- 8 Mart 2015
- 25.150
- En iyi cevaplar
- 1
- 81.389
- 798
Ay dönümünü hatırlayan erkek vardır.
Hele ki ilişki daha yeniyse, yıl devrilmediyse hatırlamalıdır da.
Evlenene kadar 8 sene beraberdik eşimle ve her ay dönümünde kutlardı.
İlk zamanlar çiçek böcekle, sonra görüşme günleriyle, sonra da mesaj vs şeylerle.
Ama hep hatırlardı, şimdi ise hem evlilik yıldönümü hem de sevgililik yıldönümü olarak gene hatırlıyor.
Çünkü biliyor, ben mutlu oluyorum!
Siz bu günlere önem veriyorsanız, o da aynı önemi göstermek zorundadır.
İlla ki hediye değil mesele.
Bir çiçek almak, hoş bir jest yapmak, akşam yemeğine çıkarmak vs gibi birçok alternatif mevcut sizi düşündüğünü göstermesi için ama bu incelikleri yapmıyorsa ya lafını edin ya da ayrılın.
7 aylık bir ilişkide zaten bunlar yoksa, ileriki zamanda büyük ihtimal hiç olmaz.
Bir kadının sevildiğini hissetmesi gerekir ilişkide, bunu size hiçbir şekilde geçiremiyorsa ha ağaç sizi sevmiş ha o adam; farkı yok.
Hele ki ilişki daha yeniyse, yıl devrilmediyse hatırlamalıdır da.
Evlenene kadar 8 sene beraberdik eşimle ve her ay dönümünde kutlardı.
İlk zamanlar çiçek böcekle, sonra görüşme günleriyle, sonra da mesaj vs şeylerle.
Ama hep hatırlardı, şimdi ise hem evlilik yıldönümü hem de sevgililik yıldönümü olarak gene hatırlıyor.
Çünkü biliyor, ben mutlu oluyorum!
Siz bu günlere önem veriyorsanız, o da aynı önemi göstermek zorundadır.
İlla ki hediye değil mesele.
Bir çiçek almak, hoş bir jest yapmak, akşam yemeğine çıkarmak vs gibi birçok alternatif mevcut sizi düşündüğünü göstermesi için ama bu incelikleri yapmıyorsa ya lafını edin ya da ayrılın.
7 aylık bir ilişkide zaten bunlar yoksa, ileriki zamanda büyük ihtimal hiç olmaz.
Bir kadının sevildiğini hissetmesi gerekir ilişkide, bunu size hiçbir şekilde geçiremiyorsa ha ağaç sizi sevmiş ha o adam; farkı yok.