- 26 Mayıs 2015
- 2.599
- 1.547
- 83
22 yaşındayım 7 aydır birlikteyiz. çok aşık oldum ve o da bana açıldı sevgili olduk. ancak bu sureçte daha çok iki yabancı gibiyiz. gün içinde mesajlasıyoruz, bazen arıyorum, o çok nadir arıyor çalışıyor. akşamları benim zorumla buluşuyoruz. hiç bana görüşelim mi? seni çok özledim. bugun de bir şeyler yapalım dedıgını hatırlamıyorum. bunları hep ona soyluyorum ama degisen hiçbişi yok. ilk ne zaman el ele tutuştuğumuzu hatırlamıyor, ay dönümlerimizi es geçiyor. ben öyle seviyorum ki hep kavga çıkarıp sonra bir aşkım lafına kanıyorum. bilmiyorum... insan 7 ayda sevgilisine bir hediye, bir çiçek almaz mı? almıyor. maddi açıdan da zor durumda değil, aynı zamanda bir yere gittiğimizde de hep ortak ödüyoruz ya da bir o ödüyor bir ben. bu benim isteğimle oluyor. anlamıyorum kızlar, beni kaybetmekten mi korkmuyor,sevmiyor mu...
bitirmek ve sonrasında acı çekmek, onu özlemek ancak arayamamak görememekten çok korkuyorum.
bitirmek ve sonrasında acı çekmek, onu özlemek ancak arayamamak görememekten çok korkuyorum.