İşte Türkiye'nin ilk başörtülü bakanı

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.826
898
bu tip haberlerde türbanlı ya da başörtülü diye haber yapılmasını hoş bulmuyorum

aynen.. ilk dolgulu dişli bakanı, ilk renkli gözlü milletvekili, ilk brezilya fönlü başkanı.. ne giydiği değil, ne yaptığı ya da yapacağı önemli ama onu idrak etsek ohooo.. ne diyorum ben yaw..

diğer bakanımız kadınlardan bi haberdi,inşallah ayşen hanım layığı ile görevini yerine getirir,kadın sorunlarıyla ilgilenir.

Egem hala gülüyorum yazdığına ya hatırladım sayende, hemde ne bi haberdi gerçekten ya
Bide bakanlık demiyorlar mı adına oda ayrı komik. Benim zamanımda ilkolulda kollar vardı (kütüphane kolu,sağlık kolu filan diye) Ne önemli bişey sanardık kendimizi böyle havalar filan ama hiçbişey yapmazdık kolumuzda bi bant gezerdik
Nedense bana o günleri hatırlatıyorlar :)))

sayın bakanımızın,bana kadın cinayetlerini sormayın,küçük evlilikler gayet masum gibi akla ziyan açıklamaları vardı

Öff sanki çok büyük bir olay, çok ilginç bir haber..
Bazı sitelerde haber yapmak için saçmalıyor da saçmalıyor..

Rabbim, biz Turkiye Cumhuriyetinde yasayan kullarina yardim et.2 ay da olsa ulke kime emanet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…