İstediğim Çok Bir Şey Değil Ki :(

kozmopolit

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2013
414
128
63
İstanbul
Arkadaşlar 169 boyum 58 kilom sadece 7-8 kilo fazlam var hatta 5 kilo bile versem bana yeter giydiklerim yakışsın istiyorum yıllarım sırf şu 5 kiloyu vermekle geçti sürekli diyet sürekli eziyet bıktım artık. Bazen kendimi çok aç bıraktım 54 oldum sonra dayanamayıp 63 lere kadar çıktım. Hiçbir zaman sabit kilom olmadı yetti artık ne yapmalıyım? :110:

Aynı boy ve kilodayız. 58 kilo fazla değil bence. Ben 50-52 kiloyken giydiğim yakışmıyordu diye düşünüyorum :) 55 kilo ideal bence. Sabit kilo için yeme-içme olayını da düzene sokmak gerekiyor. Kendini aç bırakma. Ceviz işe yarıyor. Kahvaltıda ekmek yerine ceviz yiyorum ben. Arada acıkınca da fındık, ceviz yiyerek geçiştiriyorum.

Aynı boy ve kilodayız. 58 kilo fazla değil bence. Ben 50-52 kiloyken giydiğim yakışmıyordu diye düşünüyorum :) 55 kilo ideal bence. Sabit kilo için yeme-içme olayını da düzene sokmak gerekiyor. Kendini aç bırakma. Ceviz işe yarıyor. Kahvaltıda ekmek yerine ceviz yiyorum ben. Arada acıkınca da fındık, ceviz yiyerek geçiştiriyorum.
55 kilo bile olsan öpüp başıma koyucam inmiyor lanet şey :KK43:

Back
X