- 23 Ağustos 2011
- 5.411
- 9.344
- 148
- Konu Sahibi iyotsuztuz
Bugün sevgilimle mutfaktayken bende onun bilgisayarını kullanıyordum. Bi' site adını sordum. Hatırlamıyorum geçmişten baksana dedi. Bende geçmişi açınca bir kaç saat önce sevgililer günü hediyesi baktığını gördüm. Siteyi ne bakmış acaba umuduyla açarken yakalandım tabi. Kapatmak zorunda kaldım bende apar topar. Az önce baktığı siteye baktım bende. Bir hediyeyi çok beğendim. Fiyat olarak diğer hediyelerle aşağı yukarı aynı. Zaten pahalı şeyler değil. Hatta şöyle söyleyeyim fiyatlar 20-25 tl arası. Beğendiğim hediye de 22 tl. (Fiyatı söylüyorum ama maddiyatçı biri olduğum düşünülmesin, yani en ucuzunu beğenmiş olsa da çok fark yok aralarında.) Şimdi ben direk "bana şu hediyeyi alsana sevgililer gününde." desem ayıp olur mu? kırılır mı?
Bir yandan düşününce "e en mutlu olacağım hediye o olacak" diyorum, bi' yandan da "e belki o onu seçmedi, bu sefer de o onun içinden gelmemiş olacak" diyorum.
Dert değil ama arada kaldım, fikirlerinizle yardımcı olursanız sevinirim.
Bir yandan düşününce "e en mutlu olacağım hediye o olacak" diyorum, bi' yandan da "e belki o onu seçmedi, bu sefer de o onun içinden gelmemiş olacak" diyorum.
Dert değil ama arada kaldım, fikirlerinizle yardımcı olursanız sevinirim.