İstediğimle kaldım

Naberr

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2014
5.008
5.205
198
Merhaba suanda baska bir sehirden yaşadığımız şehre yolculuk yapıyoruz arkadaşlarımızla. Bir yerde durduk onlar kahve aldılar esim lavaboya gittiğinden ben onu bekleyeyim dedim. Canım da istemiyordu aslında.sonra eşim geldi ben icmicem bisey dedi bende icmeyeyim madem dedim. Sonra arkadaslar kahveleri alip geldiler siz niye bisey icmiyosun icin falan diye ısrar edince bir de kahve kokusunu duyunca canim çekti. Eşime bana da kahve alsana dedim 3 kere duymadi sandim. Sonra simdiye kadar niye soylemedin dedi bende tamam icmiyorum dedim ve herkes duydu bunlari rezil etti beni. Abartiyor muyum sizce tavrimi koyayim mi?
Güncelleme:konuyu konuştuk duymadığını iddaa ediyor. Tam kalkip alacagi zaman da ben istemiyorum demişim oyle diyor.

Son düzenleme:
Merhaba suanda baska bir sehirden yaşadığımız şehre yolculuk yapıyoruz arkadaşlarımızla. Bir yerde durduk onlar kahve aldılar esim lavaboya gittiğinden ben onu bekleyeyim dedim. Canım da istemiyordu aslında.sonra eşim geldi ben icmicem bisey dedi bende icmeyeyim madem dedim. Sonra arkadaslar kahveleri alip geldiler siz niye bisey icmiyosun icin falan diye ısrar edince bir de kahve kokusunu duyunca canim çekti. Eşime bana da kahve alsana dedim 3 kere duymadi sandim. Sonra simdiye kadar niye soylemedin dedi bende tamam icmiyorum dedim ve herkes duydu bunlari rezil etti beni. Abartiyor muyum sizce tavrimi koyayim mi?
Hemen tavır koy !
Kusura bakmayın abartmıyor musunuz biraz?
Gezmenin tadını çıkarın ve en çok arkadaşlarınızla ilgilenin belli ki eşiniz romantiklikten anlamıyor.

Hemen tavır koy !
Kusura bakmayın abartmıyor musunuz biraz?
Gezmenin tadını çıkarın ve en çok arkadaşlarınızla ilgilenin belli ki eşiniz romantiklikten anlamıyor.

İstenmeyen ama olabilecek olağan haller
Çokta şey yapmamak gerek
Ufak bir empatik bir konuşma kafidir
Ama herkes duyduğu halde cevap vermedigini anladı ve ha simdi ha az once ne farkeder ne zaman istedigimin

Bazen erkeklerin anlam veremediğimiz hareketleri oluyor . Bence yolculuğunuzu zehir etmeyin . Üstünde durmaya değmez :KK66:

Neden ondan istediniz

Yani kahvenizi kendiniz alabilirsiniz

Ben de hoşlanmam herkes alırken almayıp sonra bana da al denmesini
Cuzdanim yanimda değildi ve o zaten herkes aldiktan sonra geldi arkadaslara aldirip onlara mi odetseydim

Tek olsam dert etmem ama herkesin içinde istedigim halde oyle demesi sinirimi bozdu

Bide ha şimdi ha sonra demişsiniz ama burda size katılmıyorum , o zaman madem sizde alabilirdiniz kendi kahvenizi , özel garsonunuz değil sonuçta kocanız .
Belki o da kendini kullanıldı hissetmiştir arkadaşlarınızın yanında .

Ama herkes duyduğu halde cevap vermedigini anladı ve ha simdi ha az once ne farkeder ne zaman istedigimin
Başkalarının yanında egonuz zarar gördü diye bu kadar bozuluyorsunuz. Madem 3 kere söylediğinizi duydu ama duymazdan geldi demekki normal zamanda da incelikli düşünemeyen birisi. Çok şey yapmayın o yüzden. Gezinizin tadını çıkartın.

Bide ha şimdi ha sonra demişsiniz ama burda size katılmıyorum , o zaman madem sizde alabilirdiniz kendi kahvenizi , özel garsonunuz değil sonuçta kocanız .
Belki o da kendini kullanıldı hissetmiştir arkadaşlarınızın yanında .
Cuzdanim yanimda degildi o herkes kahvesini aldiktan sonra geldi lavabodan arkadaslara mi odetseydim kasada odeniyor kahve alirken

Kendine göre haklı almayacağım bir şey demişsiniz sonra istemişsiniz biraz da erinen tembel bir insansa tamam belki de 3. de duydu sizi :)Benim eşim de benzer birşey söyleyebilir aynı durumda. Bir iki laf sokarsınız olur biter keyfinizi kaçırmayın.

Cuzdanim yanimda değildi ve o zaten herkes aldiktan sonra geldi arkadaslara aldirip onlara mi odetseydim

Cüzdanınız Nasıl yanınızda değil ki

Yani tuvalet bile parayla bu devirde

Oğlum 5 yaşında iken düğüne gittik çocuklara ikram şeker vardı sen de al dediler oradakiler ama benim param yok dedi

Sonuçta bu devirde bedava bir şey yok

Siz de buradan ders çıkarın çantanızı cüzdanınızı yanınıza alın olmadı cebinize 10 TL atın

Son düzenleme:
Cüzdanınız Nasıl yanınızda değil ki

Yani tuvalet bile parayla bu devirde

Oğlum 5 yaşında iken düğüne gittik çocuklara ikram şeker vardı sen de al dediler oradakiler ama benim param yok dedi

Sonuçta bu devirde bedava bir şey yok

Siz de buradan ders çıkarın çantanızı cüzdanınızı tanınıza alın olmadı cebinize 10 TL atın
Cantam arabada kaldi yagmur yagdigindan hizli cikmistim ve tuvalete girmeyecektim esimde para var diye de cok kasmadim kendimi

Back
X