Istediğim tek şey hayır dualarınız !!!

istanbul3434

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2012
264
0
96
İstanbul
Banada dua edermisiniz arkadaşlarım ?

öncelikle babam için,(Ahmet)

Babam bundan 2 yıl ıcınde iflas etti,borçları yüzünden cezaevinde kaldı cıktı,
(o günleri hatırlamak bile o kadar zor ki,hiç unutmam cezaevıne gırdıgı gün 30 haziran 2010,artık hazıranlardan nefret eder oldum,allah kımseyı düşürmesın)

şuan ise işi varla yok arası,biyerde geçiçi calısıyor ama para yok zar zor,borç harç ile geçiniyor,bende evliyim,elimden bişey gelmıyo yardımcı olabılıyım,cok sıkıntıda çok derin düşüncede,çöktü babam su son 2 sene ıcınde :(

o kadar kahroluyorumki öyle görükçe,o kadar dua ediyorum ki,her orucumu actıgımda allahım ne olursun babam ..... cümlesı ile Diye dua edıp oyle acıyorum.

Lütfen dua edın,babam rahatlasın artık 46 yılın ardından..huzurlu olsun mutlu olsun düşünmesin hiçbişey.allah hayırlı bol kazanc versın,bu stres,sıkıntı bıtsın artık.

İkıncısıde benım ıcın,(istanbul3434)gerçek adımı vermıyorum,tanıyan vs olur dıye...

Gönülden istediğim bir iş var o kadar çok istiyorum ki uzun zamandır dua edıyorum bıgun olucak ıns umuduyla devam edıyorum ama bazen ıskanyarlıgım tutuyor ıste ınsanlık halı...nolur benım gıbı sızde dua edın ve allah gönlüme göre versın,bekledıgıme degsın...

Cok tesekkur edıyorum herkeze şimdiden,ıyı bu site var,ve ıyıkı bu sıteyı bu hale getıren sız hayırlı,vefalı,merhametlı ınsanlar var...

Dua isteyen baska arkadaslarım,yorumları bazen goremıyorum,dılersenız lutfen mesaj atın,benımde sıze bı faydam dokunsun ısterım...

Allah gönlünüze göre versin. Ama en öenmlisi hayırlısını versin.
Babanıza da düzenli gelir, huzurlu bir hayat dilerim Allah'tan.

Canım hem babanın durumu hem de senin istediğin iş için Allah yardımcınız olsun, hayırlı kapılar açsın. En önemlisi sağlık tabi ki ama maddi sıkıntılar da çok yıpratıyor insanı. :25:

Tahmin edebiliyorum ne hissettiğinizi..
Benim de babamın arabasına vergi borcundan el konuldu ve işsiz kaldı. Annem 300-400 şekeriyle gece yarılarına kadar çalıştı o iş bulana kadar..
Yapabileceğim hiçbirşey yoktu ücretli çalışıyordum ve tüm paramı onlara okuyan kardeşime gönderiyordum..
Şimdi atandık çok şükür hepimiz. Babam emekli oldu ve borçlarını el birliğiyle ödüyoruz..
İşim gücüm olmasa bu yardımları yapamazdım..Umarım siz de iyi bir iş bulursunuz en azından elinizden birşeyler gelir onlar için..
Allah yardımcınız olsun..

Allahım babanıza bereketli,hayırlı işler nasipp etsin.sizinde istediğiniz ise tez zamanda olsun inşallah..Allahım bu mübarek günlerde yardıma ihtiyacı olan herkese yardım etsin inşallah...

Çok teşekkür ederim hepinize,dedıgınız gıbı tabıkı en önemlısı saglık,ama ardından gelen bu ıhtıyaclar olmayınca hayat bazen hatta cogu zaman cekılmez olabılıyor.

tamam dıyosun belkı bı sınavdayım ama ne zaman alıcam bunun sonucunu ? onu kestıremıyorsun...

bılemıyorum,derdım sıkıntım,bır bu degıl kı,anlatsam bı dert anlatmasam bır dert mısalı acmadım konu.

kapadım o defterlerın ustunu.suan bunlar daha cok yakıyo canımı.o sebepten paylasmak ıstedım.

rabbım hayırlısı en kısa sürede bıze mujdelı haberlerını gostersın ınsallah,artık kurtulmak ıstıyorum ıcımdekı bu karamsarlıktan.

her babamla konustugumda ıcımden bıseyler kopuyo gıdıyo sankı,hıcbısey yapamayısımın altında ezılıyorum sankı..

her o ısle ılgılı vs seyler duygumda grdugumde cevremden bıkez daha umutsuzlanıyorum,karamsarlık kaplıyo heryanımı.
çok ıstıyorum ama ne bıleyım neden olmuyo....

'' yasıyorsak hala bır umut var demektır '' sozunden yola cıkarak devam edıyorum hayatıma,hayırla vesıle olması duası ıle...

Back
X