• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

:dilcikar::oklava: öyle olsun seni uçaktan atayımda görsırnaşık şeysırnaşık şey

delikafadulden nankör kediler orda askerlik yapıyolar hepinizi şikayet etcem askerlerinize bir dost diye sesli mesajlar bırakcem:roflol::roflol:

koru beni bunların şerrindenbenneyaptımki

Kız kızaaa gezeliiim bu geceee Çıtırlara bakalım laf atalım hihoyyyt kaydirigubbakcemile3

hoşbulduk kızlar ayy alemsiniz valla özlelikle superisi snin şu yazına koptum sesli mseaj bırakcam bi dost die ayy ne alemsin karusun kız sn:)
:roflol: öyleyimdir:kedi:

Kız kızaaa gezeliiim bu geceee Çıtırlara bakalım laf atalım hihoyyyt kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile2 mucuks büşüm ama ben bilmem beyim bilir:roflol::roflol:
hehehe bulursan atarsın:P

:dilcikar::dilcikar:

SENı BENDEN NE BU ŞEHıR AYIRIR
NE DE ECEL

Yüreğimi en fazla dil yarası acıtır
bu sevdaya hangi yaban eller gelir uzanır
KENDıNE ıYı BAK
SANA BıŞEY OLMASIN...
Yüreğim darda aklım firarda
sebebim olur ölüme
ayrılık...

aynen duygu sıkıldım valla ya aman ewe gidince daha çk sıkılıcam ya hoş öffffffffffffkafamçokkarıştı
hava da güzel insnın eve gidesi gelmiyo ama olsun eve gideyim
üstümü başımı değiştireyim bi fincan nescafe alayım bilgisayarımı karşıma alayım başlayayım sevgilime döktürmeye
onunla oluyorum evde olunca ona birşeyler yazıyorum sürekli
yanıda hissetmeme neden oluyor
mutlu oluyorum

SENİ BENDEN NE BU ŞEHİR AYIRIR
NE DE ECEL

Yüreğimi en fazla dil yarası acıtır
bu sevdaya hangi yaban eller gelir uzanır
KENDİNE İYİ BAK
SANA BİŞEY OLMASIN...
Yüreğim darda aklım firarda
sebebim olur ölüme
ayrılık...

severek dinlediğim şarkıda kim sölüodu yaf funda arar mıydı=?

hava da güzel insnın eve gidesi gelmiyo ama olsun eve gideyim
üstümü başımı değiştireyim bi fincan nescafe alayım bilgisayarımı karşıma alayım başlayayım sevgilime döktürmeye
onunla oluyorum evde olunca ona birşeyler yazıyorum sürekli
yanıda hissetmeme neden oluyor
mutlu oluyorum

günlük mü tutuosun ama pcde buda güzelmiş canım ne güzel canım ya sen onla mutlu oluosun bn bıraktım yazmayı ya şimdi ders var öffffffff hiçde çalışmıorum duygu ya napıcam bu sene bilmiorum acaba onun etkisi mi var yoksa kendim mi istemiorum bilmiorum öf yaaaa:çok üzgünüm:

Yok canım Yonca Lodi olumunekankayizsmile

hı ewet doğru kadının ismi aklıma gelmediydi bitürlü

hadi kalk gel bu bi bahane biraz cesaret ilk günkü gibi dururyor hala kalbin ömürlük bende emanet

off off depresyona girdim birden hee şimdi ewe gidince hakan altunu dinler daha çk girerim ayy bn napcam ya

günlük mü tutuosun ama pcde buda güzelmiş canım ne güzel canım ya sen onla mutlu oluosun bn bıraktım yazmayı ya şimdi ders var öffffffff hiçde çalışmıorum duygu ya napıcam bu sene bilmiorum acaba onun etkisi mi var yoksa kendim mi istemiorum bilmiorum öf yaaaa:çok üzgünüm:
Ben hem bilgisayara yazıyorum hem defter tutuyorum.
O defteri de yanımdan hiç ayırmıyorum.
Girişine resimlerimizi çıkarttım yapıştırdım. Çok özel oldu birinin eline geçsin istemem.
Napim canım ya oyalanmam lazım bir şekilde hergece gözyaşlarıyla uyuyorum inan öyle çok özlüyorum ki. Ama mecbur diyorum son engelimiz bu biticek diyorum avutmaya çalışıoyrum kendimi.
Derslere veriyorum kendimi. Hiç boşlama bak kafan dağılıyor.
Düşünmemeye çalış kaptırdın mı zaten devam ediyorsun.
Konu okuma soru çöz sürekli. Zaten vakitte kalmadı pek.

hı ewet doğru kadının ismi aklıma gelmediydi bitürlü

hadi kalk gel bu bi bahane biraz cesaret ilk günkü gibi dururyor hala kalbin ömürlük bende emanet

off off depresyona girdim birden hee şimdi ewe gidince hakan altunu dinler daha çk girerim ayy bn napcam ya
Girme depresyona bak ne güzel hava var mis gibi biraz dışarda dolaş hemen eve girme istersen. Mağazalara bak en azından sıkıntın geçer.
Ya da kendine güzeeel bi profiterol ısmarla bugün. cokacimcoook

Girme depresyona bak ne güzel hava var mis gibi biraz dışarda dolaş hemen eve girme istersen. Mağazalara bak en azından sıkıntın geçer.
Ya da kendine güzeeel bi profiterol ısmarla bugün. cokacimcoook

:delphin: benm yanımda tatlıdaan bahsetmeyyiin yawww, özelliklee profetöröl,ekler,pasta (hercinsi), browni, fıstıklı dürüm vs.vs.vs.vsss cokacimcoook

:delphin: benm yanımda tatlıdaan bahsetmeyyiin yawww, özelliklee profetöröl,ekler,pasta (hercinsi), browni, fıstıklı dürüm vs.vs.vs.vsss cokacimcoook

insanın morali bozuk olunca iyi oluyor.
Ben sık sık yaparım. Birde denize giderim mutlaka dökerim içimi
o dalgaların sesi beni sakinleştiriyor. Uzun uzun yürürüm sahil boyu öyle iyi gelir ki kendime gelirim.
He birde bulutlar aynı etkiye sahip üzerimde

insanın morali bozuk olunca iyi oluyor.
Ben sık sık yaparım. Birde denize giderim mutlaka dökerim içimi
o dalgaların sesi beni sakinleştiriyor. Uzun uzun yürürüm sahil boyu öyle iyi gelir ki kendime gelirim.
He birde bulutlar aynı etkiye sahip üzerimde

K.çekmecenin sahilii güzell valla, artık kokmuyoo kaydirigubbakcemile3 Love Garden'nı biliyomusun orda ?

Back
X