- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #31.861
evet tatlım doğru söylüyorsun allah hepişmize sağlıkla sıhhatle kavuşmayı nasip etsin :Saruboceq:
Öyle canım, inşallah zaman hepimiz için su gibi geçer...dulcinea ne güzel canım az kalmış sizin
yok sivasta değil askerim Allah korusun:)
acemiliği oradaydı çok zorluk çekmiştik
siz oradasınız sandım o yüzden sordum canımcımmopuyorumnanaktan
Nerde canım askerin??? Şafak kaç??ben ustabirliği belli olacağı gece rüya görmüştüm
rüyamda izmire çıkıyor
sabah aradı beni belli oldu yerim falan diyor,
ben direk izmire mi çıktı diyorum
bizimki ne izmiri daha doğuya git diyor en doğuyakaydirigubbakcemile3
hosbuldum kizlarrrrr
angelim evet yaa cepten girdim 2.5 saat daha arabadayimmm... SIkIlIYoRum napimmm.. Hehehehe sohbete katilim dedim...
hosbuldum kizlarrrrr
angelim evet yaa cepten girdim 2.5 saat daha arabadayimmm... SIkIlIYoRum napimmm.. Hehehehe sohbete katilim dedim...
Öyle canım, inşallah zaman hepimiz için su gibi geçer...
Nerde canım askerin??? Şafak kaç??
(burda yazılanların hepsine yetişemediğimden senin mesajları çok geç görüyorum :kedi: )
ayyy ayyyy angelimmm.. Duygulandim beaa... Sagol canoooo
Benim is berbat iste... Ancak yol yol yol cekiyom yaaaaa... Oooof oooof insallah bir an once baska bisey bulurum..
Kocacimda kiziyo zaten adam gibi iste calis diye... Ariyoruz istee..
Evet canim yurtdisi =)
ayyy ayyyy angelimmm.. Duygulandim beaa... Sagol canoooo
Benim is berbat iste... Ancak yol yol yol cekiyom yaaaaa... Oooof oooof insallah bir an once baska bisey bulurum..
Kocacimda kiziyo zaten adam gibi iste calis diye... Ariyoruz istee..
Evet canim yurtdisi =)
12 den sonra 361 olacak
askerim ığdırdabilmiyorumkismile
angelll sen bi bizim asker yolu beklerken safak topıgıne bı gelseneeee :))))))))
neden hayırdır kıss kaydirigubbakcemile2
hehe bırsey yok bee konular karısmasın dıye burdan sormadım kaydirigubbakcemile3
gelmeyin nen üstüme göremiyom 1 ay çok sıkı :ecrin_bebek:
Orda da terör yok diye biliyorum fıstıkım. opuyorumnanaktan Zaman su gibi aksın canım ya, aranızda kavga falan olmazsa, daha tez geçer sizin için..
Canım ya.. sana da benim gibi olmuş:
Gece sonuçlar açıklağında telefondayız... ben hep istanbul olma ihitimai olmadığını bildiğimden bursa balıkesi falan çıkcak diyordum... Urfa deyince kalakaldım. Evde kocaman türkiye haritası vardı, açtım yere, öylecenek oturakaldım haritanın başında...
Terör olmadığını öğrenince şükrettim tabi.
kuşum yazdım bilem kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?