• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

iyiyim babyim sen nasılsınaklinialirimsmile
ohooo kuzu yıl oldu:delphin: evlendim barklandım aynı sen gibiyimboshayallersmile

hosbuldum canım nasılsınzemuszemus

iyilik sağlık ya ne olsun...nikah mı yaptınız,düğün mü bekliyosun sen de yoksa? anaam kızlar yavaş yavaş evlenin uleee çok masraflı olceksiniz:)

Ohhhh helal olsun sana ozaman.. bizdensin ozaman
Evlilik süper bisey..
Darisi bekarlara..... Insallahhh :lepi:
amin canım evet süper katılıyorum:asigim: ee yazın gene sen mi geliceksin tryegamyoncuiremsu
Sıkıldım boshayallersmile
tibete gitmek istiyorum ben boshayallersmile
zemuszemus bende gitmek istiyorum amsterdama tibete ahh ahhboshayallersmile
biten 22..
kalan 432..
çoğu gitti azı kaldı meleğim :P :)
geleceksin ALLAH'ımın izniyle .. :nazar:
bekliyorum..
:roflol::roflol: ya kızım cok alemsinsırnaşık şey evet ama bitiricez:lepi: gelicekler tabi alıcaz yarilerimizi:asigim::nazar:
iyilik sağlık ya ne olsun...nikah mı yaptınız,düğün mü bekliyosun sen de yoksa? anaam kızlar yavaş yavaş evlenin uleee çok masraflı olceksiniz:)
:roflol: dügün istemiyorum benmirmirmirmir ama bakalım sağ salim bi gelsin msraflar onu bekler kıyamam:asigim: artıkın kız tarafı olarak verin ceyizimi:roflol::roflol:
selammm kızzlarr ben geldiiimm aşkımla reesımlerımızı çıkardım ona yollıcam:asigim:
sanada selam:dilcikar: banada yollasempatiksalakcinni kızım gecen herkeşin adını yazdın beni yazmadın insan merak eder hain karukaydirigubbakcemile

Evet bu yaz gene gelecem turkiyeye.. bodrum tatili yapacaz askimla..
Ali$tim artik bea.. ucak firmasina abonemi olsam ne =)

Amsterdam guselll... oraya git vallahaaa....

ya göremıyorumkı kımlerın açık oldugunuu bazeeenn evet sen nerelerdesınn bakım hee:oklava:
sanada selam:dilcikar: banada yollasempatiksalakcinni kızım gecen herkeşin adını yazdın beni yazmadın insan merak eder hain karukaydirigubbakcemile[/QUOTE]

Evet bu yaz gene gelecem turkiyeye.. bodrum tatili yapacaz askimla..
Ali$tim artik bea.. ucak firmasina abonemi olsam ne =)

Amsterdam guselll... oraya git vallahaaa....
Allah'ın izniyle izin vakti gelsede bzide yapsak:kedi:
ol bacum indirim yapsınlar sana:roflol: sen gittin mi ay bende gitmek istiyorum askımlan ama:asigim:

ya göremıyorumkı kımlerın açık oldugunuu bazeeenn evet sen nerelerdesınn bakım hee:oklava:
]

:kedi: asıl sana oklava hıh merak etme sen:oklava:
hehehe brdayım ain domdom sen neler ediyosun alıstın bakomdavereliniortak

Back
X