• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

izne gelcem demıstı bıras once aradı gelemıomus ben okdar ümitlenmıstım kı gelcek dıe
nisandan sonra ızın werıolar dedı ama ozamanda ben gelmıcem dedı
nie gelmıo anlamıorum.mafoldumben

oyy canım demesi kolay bilişyorum ama üzülme...vardır mutlaka bir sebebi ama öyleyememiş olabilir telefonda,müsait olduğu zaman açıklayacaktır eminim.

oyy canım demesi kolay bilişyorum ama üzülme...vardır mutlaka bir sebebi ama öyleyememiş olabilir telefonda,müsait olduğu zaman açıklayacaktır eminim.

yaaa offf mafoldumbenmafoldumben
ben cok ozlemıstım gelcek dıe okdar beklemıstım kı bos hayaller kurmusum
cok mutsuzum yıkıldım sankı ya
ıcımden bısı koptu ama bısı dıemedımmafoldumben

canım bugun aklıma geldı bıraz daha arartırdım
2002 yılından berı bu olay gundemdeymıs anla yanı kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

o baska cnmmm bi kaç önce orgeneral demiştiii ama araya baska seyler girince ssadece ertelendiii her an düşebilir yaniii budaa bizim askerimizim 12 ay sonra geleceğinin göstergesi olacak inss opuyorumnanaktan

ocakta gündeme geldiydi de araya açılımlar falan girdi,bir de ergenekon falan...başbakanlığa online dilekçe yazalım kızlar toplu,gündeme tekrar getirsinler:) ciddiyim he güldüğüme bakmayın:D

kızım birlikten kuvvet doğarrrr neden olmasın denemede fayda vae bence sevdiceklerimiz için değmez mi kiii bilmiyorumkismile

anammm kız delımısın tabı deger
eee kım yazacak sırnaşık şey
edebıyatı kuvvetlı olan el kaldırsın
söyle acıklı göz yasartıcı dıkkat cekıcı bı dılekcee :roflol:
ttamam yaa saka yaptımm
ee cıddı yazalım barıı

ben ciddi ciddi bakıp bi çiziktireyim yarına falan bir ara yazarım örneğini buraya
ciddiye alırlar neden almasınlar,zaten var olan birşeyi tekrar gündemi getirmelerini isteyecez...
çoklu olunca iyi olur ayrı ayrı atarsak iplemezler de...

Back
X