- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
- #30.761
bende şimdi onu düşünüyodummmkaydirigubbakcemile3
zaten su durumda baska dusunecek sey yokkı :roflol:
onları gormek ıcın bıze sadece gızlı yetenekler lazım baska cozum yok :çok üzgünüm:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende şimdi onu düşünüyodummmkaydirigubbakcemile3
mekanize karargah piyade bölüğü sanırım merkesde 20.zırhlı tugayı olarakta gecıo
ayyyy sewındırık oldum urfdan bırını duyuncaolumunekankayizsmile
Uyu da vakit çabuk geçsin kaydirigubbakcemile3 Tatlı rüyalar. Öptüüüüüüüüüm opuyorumnanaktanyok kız cadı madı deelim ben iştee sempatiksalakcinni
uyku m geldiii yatsam mı napsam acep mirmirmirmir
bu geceee bizim kızlarr nerde yaaaa duyguu baabbyke meg busra tatlıkıs ümmü desen hiç yokk
Kız bana lokum deme... kilo verme topikindenim ben :roflol: Şimdi sen bana dersin... ben giderim oraya kızlar lokum da ne güzel di mi derim... kaos ortamı çıkar :dance: :tomato: Şaka şaka, biz genelde her bişiyi yiyip kilo vermeye çalışyoz bayanssulusmile
Maviyi de pek bi severim.. Sizin geri sayım şeysi evlilik şeysi di mi, şafak kaç?
Sitede ilk senin avatarını gördüm aklinialirimsmile
Canım aynı işte.. ama orda da bişilere ayrılıyolar :)) 3. bölüktü benimki :) Sorayım faruk diye birini tanıyo mu :))) Kısa mı uzun mu, şafak kaç??
Gittin mi urfaya hiç? :)) Ben de bi sevindirik oldum valla :))
Uyu da vakit çabuk geçsin kaydirigubbakcemile3 Tatlı rüyalar. Öptüüüüüüüüüm opuyorumnanaktan
Selam kizlar, ben geldimmmmmm....
Nasilsiniz hepinizzz?
bu geceee bizim kızlarr nerde yaaaa duyguu baabbyke meg busra tatlıkıs ümmü desen hiç yokk
Nasilsiniz hepinizzz?
Nasilsiniz hepinizzz?
ben çıkıyorum bebekler ii gecler![]()
Uyu da vakit çabuk geçsin kaydirigubbakcemile3 Tatlı rüyalar. Öptüüüüüüüüüm opuyorumnanaktan
iyigeceleeerr opuyorumnanaktan
İlk zamanlar gerçekten de en zor zamanlar canım...kız bende şuan tam senn topiğe uygunum 57 kiloyum ver diyetteim 60dım aşkım giderken eridim o gittikten sonra özlemden mafoldumben
Mutlu, beraber, sağlıklı, huzur dolu, uzun ömürler dilerim canım opuyorumnanaktanbende severim sözlümde sever hem o mavi gözlü de ondan herşeyim mavi
yok geri sayım çizelgem şafak çizelgesi ama profilimde yazan tarih düğün tarihimiz allahım nasip ederse=)
Yerinizde olsam saymazdım canım.. başlarda hiç saymıyordum ben. Akışına bırakmak en iyisi... azaldıkça saymalı.. Yemin törenine gitmiştim canım. Urfa güzel bi yer... insanları gerçekten yardım sever. Askeriye de üniversite kampüsü gibi :)) Ama bi daha gitmek çünkü ayrılıklar beklemekten daha zorhadi yaaa ayyy aynı demekzemuszemus
bılmıorum kı kacıncı boluk ya
uzun tatlım safak 278 bısım daha war:1no2:
gitmedim canım aaahh keskem gıtsem sen gıttın mı_?
İyi geceler opuyorumnanaktanben çıkıyorum bebekler ii gecler![]()