• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Allahım bu cuma vakti hürmetine sen
bana ve bu topikteki arkadaşlara dayanma gücü ver:Saruboceq:
askerlerimize sağlık ver rabbim:Saruboceq:
onlar rahat olsun iyi olsun:Saruboceq:
bizde burda iyi oluruz
bazen şükretmiyoruz verdiğin nimetlere
affet bizi Allahım hep birşeylerin kaybedince geliyor aklımıza...eyvahedigeldismile
kolumuz bacağımız gözümüz var şükür binlerce şükür:Saruboceq:
ciddi rahatsızlığımız yok,olanlar varsada acil şifalar ver rabbim..:Saruboceq:
megime sabır ver rabbim hayırlısıyla az günü kaldı bir an önce bitirmeyi nasip et:Saruboceq:
yuvalarında sğlık huzur mutlulukla olsunlar,bir daha hiç ayrılmasın aşkıyla
tatlıkısımında askeri hasta onada acil şifalar ver rabbim çok mutlu olsunlar inşallah..:Saruboceq:
duygu.c onunda askerine hayırlı şifalar nasip et Allahım inşallah gelince çok mutlu bir yuva kursunlar..:Saruboceq:
kardelen44 rabbim onuda askerine kavuştur inşallah..:Saruboceq:
büşrae tertibimede hayırlısıyla günler çabuk geçsin teskere gününü göster :Saruboceq:
Allahım,sağlık,huzur,mutluluk eksik olmasın..:Saruboceq:
susu:1hug:
mühürlükaderim:1hug:
my_everything:1hug:
hayırlısıyla askerlerine kavuşacakları günü göster Allahım...:Saruboceq:
adını unuttuğum buradaki topik arkadaşlarımın hepsi sağsalim askerlerine kavuşsunlar inşallah:Saruboceq:
hasta olan askerlerimiz sağlıklarına kavuşsun bir an önce:Saruboceq:
bekarlarımız sevdikleri asker yarileriyle ilk adımı atsın inşallah:Saruboceq:
nişanlılarımız askerleri geldikten sonra hayırlı yuvalar kursun inşallah..:Saruboceq:
evlilerimiz kocişleriyle çok mutlu olsun inşallah,bebiş isteyenlere hayırlı evlat versin rabbim..:Saruboceq:
evladı olanları Allahım uzun ömürler versin..:Saruboceq:
Allahım sen askerlerimizi bütün kötülüklerden koru inşallah:Saruboceq:
kötü insanlarla karşılaştırma onları.:Saruboceq:.
asker beklemek zor gerçekten buda bizim imtihanımız
ama isyan etmeyeceğiz,kavuşacağımız günü bizde göreceğiz biliyoruz
bizlere ve askerlerimize dayanma gücü ver Allahımm..:Saruboceq:

bu cumanın yüzü suyu hürmetine dualarım kabul et inşallah rabbim:Saruboceq:

NOT:kızlar adını unuttuğum arkadaşlar var mutlaka lütfen darılmayın
eğer isterseniz bana deyin sizin adınızla dua edeyim şimdilik aklıma bu kadarınız geldikafamçokkarıştı

:Saruboceq:Amin...

Allah kabul etsin inşallah,bu dua hepimizin duası..
senin de askerin,şu ameliyatı kolayca atlatsın ve biran önce sağlığına kavuşsun inşallahh arkadaşımmm..
iyi ki varsın ve bizimlesin güzel yürekli Hejar'ımmopuyorumnanaktan
çok duygulandım çookkk:sinifsinif:
sağol varol canımmm..

hoşbulduk canım,nerelerdesin sen kaç gündür yoksun merak ettim
oy oy doktorum civanımmmm merakta edermiş ya dersanem varya yorgun argın geliorum die bi gün giremedim eve gec geldim hemen uyudum bide dün daymlarda kaldım cepten nete girmeye çalıstım hep ama nedense google girio siteyi açmıo anlamadm valla o yüzden yani yoksa ben sizi hiç bırakırmıyım yahuuu
selam kızlar ben geldimm bilmiyorumkismile şafakkk 241 :)

hoş geldin tatlım Allah kolaylık versin :Saruboceq::nazar:

oy oy doktorum civanımmmm merakta edermiş ya dersanem varya yorgun argın geliorum die bi gün giremedim eve gec geldim hemen uyudum bide dün daymlarda kaldım cepten nete girmeye çalıstım hep ama nedense google girio siteyi açmıo anlamadm valla o yüzden yani yoksa ben sizi hiç bırakırmıyım yahuuu

hoş geldin tatlım Allah kolaylık versin :Saruboceq::nazar:

tamam canım sorun olmasın da:) msn de açmıyon senÇP

azıcık idare ve sabır canım yaa senin şafakta azalmış zaten şükür ve sabır et canını sıkma canları sağolsun onlar iyi olsunlarda

ii hoş diosunda tatlm benim günler azaldıkca kalan şafak ne kadar az olursa okadar beklemekte zorlanıosun şimdi bana yıl gibi gelio yaa beklemek okadar 10 ayı atlattık 5 ay 5 yıl gibi gelio bana

hoşbuldummm canım. walla merak içersindeim. ya benimkisi 17sinde siirte gitti. o an geldim die. aradı ben senı sonra ararım dedi we hala tık yok cocukta yaaa:uhm:mafoldumben

kız benimki istanbulda asker geçen hafta tam 1 hafta boyunca arayamadı e bide seninki siirtte şartlar daha ağır arar canım merak etme senolumunekankayizsmile

Back
X