İşte sezon sonu ekranlara veda edecek olan diziler

Caddy

Guru
Pro Üye
28 Mart 2012
8.170
2.003
Ünlü diziler bu sezon izleyiciye veda edecek. İşte o diziler...
700x257570_maral-dizisi_1.jpg

Posta Gazetesi'nden Mesut Yar, sezon sonu ekranlara veda edecek olan dizileri köşesinde sıraladı; Dizilerden bazılarının ömrü belli oldu. Daha doğrusu gelecek sezon da ekranda göreceklerimiz ve görmeyeceklerimiz olarak ayrıştılar... Buna göre gelecek sezona yürümeden aramızdan ayrılacak olan diziler arasında “Karadayı”, “Kara Para Aşk”, “Şeref Meselesi”, “Beş Kardeş”, “Kara Ekmek”, “Bedel”, “Beyaz Yalan”, “Serçe Sarayı”, “Kardeş Payı”, “Medcezir”in ismi öne çıkıyor... Kalanlardan sürpriz olanlar ise “Seksenler”, “Zengin Kız Fakir Oğlan”, “Filinta”, “Arka Sokaklar”, “Yılanların Öcü”, “Kiraz Mevsimi”, “Güzel Köylü”, “Kara Kutu”, “Güllerin Savaşı” şeklinde sıralanıyor... “Diriliş Ertuğrul”, “Paramparça”, “Poyraz Karayel”, “Kocamın Ailesi”, “Kertenkele”, “Aşk Yeniden”, “Maral: En Güzel Hikayem”, “Sungurlar”, “Nizama Adanmış Ruhlar”, “Küçük Gelin”, “Beni Affet”, “Alın Yazım” ise şimdilik banko görülen işlerden!

aşk yeniden adlı diziyi bir kaç bölümdür izliyorum da hakikaten çok keyifli <3

Aşk yeniden yayından kolay kolay kalkmaz çok izleniyor çünkü bende çok seviyorum çok komik bir dizi.

seksenleri beğenerek izliyodum bu sezon sıktı ama uzun süredir izlemiyorum bitmesi iyi olmuş

Maral daha yeni başlamamış mıydı ya..gerçi hiç izlemedim ama Hazal adını feriha koydumdan sonra üstünde bi uğursuzluk var sanırım hangi diziye girse tutmuyor o_O

Medcezir konu olarak saçma yerlere gitse de seviyorum diziyi :KK43:
cumartesi-pazar-pazaertesi-Salı Survivor izliyorum
çarşamba poyraz
perşembe maral
cuma medcezir
sonra yine surrrr........... :confused:

Bazıları gerçekten çok sıktı fragmanlarına dahi tahammülüm yok
hele bazı diziler var izleyici kitlesini çok merak ediyorum

AAAAŞŞŞŞŞKKKKK YYYYEEEENNNİİİİDDDEEENNNNNNN bayılıyorum bu diziye :KK68::KK68:

X