istediğim beden, ruhen tatmin edemeyen karşı cins..

Ay dönümünü hatırlayan erkek vardır.
Hele ki ilişki daha yeniyse, yıl devrilmediyse hatırlamalıdır da.
Evlenene kadar 8 sene beraberdik eşimle ve her ay dönümünde kutlardı.
İlk zamanlar çiçek böcekle, sonra görüşme günleriyle, sonra da mesaj vs şeylerle.
Ama hep hatırlardı, şimdi ise hem evlilik yıldönümü hem de sevgililik yıldönümü olarak gene hatırlıyor.
Çünkü biliyor, ben mutlu oluyorum!
Siz bu günlere önem veriyorsanız, o da aynı önemi göstermek zorundadır.
İlla ki hediye değil mesele.
Bir çiçek almak, hoş bir jest yapmak, akşam yemeğine çıkarmak vs gibi birçok alternatif mevcut sizi düşündüğünü göstermesi için ama bu incelikleri yapmıyorsa ya lafını edin ya da ayrılın.
7 aylık bir ilişkide zaten bunlar yoksa, ileriki zamanda büyük ihtimal hiç olmaz.
Bir kadının sevildiğini hissetmesi gerekir ilişkide, bunu size hiçbir şekilde geçiremiyorsa ha ağaç sizi sevmiş ha o adam; farkı yok.

Niye beklentilerini susuyorsun?

De ki otur konuşçaz "bunun böyle olması niye" "ben bunu isterim, sen?"

Ay dönümü mü??
Hatırlayan erkek bulursan müzeye kaldıralım. Ay dönümü nedir ayrıca fazla abartmayın yahu bi sevgili olduk, öpüştük, el ele tutuştuk, ilk defa aşkım dedik diye bunu her ay kutlayacaksak balo salonlarından çıkmayalım bence.
Bir süre arama sorma ilgisiz davran anca öyle anlarsın ne istediğini.
Sen böyle ilk defa saçımı ellemiştin, ilk defa beraber gülmüştük diye tarih tutarak neticesini iyice kaldırmışsın vatandaşın. Böyle devam edersen pek bir şey bekleme karşı taraftan

Ay donumu:KK70:
Aklima ay basi geldi, malum kadin halleri.
Belki konu sahibi ay basi oldugu icin boyle bos bos ay donumu kutlamalrina takilmistir, buda bi teori:ukala:

Ay donumu:KK70:
Aklima ay basi geldi, malum kadin halleri.
Belki konu sahibi ay basi oldugu icin boyle bos bos ay donumu kutlamalrina takilmistir, buda bi teori:ukala:

Ahahah.. bak öyleyse iyi işte. Yoksa adamın işi gerçekten zor. Bir gün sevgilisine "Geçen ay bugün bu saatlerde ne yapıyorduk" diye sorabilir

Bakınız odun erkek. Sen ilgilenmiyorsan başkaları ilgilenir kardeşim diyesim geldi ona. Klasik türk erkeklerinden kendisi. Nasılsa elimin altında, iki trip atar susar diyordur kesin. Yapacağın şey belli. Tavır koymak. Asla buluşmak istiyorum demeyeceksin sevgi sözcükleri kullanmayacaksın. İsterse 1 ay buluşmasın. Sen demeyeceksin sabrediceksin. Bu 3-5 günlük bir olay değil uzun çaba sarfettiren bir şey. Ben de yaşadım ondan biliyorum. İnsanlar onlar için ne yaptığını anlamazlar, ta ki sen yapmayı bırakana kadar... demişler çokta güzel demişler.

Bu arada benim 5 senelik ilişkim var. Hala ay donumumuzu kutlarız. Birbirimize güzel şeyler söyleriz, sevgimizi şiirlerle dile getırırız, bazen buluşur tatlı yeriz. Bu küçük mutluluklar,deger gordugunu hissetmek insana öyle guzel enerjı verıyor ki. Dalga gecenleri anlamadım. Farklı zevklere ve beklentilere sahip olabilirsiniz ama bu diğer insanların düşünceleriyle dalga geçme hakkını vermez size. Toplumumuzda en önemli eksiklik 'saygı' ve 'tek bir doğru olmadığı bilinci' bence.

Ne evlilikler bitiyor? Torun torba sahibi 40 yıllık karı&kocalar bitiriyor.

Sen mi bitiremiyceksin, topu topu 7 ay, bu ne bağlılık?

