• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

hepimiz gülelim bidenem ya sempatiksalakcinni opuyorumnanaktan bende sewerim rock ve klasik ama en çok halk müzüüü :lepi:

Kız benim hatta bi sürü beleş hakkım var... valla arayıp kadife sesinden bi türkü çığırmanı isterim kaydirigubbakcemile3

Gelevera deresini istemeye karar verdim boshayallersmile

Kız manyahh kaydirigubbakcemile.. biz üni boyunca her hafta ayrıldık, ondan nolcak. Git gör her hafta mis gibin kaydirigubbakcemile5

2 hafta da 1 falan da süper canım, onun tadı cidden bambaşka olur.. tadında özlem diye tanımlayabiliriz bunu yerimseniben Her hafta buluşmalara değer boshayallersmile
Mesafe ne kadardı :uhm: Ben daha sizi hafızaya tam sokamadım bilmiyorumkismile
Sınavlarını kaçırma tabi..
Tabi ki yine de zor oluyo ayrılış, bilirim boshayallersmile

amasyada,6 saat sürüyor ama gece git ertesi gece hemen gel:)
benim sınavım yok ben bitirdim okulu,eylüldeki tus için çalışıyorum arada.
biz gitmeden önce 5 senenin 24 saati her dk beraberdik farklı bir alışkanlık var yani,görmezsek olmuyo görünce ayrılması dert:S neyse bunalmayım ben daha yoksa adamı doğramak falan istiyom gidip:D

Kız benim hatta bi sürü beleş hakkım var... valla arayıp kadife sesinden bi türkü çığırmanı isterim kaydirigubbakcemile3

sırnaşık şey :roflol: :roflol: öhöm öhömm :kedi: aşkım olmassa ses çıkmıyo benden git onu bul getir olumunekankayizsmile düet yaparıkk hoşo sölemes pek ama olsun varlığı yeter aslanımınn yerimseniben Şeniz hohhhh coştum yine dalgalanıyorum ben yaw -tatlicadiarzu- delikafadulden

amasyada,6 saat sürüyor ama gece git ertesi gece hemen gel:)
benim sınavım yok ben bitirdim okulu,eylüldeki tus için çalışıyorum arada.
biz gitmeden önce 5 senenin 24 saati her dk beraberdik farklı bir alışkanlık var yani,görmezsek olmuyo görünce ayrılması dert:S neyse bunalmayım ben daha yoksa adamı doğramak falan istiyom gidip:D

Ay canım o kadar da yakın değilmiş, toplucanak iyi yolculuklar dileyim ben sana opuyorumnanaktan Aaaa siz evliymişsiniz bi de... Ne desen haklısın canım.

evet canım ya her işte bir hayır vardır derler ya doğruymuşopuyorumnanaktan
He valla kaydirigubbakcemile3 Bugün bizim 50 59 dolu olsaydı gelemezdim mesela buraya yerimseniben

sırnaşık şey :roflol: :roflol: öhöm öhömm :kedi: aşkım olmassa ses çıkmıyo benden git onu bul getir olumunekankayizsmile düet yaparıkk hoşo sölemes pek ama olsun varlığı yeter aslanımınn yerimseniben Şeniz hohhhh coştum yine dalgalanıyorum ben yaw -tatlicadiarzu- delikafadulden
Zuzum senin uyku saatin gelmiş kaydirigubbakcemile3

Aaaa kızlar gece yarısı olmuş zemuszemus Profili düzeltem ben zemuszemus

ben sölerdim sizeee gelevera deresiniii hem karadenizliyim de gelin olarak da karadenizee gidecem artı üstüne sesimde güsel ama duyamazsınız kii lülülülülülü

nöbetlere alışınca zaten gerisi daha kolay,sen meslek olarak hangisi? ayy anladın sen ne dediğimi cümle kuramadım:D

sözleşmeli memurum canım firmaya bağlı veri giriş elemanı tıbbi sekreteer iki işide yapıyorum anlarsın bizi hastane ortamları işteee firmaya bağlıysan her işi yapacaksın :dilcikar:

sözleşmeli memurum canım firmaya bağlı veri giriş elemanı tıbbi sekreteer iki işide yapıyorum anlarsın bizi hastane ortamları işteee firmaya bağlıysan her işi yapacaksın :dilcikar:

anladım canım zorluyolar sizi ama ya:Sgerçi herkesi zorluyolar artık ya...oyy neşelenelim ya kızlar askersiz konu açalım hepimiz hadi ben iyi konu bulurum diyenler sahneye davet ediyorum:)

Back
X