş arada uğra buraya o zaman :1hug:

niye kız ankarada yapıyor belediye her yıl düğün nikah toplu toplu:) şaka zaten kuzum:D tamam herkesin düğününde en çok ben oynayacam yaf:) az masraflı olcaksıınız ama neyse hemen davet edilmiş kabul ettim kendimi:)

:D ankaraya benden selam o devam etsin aynen öyle:P:P:P

tmm oynamayanı almicaz zaten düğüne:D

davetlisin tabiiiiiiiiiiii=)

DELİMİSİN KIZIM TABİ DAVETLİSİN ŞAFAK GÜZELLERİMİN HEPİCİĞİ DAVETLİİİ BÜTÜN GARULARR GELEBÜLÜRRR opuyorumnanaktan

Back
X