Iste Tüm Evim

Konu tekrar açılınca tekrar baktım evinize ,Mutfağınıza yine bayıldım.. Uzun zamantır internette yeni evim için mutfak modelleri bakıyorum.seninki şu ana kadar takılıp kaldığım mutfaklardan biri. Karaokumunkide güzel ..Venge ile diğeri arasında gidip geliyorum.Ama seninkini örnek alıcam galibe :) Ama keşke şöyle dolapların üst kısmınıda çekseydin :) Bunlar yarım mı duvara kadarmı birde tüm mutfaağı görecek şekilde çekseydin keşke :))çok şey istedim galiba :Neyse tekrar güle güle otur

Güle güle oturun inşallahhh
Rabbim huzurla sağlıkla mutlulukla oturmayı nasip etsin inşallah
Çok güzel bir evin var gerçektn çok beğendim
Biz kirada olduğumuz için bu kadar detaylı şeyler yapmamız mümkün olmadı
ama kendi evimiz olsaydı evlerimiz çok benzer olurdu sanırım
mutfak ve banyo tam benim tarzım bayıldım

mrb canım evin çok zevkli döşenmiş özellikle krem oturma gurubunnun olduğu odadaki perden çok hoşuma gitti. sakıncası yoksa perdeni kaça diktirdin öğrenebilirmiyim şimdiden tşkler.

mrb canım evin çok zevkli döşenmiş özellikle krem oturma gurubunnun olduğu odadaki perden çok hoşuma gitti. sakıncası yoksa perdeni kaça diktirdin öğrenebilirmiyim şimdiden tşkler.

teşekkür ederim canım............
perdelerimin hepsini aynı yere yaptırdık tek tek ne kadar olduğunu malesef hatırlamıyorum canım ama........toplamda 2000-2300 arası tuttu..........

bence de evin çok güzel krem ve kahve tonlarına ben de çok bayılıyorum, kısmet olursa bu yaz evleneceğim için iyi bir fikir oldu özellikle salondaki beyaz koltuklar :) sadece kırmızı siyah karışımını pek sevmediğim için oturma odası bana hitap etmedi bir de mutfağını objlelerle biraz renklendirebilirsiin :) Allah huzurla oturmayı nasip etsin :)

yaa canimmm evin tam istedigim gibi özellikle mutfagini salonunu ve banyonu cok begendim :)) ne kaldi ki geriye

Allah mutlulugunuzu hep arttirsin, evinizde daha en guzel gunler gecirmeniz dilegiyle a.s.

bizimle paylastigin icin tesekkurler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…