- 16 Temmuz 2010
- 19.693
- 55.178
- 1.123
- Konu Sahibi ince bilek
-
niye abartmadan yapmadın
yaptılar ya da yapmadılar bilemem
yapmışlardır kul hakkını elbet ödeyecekler !!ödesinler de
ama kaynağın sözcü olması bitiriyor beni
akp yanlısı değilim ama mhp ve chp'nin de elinin uzandığı kadar torpil yaptığını gördüm. o yüzden bu konuda hükümeti suçlamam.
eğer muhalefet partiler başa geçerse eminim onlar da iktidar kadar abartır olayı. kim gelirse gelsin başa torpil ortadan kalkmaz. torpilin azı çoğu da olmaz.
Torpil her donem olmustur.Lakin hicbiri su iktidar donemi kadar azitmamistir.Bir camia dusunun ki mudurlerinin 100 kisiden 99 u yardakcilik icin akp li olmasin.Bor sinav dusunun ki sorulari yandaslarina servis edilmesin..Bunu sayisal verilerle biraz arastirirsaniz (gormek isterseniz) goreceksinizdir.
niye abartmadan yapmadın
yaptılar ya da yapmadılar bilemem
yapmışlardır kul hakkını elbet ödeyecekler !!ödesinler de
ama kaynağın sözcü olması bitiriyor beni
hangi kaynak gazete yazarsa inanırsınız?
sizce sabah böyle bir haber yapar mı?
Haberle ilgili şunu söyleyim hamili kart yakınımdır ben bildim bileli var bu hükümet icat etmedi.Zamanında Özal benim memurum işini bilir derken rüşvetin kapısını açmıştı.Bu hükümet ile ilgili olarak Allah inancı torpil yani haksız atama ,hak yeme gibi dinimizle uyuşmayan durumaları yapar sonrada dini öne sürüp oy ister diye tutarsızlık olmasa belki iktidar hep yapar deyip umursamayabilir insanlar.Yanlış olsa bile bu davranış...
Gerekli izah derken neyi kastettin? Seni tenzih ederek pecetenin ustune parasi alinmistira inanan bir iktidar guruhu varken gosterilen belgeye inanmamak?? Telefondan yaziyorum zor oluyor.O sebepten bunu paylasayim dedim.Bunun minvalinde baya bir sitede haberi var.ben sabah gazetesinin haberine yorum yazmamıştım
nettten çok araştırdım ve açıkcası gerekli bi izah bulamadım
ancak sözcü demeyin ne olur
hergün haber yapmak için değil
nasıl provoke ederiz -nasıl ne uydururuzda insanlara sunarız diye mesai yapıyorlar
torpile gelince asla ve kat'a savunulacak yanı yok
babam yapsa farketmez
hem bu dünyada hem ahrette ödesinler fitil fitil
ben sabah gazetesinin haberine yorum yazmamıştım
nettten çok araştırdım ve açıkcası gerekli bi izah bulamadım
ancak sözcü demeyin ne olur
hergün haber yapmak için değil
nasıl provoke ederiz -nasıl ne uydururuzda insanlara sunarız diye mesai yapıyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?