• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

sen gıdersınde onlar senı askerıyeye alır mı :))))))
ben az once cok pıs kendımı gaza getırdım askerımı aradım sesını duydum ohhhhhh opuyorumnanaktan

alırlar alırlar:) komutanını ararım cepten bir ayar çekerim çok özel lütfen 10dk görim derim getirir valla:D olmazsa da zaten beklerim ziyaretçi yerinde sabahı nasılsa sabah gelir:D

ohhhhh sen ballıssınn vallaa nerdeydi senınkı git gör valaakaydirigubbakcemile3 usta bırlıgıne gecınce uzaga duserse daha zor

canım amasyada zaten yakın değil 6 saat sürüyo yol:S göçebe oldum vallahi:S ustaya geçse ne var bende taşıncam gittiği yere,belli olaydı bi yaa...ustayı nerden getirdin kız şimdi aklıma:)

canım amasyada zaten yakın değil 6 saat sürüyo yol:S göçebe oldum vallahi:S ustaya geçse ne var bende taşıncam gittiği yere,belli olaydı bi yaa...ustayı nerden getirdin kız şimdi aklıma:)

ayyyy oh ne güzelll evcide cıkar o haftasonları bırlıktesınız:asigim: ne güzel yaa bende üni.tercıhlerıme ilk eskışehir yazıcammm aşkımın yanınaaaklinialirimsmile

alırlar alırlar:) komutanını ararım cepten bir ayar çekerim çok özel lütfen 10dk görim derim getirir valla:D olmazsa da zaten beklerim ziyaretçi yerinde sabahı nasılsa sabah gelir:D
hehe o halde ıyıymıssın senn :))

ayyy canımm bırdn sana ımrendım valla
askerdeyken evlı olmanın en ıyı avantajı bu olsa gerek zemuszemus
ne guzel ıstedıgını zaman yanına gıt kımse nereye gıdıyorsun nıye gıdıyorsun dıyemezz opuyorumnanaktan

Back
X