Iste Tüm Evim

evine komple bayıldım cnm ağız tadıyla oturursunz hepp inşşş

Evinizde huzurlu oturmalar diliyorum, mutfağınız güzel o su damacanası estetiği biraz bozmuş ama, klozetin kenarındaki koca sarı leke çıkmamış etiket izi sanırım, keşke formülünü bilseydim paylaşırdım

bence de evin çok güzel krem ve kahve tonlarına ben de çok bayılıyorum, kısmet olursa bu yaz evleneceğim için iyi bir fikir oldu özellikle salondaki beyaz koltuklar :) sadece kırmızı siyah karışımını pek sevmediğim için oturma odası bana hitap etmedi bir de mutfağını objlelerle biraz renklendirebilirsiin :) Allah huzurla oturmayı nasip etsin :)

inşallah herşey senin de gönlüne göre olur ttatlım şimdiden mutluluklara.s.

MUTFAĞIMDAN BAZI KARELER SUNMAK İSTEDİM SİZE BELKİ YENİ EVLENENLERE FİKİR OLUR DİYE...ŞU AN HALILARIM YIKAMADA OLDUĞU İÇİN HALISIZ ÇEKTİM AKŞAM...HALILARRIM GELİNCE DE KOMPLE EVİMİ PAYLAŞIRIM SİZLERLE...
BAKALIM BEYENECEKMİSİNİZa.s.

resim004pm8.jpg

resim007vh4.jpg

resim005do4.jpg

resim009uk0.jpg

Küçük beyaz salonum....

resim002rh6.jpg

resim003ut8.jpg

resim004sp3.jpg

resim005zb2.jpg

resim006df4.jpg

Canım güle güle otur güzel evinde hihoyyyt beyaz koltuklarının kumaşı ne acaba?

melekcim evin çok güzel çok beyendimm her bir yer ayrı güzel güle güel huzur içinde otur canım
tek eksik bebişin oda gelince bak baaklım o beyez halı kolatukalr kalıyomu :d
allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inş.

Valla baktım baktım (daha önce de bakmıştım), bir eksik bulamadım..

Gelecem gelecem, kahve içmeye gelecemmmmmm...:)))

canım salonuna bayıldım.çok sade ve çok şık yanlız mutfağın rengi bana çok koyu geldi,kalebodurların yani tabiki zevk meselesi.ama çok zevkli birine benziyosun.güle güle otur cici evinde

Çok hoş ,çok modern herşey harika.Bence sade diye gereksiz süslerle ıvır zıvırla doldurma.Konsept olarak çok uyumlu.Gözü yormuyor.Güle güle otur.Ben bayıldım tek kelimeyle .Benim tarıma ve beğenime tıpa tıp uyuyor.Harikaa.

Beyaz melekcim ağız tadıyla otur evinde

Sade,şık,modern ve nefis bir dizaynı var evinin

Ben çok beğendim canım :nazar:

çok güzel evin var canım rabbim ağız tadıyla oturmayı nasip etsin eşinle ve bebişinle birlikte bir ömür inşallahh

Back
X