İşte torpilin belgesi

ince bilek

💔
Pro Üye
16 Temmuz 2010
19.693
55.163
www.sozcu.com.tr/m/mobil/news.php?p=772108
İşte torpilin belgesi
CHP’li Hasan Ören “İktidar torpil işini iyice abarttı” diyerek tepki gösterdi.
  • 7670.jpg

AKP’li vekil, işte bu yazıda ismini belirttiği sağlıkçılar için “aracı” oluyor.

AKP’li Muzaffer Yurttaş, Meclis’in antetli kağıdına isimlerini yazdığı kişiler için Manisa Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri’nden atama istedi... CHP’li Hasan Ören “İktidar torpil işini iyice abarttı” diyerek tepki gösterdi

AKP’nin KPSS’ye girmeden devlet kademelerine yerleştirebilmek için kullandığı ‘VIP kadroların’ nasıl tahsis edildiği Manisa’da ortaya çıktı. AKP Manisa Milletvekili Muzaffer Yurttaş, TBMM antetli kağıdıyla “torpil” listesi yaptı. Yurttaş, listesinde yer alan isimlerin ‘uzman’ ya da ‘idari personel’ olarak atanması talimatı veriyor.

“BASKI ALTINA ALIYORLAR...”

CHP Manisa Milletvekili Hasan Ören yaptığı açıklamada, AKP’li Yurttaş’ın “Torpil işini abarttığını” söyledi. Ören şöyle dedi: “AKP milletvekilleri ülkenin ve vatandaşın sorunlarıyla ilgileneceğine sadece yakınlarına torpil yapmakla meşgul... Kadrolaşma için tüm tayin terfi sistemlerini altüst eden bir anlayışla, ‘benim adamım’ olsun diyerek yakınları için torpil istemektedirler. Akraba, eş-dost atama modası Manisa’ya da sıçramıştır. Yurttaş’ın, Manisa Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sek-reteri’ni baskı altına alarak tüm yönetici atamalarına müdahale iddialarına ilişkin belgeler ortada. Torpil işini iyice abartan Yurttaş listeler halindeki taleplerini Meclis antetli kağıtlarına yazarak Manisa Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri’ne bildirip ‘tavassutlarınıza’ diyerek, yani aracılık etmesini istemektedir. Seçilmiş vekilin görevi vatandaşın derdine derman olmaktır

İf-ti-ra.

İnanmaaam, inanmaaam inat!! değil mi inanmam, ülke batsa da inanmam, ımh ımh inanmam.

Valla başlığı okuyunca nereden geldiyse bu reklam geldi aklıma :KK70: Malesef reklamda esyaları görünce evleniyor ama malesef bizim %50 ye ne kanıtlar göstersen de inanmaz :KK51:

Torpil işinin abartilmis abartilmamis hali mi var? Yani aslinda CHP'li milletvekili Hasan Ören de torpil yapiyor ama ABARTMIYOR mu?
Kim ne derse desin herkes torpil yapiyor herkes. Torpilin azi cogu olmaz. Kimsenin hakki da kimseye kalmaz..

niye abartmadan yapmadın:KK67:

yaptılar ya da yapmadılar bilemem

yapmışlardır kul hakkını elbet ödeyecekler !!ödesinler de

ama kaynağın sözcü olması bitiriyor beni:KK53:

Deri eldivenli adam gorsellerini forografa şoplayan ya da ayni gun 20 kusur kose yazarina ayni baslik attirilip yazi yazdirilan havuz medyasi gazetelerinin mi bu haberi paylasmasini bekliyordun nedir yani ? :) Google da bilimum haber sitesinde haber mevcut bu arada.

Dipnot olarak ta belirteyim Sozcu Gaazetesi okumadigim,tercih etmedigim gazetelerdendir.

Son düzenleme:
akp yanlısı değilim ama mhp ve chp'nin de elinin uzandığı kadar torpil yaptığını gördüm. o yüzden bu konuda hükümeti suçlamam.

eğer muhalefet partiler başa geçerse eminim onlar da iktidar kadar abartır olayı. kim gelirse gelsin başa torpil ortadan kalkmaz. torpilin azı çoğu da olmaz.

akp yanlısı değilim ama mhp ve chp'nin de elinin uzandığı kadar torpil yaptığını gördüm. o yüzden bu konuda hükümeti suçlamam.

eğer muhalefet partiler başa geçerse eminim onlar da iktidar kadar abartır olayı. kim gelirse gelsin başa torpil ortadan kalkmaz. torpilin azı çoğu da olmaz.

