- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
- #31.121
:roflol::roflol:
ohaa kızım sus yaaaa :1shok:
cokacimcoookcokacimcoookcokacimcoookcokacimcoookcokacimcoookcokacimcoookcokacimcoook
:asigim: :asigim:![]()
Benmmdeee çok canım çekttiii cokacimcoook cokacimcoook
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
:roflol::roflol:
ohaa kızım sus yaaaa :1shok:
cokacimcoookcokacimcoookcokacimcoookcokacimcoookcokacimcoookcokacimcoookcokacimcoook
:asigim: :asigim:![]()
insanın morali bozuk olunca iyi oluyor.
Ben sık sık yaparım. Birde denize giderim mutlaka dökerim içimi
o dalgaların sesi beni sakinleştiriyor. Uzun uzun yürürüm sahil boyu öyle iyi gelir ki kendime gelirim.
He birde bulutlar aynı etkiye sahip üzerimde
Kokmasın fareler cirit atıyor ama kaydirigubbakcemile3K.çekmecenin sahilii güzell valla, artık kokmuyoo kaydirigubbakcemile3 Love Garden'nı biliyomusun orda ?
Kokmasın fareler cirit atıyor ama kaydirigubbakcemile3
gitmiyorum canım ben o tarafa
genellikle yedikule sahilden yürüyorum sirkeciye doğru
sakin oluyor
sen küçükçekmece de mi oturuyordun?
ewde o kadar çk bunalıorumki anlatamam sana soru ezberliorum ama işte hukuk dersini felan iktisat teorisi felan onları okuayrak çalışmam lazım hiçbişe kalmadı canım bn bi dersi bile bilmiorum bu sene çk kötüüym herkes şaşkınlıkta noldu sana böle diolar geçen sene elinden kitap kalem düşmezdi bu sene hiçbişe yapmıosun koyverdin kendini diolar
denizde bni çk rahatlatır ama bizim orda öle bişe yok malesef
Benmmdeee çok canım çekttiii cokacimcoook cokacimcoook
beylikdüzünden çekmeceye mi geliyorsunuz akannehirYok canım beylikdüzündeyim ben ama sevgilimlee gidiyoduk arada orayaa, güzel yer ben beğeniyorumm Biliyomusun orayı ?
beylikdüzünden çekmeceye mi geliyorsunuz akannehir
büyükçekmece sahili varken akannehir
ikincisi çekmece sahiline hiç gitmiyorum dolayısıyla bilmiyorum kaydirigubbakcemile3
salma kendini. Bak sevgilin orda görevini yapıyor
senin başın dik sende elinden geleni yapıcaksın oturup karalar bağlayınca vakit daha hızlı geçmiyor nasılsa. Birşekilde biticek canım yapma bunu kendine.
Az kaldı bak senin de. :teselli:
yok canım ya boşver orayı birde iti kopuğu çok oluyor oranın.
Çekmecede sahiline babam çok gidiyo, spora falan , bi kez yakalanıyodukk orda bilmiyorumkismile gitmiyozz artık oraya akannehir
evet bencede atlatsak şu vizeleri finaller hemen geliyor zatenayy bilmiorum canım ya offf şu vizeleri atlataydık çk ii olcaktı
evet bencede atlatsak şu vizeleri finaller hemen geliyor zaten
kitap okumak istiyorum artık
Eroinle dans 5 yıl oluyor okuyalı ben hala hatırlarımaynen valla işten çıkarken planlıorum kendimi ewe gidince hiçbişey yapamıorum deliriorum valla oturup müzik dinliorum valla aynen bnde şu aldığım canan tanın eroinle dans kitabını okumak için sabırsızlanıorum off ya
Eroinle dans 5 yıl oluyor okuyalı ben hala hatırlarım
çok güzel bir kitap ama Canan Tan'ın kitaplarını arka arkaya okuma
çünkü karakterler hep aynı.
Canan Tan'ın sevmediğim tek yönü karakterlerini çok fazla ğökyüzüne çıkartıyo,
mükemmel bir insan modunda gösteriyo insanı gıcık ediyo.
O yüzden araya başka kitap sok.
napıyonuz bakim ben alacakaranlık:new moonu izledim ya vay anasını arkadas belladaki sansa bak yakaydirigubbakcemile3 ya kurt adam yada vampir bolluga bak anasini satimsempatiksalakcinni