İste sen Bu'sun.Böylesin!

Ben biraz kardesinizi de haklı buldum,cocukken ailenin yaptığı baskilar büyüdük diye unutulmuyor malesef.Kendilerini yontmus olabilirler ama zamanında yapptiklarini haklı çıkarmaz bu durum .o ev açılırsa muhtemelen kardesiniz de yanınıza taşınmak isteyecektir.Onun da anasının babasının evi ,sizin ne kadar hakkkiniz varsa onun da vardir.Ben olsam taşınmam,dertsiz başına dert.Bir de öğüt verici konuşuyorsunuz sürekli o yüzden işte sen busun diyor olabilir.
Evet annemin ve babamin cok hatasi var.Bana karsi da var.Ama ben onun gibi yapmak yerine uzak durdum.Yillarca ayri yasadim.Hesap da sordum.Yani cirkinlesmwden hesap sordum.Basarilo oldum da.

Bu arada disariya karsi cok iyi.Calistigi islerde basarili.Her isi yapar.Su an iki cocuga bakiyor.Cocullar da aile de onu cok seviyor.Evde herkesi nefret wttiriyor kendinden ama.

Çok fazla üstüne gidiyor olabilir misiniz aile olarak.

Çalışıyor , kazanıyor benziniyle kimi bırakmak isterse bırakır neden bu bile sorun oluyor ki.

Bu asiliginin sebepleri var işte, patlamış sonunda.

Kısa ve net dediğiniz gibi otur oturduğun yere ağrısız başını ağritmaa

Bu arada disariya karsi cok iyi.Calistigi islerde basarili.Her isi yapar.Su an iki cocuga bakiyor.Cocullar da aile de onu cok seviyor.Evde herkesi nefret wttiriyor kendinden ama.

Kardeşiniz ailenizi pek sevmiyor demek ki.Herkes yadırgamış,ama uğradığı kısıtlamalar onu aileden iyice soğutmuş olabilir,burada ailenizin de hatası var.Madem küçük yerden İstanbul gibi her türden insanın olabileceği bir yere gidiyorsunuz,o zaman bazı şeyleri göze alıp çocuğunuzu hazırlayacaksınız her türlü değişime.Dışarıdaki insanların yaşantısını gösterip ona ''ama sen öyle yaşayamazsın'' derseniz nefretini toplarsınız,hele ki ergenlik çağında.
Yapacak tek bir şey var,kardeşinize sürekli evden çıkması gerektiğini söyleyeceksiniz.Normalde insan ilişkileri düzgün biriymiş,kendi yolunu kurar.Kardeşinizden de bu sebeple soğumayın,3 kişi arasında ne geçiyor evin içinde siz de bilmiyorsunuz.Belki o da yaşayamadıklarını içinde kurup kurup üzülüyordur.

Çok fazla üstüne gidiyor olabilir misiniz aile olarak.

Çalışıyor , kazanıyor benziniyle kimi bırakmak isterse bırakır neden bu bile sorun oluyor ki.

Bu asiliginin sebepleri var işte, patlamış sonunda.

Kesinlikle katılıyorum.
Arkadaşlarını gezdiriyormuş,ee gezdirsin.Bunu benim arkadaşlarım da yapıyor zaten.Hiçbirinin kendi arabası değil,anne babalarının arabası,yine de arada arkadaşlarıyla çıkıp eğlensin yani ne olacak ki.Çarpmıyorsa,arabayı mahvetmiyorsa bırakın azıcık o da tadını çıkarsın.
Ev meselesi de bence itici kusura bakmayın.Babanız açık bir dille dışlamış kardeşinizi,evet.''Sen istediğim gibi bir evlat değilsin o yüzden yok sana ev'' demiş gibi olmuş.Siz olaylara hep ''canım anam canım babam'' gözüyle bakıyorsunuz,ama biraz da kardeşiniz tarafından bakın.Size karşı bağırıp çağırması empati kurmanızı engellememeli.

Kuzum kardesine disiplin sart sahsen ben yemini suyunu verir karismazdim mesafe bilirse saygi da ogrenir
Evet.Ama disiplin dinlemez.Ben sınırlarımı koruyorum açıkçası. Mesela bir daha benle boyle konuşursan seninle muhatap olmayacağım filan diyorum.Gwcen de sinirden agladim.Acikcasi su pandemi doneminde bana karsi yonttu kendini
Ama nereye kadar.