Ay donumu ne kiz bizim kocalar yil donumunu bile hatirlamiyor. Ay donumunu kutlayanlarda cok yapmacik ayrica hic sevmem. Cicek bocek benim ki 2 yilda bir kere aldi hakkini yiyemem simdi öyle centilmendir kendileri:KK70:

Hepsini anladımda normal değil arkadaşının bu kadar isteksiz olması. Elele tutuştuğumuz tarihle her ay dönümü nedir yaa. İnsaf yani ben kadın olarak sıkılırım her ay onumu hatırlıcam.

22 yaşındayım 7 aydır birlikteyiz. çok aşık oldum ve o da bana açıldı sevgili olduk. ancak bu sureçte daha çok iki yabancı gibiyiz. gün içinde mesajlasıyoruz, bazen arıyorum, o çok nadir arıyor çalışıyor. akşamları benim zorumla buluşuyoruz. hiç bana görüşelim mi? seni çok özledim. bugun de bir şeyler yapalım dedıgını hatırlamıyorum. bunları hep ona soyluyorum ama degisen hiçbişi yok. ilk ne zaman el ele tutuştuğumuzu hatırlamıyor, ay dönümlerimizi es geçiyor. ben öyle seviyorum ki hep kavga çıkarıp sonra bir aşkım lafına kanıyorum. bilmiyorum... insan 7 ayda sevgilisine bir hediye, bir çiçek almaz mı? almıyor. maddi açıdan da zor durumda değil, aynı zamanda bir yere gittiğimizde de hep ortak ödüyoruz ya da bir o ödüyor bir ben. bu benim isteğimle oluyor. anlamıyorum kızlar, beni kaybetmekten mi korkmuyor,sevmiyor mu...
bitirmek ve sonrasında acı çekmek, onu özlemek ancak arayamamak görememekten çok korkuyorum.
aydönümü kutlamak nedir ki?
bana çok tuhaf geliyor.
çocukca birşey.
yetişkin iki bireyin böyle göstermelik sevgi hareketlerine ihtiyacı olmaması lazım.
ay dönümü kutlamasın ama ilgisini göstersin.
ay dönümü kutlamasın ama derdine sevincine ortak olmayı bilsin.
sevgisini göstersin.
ne bileyim kriter bunlar olmalı.
ayrıca el ele tutuştuğu tarihi hatırlayacak bir erkek varmıdır yahu:))
erkekler için bunların özel bir anlamı yok.
o sebeple beklemeyin böyle şeyler.
ama işin özüne de gelirse sevgilin seni sevmiyor muhtemelen.
hiçbir özel ilgisi yokmuş ki sana.
diğer herşeyi boşa dert ediyorsun bu durumda.

22 yaşındayım 7 aydır birlikteyiz. çok aşık oldum ve o da bana açıldı sevgili olduk. ancak bu sureçte daha çok iki yabancı gibiyiz. gün içinde mesajlasıyoruz, bazen arıyorum, o çok nadir arıyor çalışıyor. akşamları benim zorumla buluşuyoruz. hiç bana görüşelim mi? seni çok özledim. bugun de bir şeyler yapalım dedıgını hatırlamıyorum. bunları hep ona soyluyorum ama degisen hiçbişi yok. ilk ne zaman el ele tutuştuğumuzu hatırlamıyor, ay dönümlerimizi es geçiyor. ben öyle seviyorum ki hep kavga çıkarıp sonra bir aşkım lafına kanıyorum. bilmiyorum... insan 7 ayda sevgilisine bir hediye, bir çiçek almaz mı? almıyor. maddi açıdan da zor durumda değil, aynı zamanda bir yere gittiğimizde de hep ortak ödüyoruz ya da bir o ödüyor bir ben. bu benim isteğimle oluyor. anlamıyorum kızlar, beni kaybetmekten mi korkmuyor,sevmiyor mu...
bitirmek ve sonrasında acı çekmek, onu özlemek ancak arayamamak görememekten çok korkuyorum.

7 ay olmuş boşver bence, bu adamla evlensen, buraya yeni evliğiz ama eşimde hiç istek yok diye konu açarsınız
kendine daha sağlıklı bi adam bul

Demek ki beklentiler ve kapasite uyumlu değil.. mizaci böyle olabilir.. sevgili herkes için hayatın merkezi değil.. yaşınız da küçük.. sizi mutlu etmeyen ilişki de ısrarcı olmayın.. sevdim evlendim mutsuzum olmayın..

Yanlış anlama sakın, kimseyi tanımadan yorum yapmamak gerekli diye düşünürüm ama anlattığın kadarıyla Seven erkek tipi yok sevgilinde. Yani Sevgisini belli edemiyor mu diye bile düşünmüyorum çünkü Net yani..
Bu adamı seviyorsun diye her gün üzülmek zorunda değilsin, Gerektiği zaman yol verebilmekte Sevgiye dahil..
Hakkında hayırlısı olsun.

Back
X