- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
- #31.841
aynen cnm yaaa lütfen dua edin bizeee senağlama
temem canım basladım bıleee :1hug:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selam kızlarrr
linguistt sen seninkini rahatca arayabiliyormusun artık
Hoşgeldiniz fıstıklar opuyorumnanaktan Netten görüşmek nene yetmiyo cadı..yok bibeem yurtdışı olarak geöçiyo ya zaten daha hat da alamadı :gitme:
DULCİNEA Askerin sivasta mı?
temem canım basladım bıleee :1hug:
canım inşallah iyi cıkar yaa içini rahatt tut ben eşimin gitceği yer belli oldugu gece çok rahattım dua mı ettim yattım sabah bi kalktım ankara ama uzun dönem bölümünü görünce beynşmden kaynar su döküldü resmen mirmirmirmir
gamiş mis gibi yer ankara yaaa daha ne istion gacı beaaaa oh ohhh göbek at benceeee kaydirigubbakcemile3
ayyyy kıyamam cnm şafak kardeşim bnm bitanesin yaaa opuyorumnanaktan
evet canım seviniyorum ankara olmasına gidiş gelişte rahat kısa dönem olsaydı daha bi iyi olcaktı ama kısmet:sinifsinif:
gelmeyin nen üstüme göremiyom 1 ay çok sıkı :ecrin_bebek:Hoşgeldiniz fıstıklar opuyorumnanaktan Netten görüşmek nene yetmiyo cadı..
Şafak sayıyorum canım, plakalardayım 58 - sivas. Urfada askerim. Seninki sivasta mı yoksa turkbayragi
evet canım seviniyorum ankara olmasına gidiş gelişte rahat kısa dönem olsaydı daha bi iyi olcaktı ama kısmet:sinifsinif:
eee canım daha onumuzde 1 yıl var bırbırımze destek oılmamız lazımmm kaydirigubbakcemile5
selammmm kizlar
Nasilsiniz??
Safak 349
selammmm kizlar
Nasilsiniz??
Safak 349
olsun cnm yaaa her kıza nasip olmaz asker yolu beklemek allah herkese nasip etmez her ana asker yolu bekler ama allah her kısa bu şerefli gurur verici duyguyu her kıza nasip etmez cnmmm opuyorumnanaktan
eed cnmm tam destek hep destek demi cnmm kaydirigubbakcemile3