• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Acemi birliğinde ne zaman müsait oluyor bilmiyorum ki
çok büyükmüş ısparta bazı telefonlar bozuk diyo ararsın ulaşamayabilirsin benim nerden seni arayacağım belli olmuyor dedi.
O da mümkün olduğunca aramaya çalışıyor boshayallersmile
Yatış vermişler ya seninkine muhtmelen ondan arayamıyordur canım

anladım canım ya Çanakkalenin Zaferi ya bugün elki ondan arayamımıştır :sm_confused:

canım en fazla ben de aradığı ankesörü arayayım diyorum telefonlar bozuk benim sesimi duyuyo ben aradığımda ben duymuyorum onu...belli bir yerden arasa olur da dediğin gibi acemi birliğinde ne zaman müsait olacakları da belli değil.yemin töreninden sonra rahatlarlar heralde.

yok kız unuttuğumdan değil çanakkale zaferini hatta tur falan düzenleniyomuş konuşmuştuk gitsekmi diye bide bağcılarda savaşı anlatan platform kurulmuş yada kurulacakmış 10 gün ücretsizmiş ona falan gidelim dedik aklımda yani ama asker bana onu demedi çarşılar yarım gün nevruz diye öle bi söylenti var dedi ondan o geldi aklıma

canım en fazla ben de aradığı ankesörü arayayım diyorum telefonlar bozuk benim sesimi duyuyo ben aradığımda ben duymuyorum onu...belli bir yerden arasa olur da dediğin gibi acemi birliğinde ne zaman müsait olacakları da belli değil.yemin töreninden sonra rahatlarlar heralde.

inşallah canım ya
bi ustaya geçse zaten yarısını bitmiş sayıcam boshayallersmile

Back
X