Kardeşiniz ailenizi pek sevmiyor demek ki.Herkes yadırgamış,ama uğradığı kısıtlamalar onu aileden iyice soğutmuş olabilir,burada ailenizin de hatası var.Madem küçük yerden İstanbul gibi her türden insanın olabileceği bir yere gidiyorsunuz,o zaman bazı şeyleri göze alıp çocuğunuzu hazırlayacaksınız her türlü değişime.Dışarıdaki insanların yaşantısını gösterip ona ''ama sen öyle yaşayamazsın'' derseniz nefretini toplarsınız,hele ki ergenlik çağında.
Yapacak tek bir şey var,kardeşinize sürekli evden çıkması gerektiğini söyleyeceksiniz.Normalde insan ilişkileri düzgün biriymiş,kendi yolunu kurar.Kardeşinizden de bu sebeple soğumayın,3 kişi arasında ne geçiyor evin içinde siz de bilmiyorsunuz.Belki o da yaşayamadıklarını içinde kurup kurup üzülüyordur.
Kesinlikle soylediginize katılıyorum.Ama bu kadar nefret niye?Sonucta insanlar birbirlerini oldugi gibi kabul etmeli. Onceden cok kisitlanirdi ama zamanla alistilar.Evi otel gibi kullaniyor.Yatmadan yatmaya geliyor. Ben hep saygi duydum.Ama o aileme kinlenmis.Bu kinle bir arada yasayamaz.Cunki intikam duygusu var.Kin duydugun insanlardan uzak duracaksin.Ama bir yandan da o kadar farkki ki ..Ailede biri hasta olduğunda tumnhastane isleeine kosturur.Babam arabayla memlelete gidecek tek sofor olmaz diye yaninda gider.
Benim aracima neredeyse beni bindirmez .Cunku guvenmez
Bana bir sey olacagindan korkuyor.Senin arabani oradan kim getirecek diyor.Yav benim arabam.ben biliyorum surmeyi.Yano biraz da fazla korumaci
Bu yuzden de panik atakli.

Evet.Ama disiplin dinlemez.Ben sınırlarımı koruyorum açıkçası. Mesela bir daha benle boyle konuşursan seninle muhatap olmayacağım filan diyorum.Gwcen de sinirden agladim.Acikcasi su pandemi doneminde bana karsi yonttu kendini
Ama nereye kadar.
O evi kabul edersen çok yüz göz olacaksınız gibime geliyor. Gelmez deme gelir. İki şirinlik yapar, kıyamazsın. Gelir de, arkadaşlarını da toplar, kızınca bağırır çağırır yine. Çünkü baban ona vermedi, sana verdi evi. Anlatabiliyor muyum? Kardeşin kendi içinde haklı da olsa, berbat bir başa çıkma yöntemi var. Bağıra çağıra, cıngart çıkararak hak arayışına girmiş. Bu kadar sıkıntıyı çekmeye değer mi, daha iyi bir evde oturacağım diye, onu da sen düşün.

Ben böyle aykırılık eden , kendine saygı bekleyen ama asla göstermeyen, kendini herkesten üstün gören, huzur bozan insanlardan gerçekten nefret ediyorum artık ya. Bi insan nasıl bile bile kendini kötü gösterir? Ya da bundan ne gibi bi kârı var asla anlamıyorum. Saygı sevgi merhamet bu kelimelerin anlamlarını nasıl bu yaşa kadar öğrenememiş? Bunlar mı uzaylı yoksa herseye uyumlu olan, huzur bozulmasın diye alttan alan, sevdiklerimizi üzmemeye calısan bizler mi ?!?! Dışarıya iyiler demişsiniz işte olayda bu bi insan neden ailesine kan kustururda dışardakilere iyi davranır? Halbuki kötü iyi her zamanında ailen yanında olacak senin ayıptır ya.
Aileye ne yapsa gitmezler, ama sümüklü arkadaşları ilk hatada siler, demeyin öyle. 🙄

Valla böylesine insanın şey yapası da gelmez hani. Babanız haklı. Hayır ben sizin için de endişelendim aynı evde yaşamanız pek mümkün değil gibi. Canınz sıkılır durmadan.

Back
X