bu tip haberlerde türbanlı ya da başörtülü diye haber yapılmasını hoş bulmuyorum
aynenbu tip haberlerde türbanlı ya da başörtülü diye haber yapılmasını hoş bulmuyorum
diğer bakanımız kadınlardan bi haberdi,inşallah ayşen hanım layığı ile görevini yerine getirir,kadın sorunlarıyla ilgilenir.Aile ve sosyalar politikalar bakanı,kadınlara başka bakanlık yok zaten.
diğer bakanımız kadınlardan bi haberdi,inşallah ayşen hanım layığı ile görevini yerine getirir,kadın sorunlarıyla ilgilenir.
sayın bakanımızın,bana kadın cinayetlerini sormayın,küçük evlilikler gayet masum gibi akla ziyan açıklamaları vardıEgem hala gülüyorum yazdığına ya hatırladım sayende, hemde ne bi haberdi gerçekten ya
Bide bakanlık demiyorlar mı adına oda ayrı komik. Benim zamanımda ilkolulda kollar vardı (kütüphane kolu,sağlık kolu filan diye) Ne önemli bişey sanardık kendimizi böyle havalar filan ama hiçbişey yapmazdık kolumuzda bi bant gezerdik
Nedense bana o günleri hatırlatıyorlar :)))
Suphesiz ki yalakalikta da en baskan kendisi.Bir kadin bu kadar mi basitlestirir kendini.Eki Görüntüle 1618881
Her türlü börekten bir anda soğuyabileceğimi hiç düşünmezdim.Rabbim, biz Turkiye Cumhuriyetinde yasayan kullarina yardim et.2 ay da olsa ulke kime emanet
Eki Görüntüle 1619370
Her türlü börekten bir anda soğuyabileceğimi hiç düşünmezdim.
gelen gideni arattırır diye boşuna dememişlerRabbim, biz Turkiye Cumhuriyetinde yasayan kullarina yardim et.2 ay da olsa ulke kime emanet
Eki Görüntüle 1619370
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?