- 21 Şubat 2010
- 11.019
- 2.473
- 448
- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
- #31.421
selam kızlar
doktor civanım hoş geldin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selam kızlar
Allahım bu cuma vakti hürmetine sen
bana ve bu topikteki arkadaşlara dayanma gücü ver:Saruboceq:
askerlerimize sağlık ver rabbim:Saruboceq:
onlar rahat olsun iyi olsun:Saruboceq:
bizde burda iyi oluruz
bazen şükretmiyoruz verdiğin nimetlere
affet bizi Allahım hep birşeylerin kaybedince geliyor aklımıza...eyvahedigeldismile
kolumuz bacağımız gözümüz var şükür binlerce şükür:Saruboceq:
ciddi rahatsızlığımız yok,olanlar varsada acil şifalar ver rabbim..:Saruboceq:
megime sabır ver rabbim hayırlısıyla az günü kaldı bir an önce bitirmeyi nasip et:Saruboceq:
yuvalarında sğlık huzur mutlulukla olsunlar,bir daha hiç ayrılmasın aşkıyla
tatlıkısımında askeri hasta onada acil şifalar ver rabbim çok mutlu olsunlar inşallah..:Saruboceq:
duygu.c onunda askerine hayırlı şifalar nasip et Allahım inşallah gelince çok mutlu bir yuva kursunlar..:Saruboceq:
kardelen44 rabbim onuda askerine kavuştur inşallah..:Saruboceq:
büşrae tertibimede hayırlısıyla günler çabuk geçsin teskere gününü göster :Saruboceq:
Allahım,sağlık,huzur,mutluluk eksik olmasın..:Saruboceq:
susu:1hug:
mühürlükaderim:1hug:
my_everything:1hug:
hayırlısıyla askerlerine kavuşacakları günü göster Allahım...:Saruboceq:
adını unuttuğum buradaki topik arkadaşlarımın hepsi sağsalim askerlerine kavuşsunlar inşallah:Saruboceq:
hasta olan askerlerimiz sağlıklarına kavuşsun bir an önce:Saruboceq:
bekarlarımız sevdikleri asker yarileriyle ilk adımı atsın inşallah:Saruboceq:
nişanlılarımız askerleri geldikten sonra hayırlı yuvalar kursun inşallah..:Saruboceq:
evlilerimiz kocişleriyle çok mutlu olsun inşallah,bebiş isteyenlere hayırlı evlat versin rabbim..:Saruboceq:
evladı olanları Allahım uzun ömürler versin..:Saruboceq:
Allahım sen askerlerimizi bütün kötülüklerden koru inşallah:Saruboceq:
kötü insanlarla karşılaştırma onları.:Saruboceq:.
asker beklemek zor gerçekten buda bizim imtihanımız
ama isyan etmeyeceğiz,kavuşacağımız günü bizde göreceğiz biliyoruz
bizlere ve askerlerimize dayanma gücü ver Allahımm..:Saruboceq:
bu cumanın yüzü suyu hürmetine dualarım kabul et inşallah rabbim:Saruboceq:
NOT:kızlar adını unuttuğum arkadaşlar var mutlaka lütfen darılmayın
eğer isterseniz bana deyin sizin adınızla dua edeyim şimdilik aklıma bu kadarınız geldikafamçokkarıştı
doktor civanım hoş geldin
valla iyim desem yalan olur vedat 2 hafta daha carşıya çıkamıcak toplam 1 ay oluo yaa![]()
oy oy doktorum civanımmmm merakta edermiş ya dersanem varya yorgun argın geliorum die bi gün giremedim eve gec geldim hemen uyudum bide dün daymlarda kaldım cepten nete girmeye çalıstım hep ama nedense google girio siteyi açmıo anlamadm valla o yüzden yani yoksa ben sizi hiç bırakırmıyım yahuuuhoşbulduk canım,nerelerdesin sen kaç gündür yoksun merak ettim
selam kızlar ben geldimm bilmiyorumkismile şafakkk 241 :)
oy oy doktorum civanımmmm merakta edermiş ya dersanem varya yorgun argın geliorum die bi gün giremedim eve gec geldim hemen uyudum bide dün daymlarda kaldım cepten nete girmeye çalıstım hep ama nedense google girio siteyi açmıo anlamadm valla o yüzden yani yoksa ben sizi hiç bırakırmıyım yahuuu
hoş geldin tatlım Allah kolaylık versin :Saruboceq:![]()
azıcık idare ve sabır canım yaa senin şafakta azalmış zaten şükür ve sabır et canını sıkma canları sağolsun onlar iyi olsunlarda
tamam canım sorun olmasın da:) msn de açmıyon senÇP
eduk meg ve esmerim hoşgeldiniz nasılsınız???
ii hoş diosunda tatlm benim günler azaldıkca kalan şafak ne kadar az olursa okadar beklemekte zorlanıosun şimdi bana yıl gibi gelio yaa beklemek okadar 10 ayı atlattık 5 ay 5 yıl gibi gelio bana
hoşbuldummm canım. walla merak içersindeim. ya benimkisi 17sinde siirte gitti. o an geldim die. aradı ben senı sonra ararım dedi we hala tık yok cocukta yaaa:uhm:mafoldumben
haklısın ama eldende başka bişi gelmiyokiii:çok üzgünüm: