• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

amin tatlikis amin...
geçmez geçmiyor derken azıcık kaldı şükür ama inan azaldıkça yavaşlıyor sanki..
daha uzun bir süre varmış gibi geliyor insana

ee tabi canım artık canına tak etti gelmesi yaklaştığı için daha sabırsızlanıosun ama bn400lerin 300 lerin nasıl geçtiğini anlamadım ama 200 ler bni bitirdi hemen hemen hergün bunalımda ağlardım burdaki kızlarda bni bilio zaten umarım bu 100 lerde su gii akıp eçer hiçbişe anlamam canım ondan sonra gelsin plakalar:teytey:

ahh moon bilmez miyim yaa nasıl zorluyor ya sanki 400 sayıyorum ha..
kızlar 400lerden daha beter geçiyor desem doğrudur..
bi de nişan tarihini belirleyemiyoruz ona canım sıkılıyor.. :(

evet valla bu son zamanlar cok zor geciyor..bende nerdeyse bir aydır psikolojik bozukluk var cok mutsuzum:sinifsinif:

ah canım sen nisan tarihini belirleyemiyorsun daha bisde soz yok bisey yok ben napıyım:)..sıkma canını ortada eger nisan lafı geciyorsa eninde sonunda bir gun kararlastırırsınız

ahh moon bilmez miyim yaa nasıl zorluyor ya sanki 400 sayıyorum ha..
kızlar 400lerden daha beter geçiyor desem doğrudur..
bi de nişan tarihini belirleyemiyoruz ona canım sıkılıyor.. :(

yaa bende diyorum şu 4 leri görmek istemiyorum bitsin 400dedikçe gözümde büyüyor
niye belirleyemiyorsunuz ki canım

ya şimdi o gelmeden tarih belirleyelim diyor ben geleyim işe başlayım öyle diyor acele etmiyor ağırdan alıyor ben de hemen olsun istiyorum ama işte ne diyeyim ki birikimi yok zaten ondan dolayı sanırım..
bu konu açıldı mı üzülüyorum ve o da üzülüyor tabi..
ahh gelse de olsa her şey güzelce...

ya şimdi o gelmeden tarih belirleyelim diyor ben geleyim işe başlayım öyle diyor acele etmiyor ağırdan alıyor ben de hemen olsun istiyorum ama işte ne diyeyim ki birikimi yok zaten ondan dolayı sanırım..

bnce erkek arkadaşın ağırdan almıo çk düşünceli bi insan ne güzell işte ne kalmış şurda gelmesine gelince senden önce o sabırsızlanıcak merak etme canım

ah be canım bunamı sıkılıyorsun cocuk bir ise girsin ailenin onune oyle cıkmak istiyordur tabi dogal olarak..sana lafını etmemezlik yapmıyorki ise gireyim ondan sonra diyor bu isler agırdan alınmalı birasda zaten aceleyle olmas nisandan sonra dugun falan en fazla 1 sene icerisinde olsa esyası evi falan birikim gerekiyor oda bunları dusunuyordur

gelince bakacaz tatlikis..
sözü yaptık şükür 5.yıla girmeden ama şöle ağız tadıyla nişanım olmadı..
zaten düğün gelecek yaz mecbur okuyorum çünkü ben :(

ne güzel bak sözlüymüşsün sabret canım bu kadar zaman sabretmişsin çık diişini birazcık daha zaten nişan kıza aittir sn unv. mi okuosun

Back
X