• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

arar tabi canım ya neden aramasın bi bulunduğun yerin şartlarına alışsın şimdi sudan çıkmış balık gibidir arar tabi tatlım:teselli:[/QUOTE]

inşh ya inşh böyle sesini duyamadan geçmiyor:( arasın artık.. çok özledimmm :"{

KIZLARRRRRRRRRRRRRRRRR BEN ÇIKIORUMMMMMMMMMMMM HAYDıı HEPıNıZE ıııı KONUŞMALAR MUAH MUAHHH CAN HATıCELERıMMMMM BENıMMMM opuyorumnanaktanaklinialirimsmileturkbayragiturkbayragi

iyi olmaya çalışıyoruz tecrübelerinizden yararlanarak başarabiliyormuyuz orası meçhul bilmiyorumkismile
fisfisfis tabikide başarıcaksınız sonradan gelenlerde sizin tecrübelerinizden faydalanıcaklar:teselli:
kızz keyif pek bi gıcır heralde zilleri taktın oynuyon ohh ohh maşallah Allah bozmasın:Saruboceq:

:çok üzgünüm: o nerden çıktı ben sana el sallama smilesi yapmıştım keyfiler gıcırık değil:1ninca:

çok saol ya içimi rahatlattın gerçekten çok kararmıştı içim bunalmıştım daralmıştım artık mafoldumben ay iyki geldim yanınıza ya delirirdim yoksa tecrübelerinizden yararlanıyoruz en azından a.s. hepimiz çok dua edelim..

Ne demek canım ya =) =) =) Allah hiç bir zaman yanıltmaz yeterki biz dua edip ondan isteyelim...Daralma sıkma canını yoksa daha kötü olur iyice bunalıma girersin olmaz öle Birtanelerimiz oradalar ve biz iyi olalımki onlarda iyi olsunlar dimi...Sonuçta Onlarda bizim için oradalar... =) turkbayragi

:roflol::roflol: senin için özel hazırlıyoru kızım daha çok var da sen sıkılıon diyesırnaşık şeysırnaşık şey
/QUOTE]
yerim lann sorularınıı gündüz işte kafam şişti zate sevdiceğim tam toplantıdayken aradı açamadım diye bi ton laf yedim leyla oldum uleynn bugun:roflol:

slm kıslar ben gönül eşim 5 gün önce gitti askere ulaştırma yani şöför olarak manisada ama acemilikte bi işe yaramıyomus söförlük sanırım hep eğitim hep eğitim :sinifsinif: gittiğinden beri her gün aksam aradı 1 dakka 1 dakka konuştuk hep kart almıştı biraz önce aradı ve kart bitti 50 saniye duydum sesini:( neyseki sesini duymak bile yetio :sinifsinif: sesi kısılmış bağırmaktan senağlama kıslar bişe soracam eve telefon bağlatıyorum yarın buğün basvuruyu yaptım yarın bağlarız dediler telekomdakilere sordum sehirdışı aramalarda en hesaplısı hangisi die jetvel100 dediler bende tamam dedim eve geldim internetten araştırdım sehirdışıyla hiç alakası yok :kızgın: siz hangi tarifeyle konusuyosunuz lütfen yardım ediiinnn:Saruboceq:
canım Allah kavuştursun tez zamanda..sana tavsiyem eşine asker kart çıkart türk telekomdan benım erkek arkadasım kullanıyo ve 1 ay rahatlıkla ev telını arıyo detaylarını ınternetten ogrenebılırsın tatlım.opuyorumnanaktan

Back
X