Torpil her donem olmustur.Lakin hicbiri su iktidar donemi kadar azitmamistir.Bir camia dusunun ki mudurlerinin 100 kisiden 99 u yardakcilik icin akp li olmasin.Bor sinav dusunun ki sorulari yandaslarina servis edilmesin..Bunu sayisal verilerle biraz arastirirsaniz (gormek isterseniz) goreceksinizdir.

Torpil her donem olmustur.Lakin hicbiri su iktidar donemi kadar azitmamistir.Bir camia dusunun ki mudurlerinin 100 kisiden 99 u yardakcilik icin akp li olmasin.Bor sinav dusunun ki sorulari yandaslarina servis edilmesin..Bunu sayisal verilerle biraz arastirirsaniz (gormek isterseniz) goreceksinizdir.

Yorumda da dedigim gibi torpilin azi cogu oldugunu dusunmuyorum. Gormek istemedigimden falan degil yani elbette goruyorum. Ama farketmiyor benim icin . Zihniyet bastan bozukken ele bisi gecmez. Hic bi donemde de torpil belgelerle bu kadar ortaya dokulmemisken iktidarin suan hic korkusu olmamasi zaten bu rahatliktan kaynaklaniyor ne yazik ki. Ha kabullenip oturalim yerimize demiyorum. Secimlerde goaterelim tepkimizi. Hos bunca zamandir bi tepki goremedik bunca olaya ama iste bi umut..

hangi kaynak gazete yazarsa inanırsınız?
sizce sabah böyle bir haber yapar mı?
Haberle ilgili şunu söyleyim hamili kart yakınımdır ben bildim bileli var bu hükümet icat etmedi.Zamanında Özal benim memurum işini bilir derken rüşvetin kapısını açmıştı.Bu hükümet ile ilgili olarak Allah inancı torpil yani haksız atama ,hak yeme gibi dinimizle uyuşmayan durumaları yapar sonrada dini öne sürüp oy ister diye tutarsızlık olmasa belki iktidar hep yapar deyip umursamayabilir insanlar.Yanlış olsa bile bu davranış...

hangi kaynak gazete yazarsa inanırsınız?
sizce sabah böyle bir haber yapar mı?
Haberle ilgili şunu söyleyim hamili kart yakınımdır ben bildim bileli var bu hükümet icat etmedi.Zamanında Özal benim memurum işini bilir derken rüşvetin kapısını açmıştı.Bu hükümet ile ilgili olarak Allah inancı torpil yani haksız atama ,hak yeme gibi dinimizle uyuşmayan durumaları yapar sonrada dini öne sürüp oy ister diye tutarsızlık olmasa belki iktidar hep yapar deyip umursamayabilir insanlar.Yanlış olsa bile bu davranış...

ben sabah gazetesinin haberine yorum yazmamıştım

nettten çok araştırdım ve açıkcası gerekli bi izah bulamadım

ancak sözcü demeyin ne olur

hergün haber yapmak için değil

nasıl provoke ederiz -nasıl ne uydururuzda insanlara sunarız diye mesai yapıyorlar

torpile gelince asla ve kat'a savunulacak yanı yok
kim yapsa farketmez

hem bu dünyada hem ahrette ödesinler fitil fitil

Son düzenleme:

nasıl provoke ederiz -nasıl ne uydururuzda insanlara sunarız diye mesai yapıyorlar

torpile gelince asla ve kat'a savunulacak yanı yok

babam yapsa farketmez

hem bu dünyada hem ahrette ödesinler fitil fitil
Gerekli izah derken neyi kastettin? Seni tenzih ederek pecetenin ustune parasi alinmistira inanan bir iktidar guruhu varken gosterilen belgeye inanmamak?? Telefondan yaziyorum zor oluyor.O sebepten bunu paylasayim dedim.Bunun minvalinde baya bir sitede haberi var.
Ayrica sorumu yine tekrarliyorum.Gezi eylemleri boyunca penguen belgeseli gosteren,spor programlari veren havuz basinin bu haberleri yayinlayacagina ihtimal veriyor musun?

http://ohaber.com/meclis-antetli-kagitla-torpil-mektubu-h-509626.html

sabah dememin sebebi sözcünün tam tersi bir gazete olduğu için.
sabah'ın haberleride nasıl uyduruk haber yaparım nasıl yüceltirim,algı yönetimi
aynı kabataş olayında cin ali çizer gibi işte 52 sn de olmuş bu olay diyen yanlı sabah gibi.
Gerçekler inandığınız partiye göre değişiyor maalesef.Gazetelerde kendi doğrularını ve olmasını istedikleri yazıyorlar.
Araştırma yapan var yapmayan var söyledim bitti diye düşünüyor gazeteler.Bizim gibi okuyucuları saf yerine koyuyorlar.

X