Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
hahayy yok balim ben senle hep anlasiyorm ole. tip kadinlar. dedin ya benim kocayada musalat olmustu. fena bozmustum ayni zamanda kocaninda canina okumustum:)
hahayy yok balim ben senle hep anlasiyorm ole. tip kadinlar. dedin ya benim kocayada musalat olmustu. fena bozmustum ayni zamanda kocaninda canina okumustum:)
Kocandan ne istiyon:)) sucu ne:) bi erkek arkadasim vardi flort degil.. bana derdiki.. benim cok ozel gordugum seyleri millet tek gecelik olarak gorup yaklasiyor, birde iyi birsey gibi davraniyolar. Bazen boyle erkeklerde var.
Kocandan ne istiyon:)) sucu ne:) bi erkek arkadasim vardi flort degil.. bana derdiki.. benim cok ozel gordugum seyleri millet tek gecelik olarak gorup yaklasiyor, birde iyi birsey gibi davraniyolar. Bazen boyle erkeklerde var.
vallah bir yerden bulmus numarasini kadin mesaj atmis. bende nie atiyor. bu kadin. faceden falan ortaligi yiktim kadinida fena bozdum kocanin. sucu olmasada nasrettin. hoca misali suya gonderip. onceden dovdum:) yani baska kadinlara yuz vermesin die
valla artk erkekler vlenmek için maddi gücü olan işi gücü olan kdınları tercih ediyor güzellik de önemli tabi ama ilişkiler de çıkara döndü. bence çok parası olan kadın her erkeği kendine aşık eder. en iyisini giyinir bakımını yapar kalite lüks filan adamın başı döner. bide asla lap diye cinsellik yaşamayın rkek cinsellik yaşayınca soğur kadın ise bağlanır. kaçan kadını oynayın tınlamayın gibi yapın bak nasıl bağlanıyo
Keske bende de oyle bir yetenek olsaydi )))
Sonradan çözdum olayi ))) Erkekden uzak duracaksin, kendini ulaşilmaz biri olarak gostereceksin ve duygularini belli etmeyeceksin )))
Bunu da bana bir kiz arkadasim soylemisti. Sonradan ne kadar dogru soylediyini anladim )))
Çirkin statüsüne girmeyen, bakımlı, akıllı ve kültürlü kadın bence her erkeği olmasa da büyük bir çoğunluğu kendine bağlayabilir.
Konuna gelince bodoslama “erken” daha dersen uzaklaşır tabiki. Bunu söylemenin binbir türlü yolu var. Kezban olduğunu düşünmüş olabilir, bu saatten sonra işin zor.
Konuyla alakasız ama yazmadan geçemeyeceğim kadınlar olarak Kezban ismini aşağılayıcı bir tabir şeklinde kullanmaktan vazgeçmemiz gerek. Bir kadının kalkıp kendince 'hafifmeşrep' gördüğü hemcinslerini farklı hakaretlerle etiketlemesi ne kadar ayıpsa kendine göre fazla tutucu, tecrübesiz ya da ne bileyim kültürsüz bulduğu kadınları kezban diye etiketlemesi de o kadar ayıp.