• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

ayyyy oh ne güzelll evcide cıkar o haftasonları bırlıktesınız:asigim: ne güzel yaa bende üni.tercıhlerıme ilk eskışehir yazıcammm aşkımın yanınaaaklinialirimsmile

kız yazacan da sonra ne yapacan:)o gidecek sen duracan orda...yazarken geldi aklıma yaf yaz yaz sonra geçiş yaparsın:) güzel olar he:D

hehe o halde ıyıymıssın senn :))

ayyy canımm bırdn sana ımrendım valla
askerdeyken evlı olmanın en ıyı avantajı bu olsa gerek zemuszemus
ne guzel ıstedıgını zaman yanına gıt kımse nereye gıdıyorsun nıye gıdıyorsun dıyemezz opuyorumnanaktan

ayy kuzum,inşallah sizde evlenirsiniz de bir daha hiiiç ayrılmazsınız...bize alışması bi zor oluyoki yoksa herhafta uykum şaşıyo yoruluyom,para bi yandan....ama o gitmeden önce bizim abartısız 24 saatimiz beraberdi,7 yılın son 5inde...evde daralıyorum,her yerde o var,oturuyomuş gibi geliyo ama yok çok fena oluyom ya görmezsem:S görüp gelince de daha fena oluyom ben de şaştım hangisi daha iyi:S ustabirliği belli olaydı düzene girerdik hiç değilse..ayyh dertlendim.:s

kız yazacan da sonra ne yapacan:)o gidecek sen duracan orda...yazarken geldi aklıma yaf yaz yaz sonra geçiş yaparsın:) güzel olar he:D

bişi olmazz ben orayı ıstıyodum zatennkaydirigubbakcemile3 o gider ben kalırımm bu sefer o gelır benımm yanımaa tabi. hiçde ıstemıyor gitmemii aklinialirimsmile

bişi olmazz ben orayı ıstıyodum zatennkaydirigubbakcemile3 o gider ben kalırımm bu sefer o gelır benımm yanımaa tabi. hiçde ıstemıyor gitmemii aklinialirimsmile

Allah gönlünüze göre hayırlısını versin inşallah canım,bir an önce sağ salim kavuşalım hepimiz inşallah....

ayy kuzum,inşallah sizde evlenirsiniz de bir daha hiiiç ayrılmazsınız...bize alışması bi zor oluyoki yoksa herhafta uykum şaşıyo yoruluyom,para bi yandan....ama o gitmeden önce bizim abartısız 24 saatimiz beraberdi,7 yılın son 5inde...evde daralıyorum,her yerde o var,oturuyomuş gibi geliyo ama yok çok fena oluyom ya görmezsem:S görüp gelince de daha fena oluyom ben de şaştım hangisi daha iyi:S ustabirliği belli olaydı düzene girerdik hiç değilse..ayyh dertlendim.:s

ayy canım senı uzmek ıcın demedımm dertlenmee
bence sukret bak bızden cokkk ıyı durumdasın en azından göruyorsun
offf ben hazıranda gorucemmm bugun bırlıkte karar verdık hazıranda ızne gelecek ınsalahhhhhhh:Saruboceq:

offf ben hazıranda gorucemmm bugun bırlıkte karar verdık hazıranda ızne gelecek ınsalahhhhhhh:Saruboceq:

ya bızımkı ıstedıgı zaman gelemıyo eylule yazmışlarrsempatiksalakcinni

şükrediyom ya bin şükür hem de...inşallah canım,inşallah gelir...

ya bızımkı ıstedıgı zaman gelemıyo eylule yazmışlarrsempatiksalakcinni

yaaww bende ona dıyorum kımse ıstedıgı zaman gelemıyo sen nasıl gelecksın dıyorum
burda boyle dıyo kafana mı estı yarın ızne gıdıcem de heme ızın cıkıyo dıyo kafamçokkarıştı
aslında ekımde gelecketı işte sşimdi hem ekımde hemde hazıranda gelecek
ınsallah bı sorun olmaz ızın konusunda :Saruboceq:

yaaww bende ona dıyorum kımse ıstedıgı zaman gelemıyo sen nasıl gelecksın dıyorum
burda boyle dıyo kafana mı estı yarın ızne gıdıcem de heme ızın cıkıyo dıyo kafamçokkarıştı

vallaa inş. canımm benımkı eylulde gelıcekk daha iyi ya gerçi 8-9 ayımız bitmiş oluyo

kız sen hep giresunda mıydın? niye ben seni İstanbulda düşünüyom hep:) senle konuşunca gözümün önüne hep istanbul geliyo:)

Back
X