• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İstediğim hediyeyi direk söylesem ayıp olur mu?

iyotsuztuz

Eski slimsigara :*
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2011
5.411
9.344
148
Bugün sevgilimle mutfaktayken bende onun bilgisayarını kullanıyordum. Bi' site adını sordum. Hatırlamıyorum geçmişten baksana dedi. Bende geçmişi açınca bir kaç saat önce sevgililer günü hediyesi baktığını gördüm. Siteyi ne bakmış acaba umuduyla açarken yakalandım tabi. Kapatmak zorunda kaldım bende apar topar. Az önce baktığı siteye baktım bende. Bir hediyeyi çok beğendim. Fiyat olarak diğer hediyelerle aşağı yukarı aynı. Zaten pahalı şeyler değil. Hatta şöyle söyleyeyim fiyatlar 20-25 tl arası. Beğendiğim hediye de 22 tl. (Fiyatı söylüyorum ama maddiyatçı biri olduğum düşünülmesin, yani en ucuzunu beğenmiş olsa da çok fark yok aralarında.) Şimdi ben direk "bana şu hediyeyi alsana sevgililer gününde." desem ayıp olur mu? kırılır mı?
Bir yandan düşününce "e en mutlu olacağım hediye o olacak" diyorum, bi' yandan da "e belki o onu seçmedi, bu sefer de o onun içinden gelmemiş olacak" diyorum.
Dert değil ama arada kaldım, fikirlerinizle yardımcı olursanız sevinirim. :16:

bence istediğin hediyeyi söyleme.ilerleyen zamanlarda hediye alırken tereddüt yaşayabilir.hatta benim eşim gibi süpriz hediye almamayı da tercih edebilir(eşimin açıklaması genelde şu oluyo:beğenmezsin diye almadım)

bence istediğin hediyeyi söyleme.ilerleyen zamanlarda hediye alırken tereddüt yaşayabilir.hatta benim eşim gibi süpriz hediye almamayı da tercih edebilir(eşimin açıklaması genelde şu oluyo:beğenmezsin diye almadım)

Kesinlikle katılıyorum benim sevgilimde aynı seyi yapıyor cünkü. :31:
Hem senin böyle birsey yapman da bana cok dogru gelmedi sorsa neyse, ama sormadan söylememen taraftarıyım..
İcinden ne geciyorsa, neyi begeniyorsa onu alsın..

bence hic caktirma bildigini, birak sürpriz yapsin, veya yaptigini sansin :)

geçmişte siteye girdiğini gördüğümü söyledim, hani belki sorar umuduyla ama... "Diğer sevgililerime alıcam ben sana hediye almıcam heveslenme hiiiç" dedi. :33:

mathematician; yorumun için teşekkür ederim bu yönden bakmak hiç aklıma gelmemişti. Bu açıdan bakınca da cidden zor olur ileride, bi' de bana beğenmezsin diye almadım derse parasını isterim ben yahu :9:

smuwiLa; evet sormadan söylemek de hiç olmayacak haklısın. belki de siteyi gördüm diye oradan bakmaktan bile vazgeçti.

o ne beğendiyse onu alsın gönlü olur hatırası da olur sen de kendi beğendiğini al ona bişey demeden senin de gönlün olsun pahalı bişey değilmiş ki:)

Düşünsene bir de o da senin beğendiğini alıyormuş.. Değmesinler keyfine :10:
Bence bunu test etmek için müthiş bir fırsat.. Bakalım senin zevklerini ne kadar iyi tanımış ?? :12:

Bencede o beğendiğin şeyi sen kendin o siteden kendine alabilirsin.Ona söyleme o ne isterse onu alsın.Arkadaşlarında dediği gibi erkeklerin çok tercih ettiği bir bahanedir beğenmezsin diye almadım:37:İleride bunu duymak istemiyorsan hiç hediye alamamaktansa onun zevkine güvenmek daha iyi.Seni tanıyor sonuçta beğenmeyeceğin birşey almaz.Dediğim gibi o çok beğendiğin şeyi sen kendin al kendine.Ve ben onu çok merak ettim sakıncası yoksa neydi neydi?:52::52:

Sorarsa söylemeniz belki olabilir ama sormadan bunu yapmayın bence..

Erkekte zaten çok nadir sürpriz yapma geni ortaya çıkıyor. :1:

Bu şekilde yaparsanız bir daha ki sefee bunu yapmayacaktır.

İkincisi sürprizin büyüsü kaçacaktır.

Bence de söylemeyin.
Üstelik size sormamış da hangisi diye, ya da tercih et diye.
Hiç belli etmeyin hangisi istediğinizi.
Ve sevgililer gününde size hediye araştıran bir sevgiliniz olduğu için mutlu olun

bence söylememelisin altı üstü 22 TL imiş kendin al bence oda gönlünden kopanı alsın sana süprizin adı kalsın yani:34:

Bencede söyleme zaten o kadar pahalı bir hediyede değilmiş onu kendın alırsın .Onun içinden geçen hediyeyi sana versin benceeeeee

Kızlar ben ileride beğenmezsin diye almadım cümlesini duyacağımı hiç düşünememiştim, iyi ki söylediniz :1: Sırf bunu duymamak için de sessiz kalabilirim yani. Sonuçta daha bir buçuk senelik ilişki, ilerisi var bunun. O da elbet değişecek.
Cevaplarınız için teşekkür ederim. Söylememek en doğrusu.
Tekrar sağolun.

arkadaşlar neden sevgililer günü hediyesini sınav olarak görüyosunuz ki yok bakalım ne kadar tanımı seni ne kadar öğrenmiş

kendi içinden geçeni alması bence daha hoş..sormadan söylememen taraftarıyım.çok beğendiysen ve onun hediyesi başkaysa kendine alırsın.

erkekler bizim gibi hafızalarına not etmiyolar şu rengin şu tonunu seviyo şunu böyle seviyo gibi

zamanla öğrenir zevkini alır istediğin gibi :)

arkadaşlar neden sevgililer günü hediyesini sınav olarak görüyosunuz ki yok bakalım ne kadar tanımı seni ne kadar öğrenmiş

kendi içinden geçeni alması bence daha hoş..sormadan söylememen taraftarıyım.çok beğendiysen ve onun hediyesi başkaysa kendine alırsın.

erkekler bizim gibi hafızalarına not etmiyolar şu rengin şu tonunu seviyo şunu böyle seviyo gibi

zamanla öğrenir zevkini alır istediğin gibi :)

Yok o konuda güvenim tam. Kafamdakini almamış olsa bile mutlaka çok beğeneceğim, seveceğim bir şey alır.
Önceki cevabımda da yazmıştım, düşünememişim ben söylemek doğru olmayacak. Duruma göre sonra ben kendime alabilirim beğendiğim şeyi.
Teşekkür ederim cevabınız için.

Back
X