- 30 Temmuz 2017
- 873
- 846
- 103
- Konu Sahibi Anti-Bakteriyel
-
Eşim annem için giderim diyor bir gece kalır döneriz diyor bana göre de gidilmez ama dedim ya ben eşimi bu konuda yönetmeyi bıraktım bildiğini okusun onlar da etsin ağzına belki akillanır . Ağırlığını koy çok kez dedim dinletemedimeşinize tokat mı attı?
eşinizden özür diledi mi ki sizden dilesin hiç sanmam.
gitmeyin insan kovulduğu kapıya gitmez.
Eşim baba sevgisine aç olduğu için her seferinde sustu bu kez kararı kati babası konuşmadan konuşmayacak. Benim durum biraz farklı ben hiçbir şey yapmamama rağmen laf etti kayinvalideme dokundurarak mı diyorum acaba özür beklediğimi. Esimle kendimi bir kefeye koyarsam işimiz var haddini bilicek o pislik adam ben oğlu değilim işte fark da ordaOğluna tokat atan adam senden özür diler mi sence ? Esin diyor mu "babam benden özür dilemeden görüşmem " falan ? Zannımca demiyordur, diyemiyordur ..bence sen de vazgeç bu sevdadan, bulaşma, sessiz sakin bak yoluna
Benim fikrim de bu zaten ama olaylarin böyle gelişmeyecegini bildiğim için önden hazırlığa başlıcam işte annesi için gidicez diyor eşimNiye gidiyorsunuz ki? Gitmeyin! Kocama gözümün önünde tokat atacaklar küçük düşürecekler kovacaklar ben de tekrar gitmeyi düşunecegim.
Lackalasmamak gerekir giderseniz devamı da gelir .
Öyle de , oğlunu hiçe sayan adam ,gelinini takar mi ? Bak sen de diyorsun ,esin babası konuşmadan konuşmayacak ..yani özür dilemesini değil de adım atmasını bekliyor .demek ki bu adam özür dilemeyi bilmiyor..Sen ne diye sıkıntı yapıyorsun ki ? Görüşmek zorunda mısın? Kes irtibatı, bitti gittiEşim baba sevgisine aç olduğu için her seferinde sustu bu kez kararı kati babası konuşmadan konuşmayacak. Benim durum biraz farklı ben hiçbir şey yapmamama rağmen laf etti kayinvalideme dokundurarak mı diyorum acaba özür beklediğimi. Esimle kendimi bir kefeye koyarsam işimiz var haddini bilicek o pislik adam ben oğlu değilim işte fark da orda
Eşim annem için giderim diyor bir gece kalır döneriz diyor bana göre de gidilmez ama dedim ya ben eşimi bu konuda yönetmeyi bıraktım bildiğini okusun onlar da etsin ağzına belki akillanır . Ağırlığını koy çok kez dedim dinletemedim
Anlatamiyorum sanırım , nasıl özür diletebilirim sorunum bu. Böyle bir ihtimal varki yardım istiyorum siz neden diğer mevzulara takildiniz anlamadım orasını da ben uzun uzadıya meseleleri anlatıp kimseyi sıkmak istemiyorum aslında. Çünkü konuyu actikca başka başka yerlere gidiyor başlık amacından uzaklaşıyor.Öyle de , oğlunu hiçe sayan adam ,gelinini takar mi ? Bak sen de diyorsun ,esin babası konuşmadan konuşmayacak ..yani özür dilemesini değil de adım atmasını bekliyor .demek ki bu adam özür dilemeyi bilmiyor..Sen ne diye sıkıntı yapıyorsun ki ? Görüşmek zorunda mısın? Kes irtibatı, bitti gitti
Babası yollamazki , kayınvalidem e özür dilemezse bende konuşmam gibi ufak ufak dokundursam miki . Çünkü baba-oğul bunlar elbet barisacaklar biliyorum ama ben elim bana haddini aşamaz napim ne dersinizben olsam gitmem eşin çok istiyorsa kendi gitsin.
anası için danası için sonuçta adamın evi.
alsın biletini annesinin o gelsin .
Şimdilik ya sonraHazır kurtulmuşsun daha ne.
Babası yollamazki , kayınvalidem e özür dilemezse bende konuşmam gibi ufak ufak dokundursam miki . Çünkü baba-oğul bunlar elbet barisacaklar biliyorum ama ben elim bana haddini aşamaz napim ne dersiniz
Babası yollamazki , kayınvalidem e özür dilemezse bende konuşmam gibi ufak ufak dokundursam miki . Çünkü baba-oğul bunlar elbet barisacaklar biliyorum ama ben elim bana haddini aşamaz napim ne dersiniz
Büyük resme bakıyorum..Anlatamiyorum sanırım , nasıl özür diletebilirim sorunum bu. Böyle bir ihtimal varki yardım istiyorum siz neden diğer mevzulara takildiniz anlamadım orasını da ben uzun uzadıya meseleleri anlatıp kimseyi sıkmak istemiyorum aslında. Çünkü konuyu actikca başka başka yerlere gidiyor başlık amacından uzaklaşıyor.
İstediğiniz kadar bakın yaşayannin penceresinden göremezsiniz , bildiğim gibi yapmaya devam o zaman teşekkür ederimBüyük resme bakıyorum..
Neyse ,nasıl biliyorsan öyle yap
Afferin be valla iyi fikir eşimi nasıl ikna edicem o var şimdi . Çünkü çocuk var ya kayınvalidem aşık toruna henüz dört buçuk aylık bebeğimiz seneye bir buçuk olacak şahsen kayinvalidemi severim ve görsün isterim torununu ama o nasıl olcak kayinvalidemin köyden merkeze gelmesi gerekecek diger akrabaların evine bu durumda . O da zor. Ya da Anca kız kardeşine gidecek orda rahat oluruz ama bize aşırı yorgunluk .. başka şehirde çünkü o da yakın iki şehirden bahsediyorumişte siz gitmeyin.
gidince eminim adam hiçbir şey olmamış gibi davranacak.
e haklı da lafı yutup kapısına gitmiş olacaksınız. eşinizle zaten barışacaklar . eşiniz yalnız gitsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?