İstediğimle kaldım

Neden gidip kendiniz almıyorsunuz ki kahvenizi? Bu kadar küçük şeylere bir sorumluluk anlamı yükleyip, beklentiye girip, karşılanmayınca da sorun haline getirmek, durduk yere sorun çıkarmakla eş değer bana göre. Kahve almaya gidiyorum, azıcık bekle diyecektiniz, olay bitecekti.
Yorumlari okumadiniz sanirim aciklamistim cantam arabadaydi para yoktu yanimda

Yorumlari okumadiniz sanirim aciklamistim cantam arabadaydi para yoktu yanimda
İlk mesajınıza göre yazdım evet. Çantam arabada, kahve alacağım, para versene diyebilirdiniz o zaman. Kısaca anlatmak istediğim sadece isteğinizi belirtmekle kalmamak... Önce istememiş, sonra istemişsiniz ya, insan sürekli eşinin keyfine göre hareket etmek istemeyebilir. Eşiniz genel olarak düşüncesiz, kaba bir adam değilse, bunları sorun etmeyin.

Iyiyim teşekkürler
Vallaha dün gece "gel bana... ben sana kahve yaparım" diyesim geldi.:anne:Lutfen şu süreçte kendini rahat ettirmeye bak,yaşadığın sağlık sorunu seni çok hırpalamis belli ki....ben çok güçlüyüm,herşeyi asacağım diye dışarıya karşı çok dik durmaya çalışmak ...uzuntunu gostermemeye calismak da bazen yoruyor insanı...sonrasında daha büyük duygusal patlamalar oluyor ne yazık ki:KK43:

Merhaba suanda baska bir sehirden yaşadığımız şehre yolculuk yapıyoruz arkadaşlarımızla. Bir yerde durduk onlar kahve aldılar esim lavaboya gittiğinden ben onu bekleyeyim dedim. Canım da istemiyordu aslında.sonra eşim geldi ben icmicem bisey dedi bende icmeyeyim madem dedim. Sonra arkadaslar kahveleri alip geldiler siz niye bisey icmiyosun icin falan diye ısrar edince bir de kahve kokusunu duyunca canim çekti. Eşime bana da kahve alsana dedim 3 kere duymadi sandim. Sonra simdiye kadar niye soylemedin dedi bende tamam icmiyorum dedim ve herkes duydu bunlari rezil etti beni. Abartiyor muyum sizce tavrimi koyayim mi?
Güncelleme:konuyu konuştuk duymadığını iddaa ediyor. Tam kalkip alacagi zaman da ben istemiyorum demişim oyle diyor.
canımm hassas dönemdeysen hala alınnganlık yapmış olabilirsin. Kırılman da normal ama duymamıstır neden gıtmesın yoksa bozma moralıni❤

yanlıs anlasılma olmustur ... boyle seyler aranızda gergınlık olmasın bence gercekten hayatın tadını cıkarın boyle seylerle uzmeyın kendınızı ve bırbırınızı

Vallaha dün gece "gel bana... ben sana kahve yaparım" diyesim geldi.:anne:Lutfen şu süreçte kendini rahat ettirmeye bak,yaşadığın sağlık sorunu seni çok hırpalamis belli ki....ben çok güçlüyüm,herşeyi asacağım diye dışarıya karşı çok dik durmaya çalışmak ...uzuntunu gostermemeye calismak da bazen yoruyor insanı...sonrasında daha büyük duygusal patlamalar oluyor ne yazık ki:KK43:
Evet o cok yoruyor aslinda simdi sakince dusununce aman buna mi uzuldum dedim ama duygusal olarak dengesizlikler yasiyorum. Herkese uzulmuyo gibi davranmak dik durmaya calismak cok zor. Bir de herkes yok gencsin cocugun olur yok cocuk dusunmuyo musunuz her yeni tanistigim insan cocugun var mi kac cocugun var hepsi batiyor sanki bana

canımm hassas dönemdeysen hala alınnganlık yapmış olabilirsin. Kırılman da normal ama duymamıstır neden gıtmesın yoksa bozma moralıni❤
Aynen canim eve gelince valla duymadim falan dedi bende simdi abarttigimi anladim hala atlatamadim olayi herkese uzulmuyorum ki pozlari veriyorum ama icimde baska seyler yasiyorum

Aynen canim eve gelince valla duymadim falan dedi bende simdi abarttigimi anladim hala atlatamadim olayi herkese uzulmuyorum ki pozlari veriyorum ama icimde baska seyler yasiyorum
evet öfke olarak yansıyor sana ve cıkaracak insan arıyor olabilirsin canım bu da en sevdiğine karşı olur genelde neyazıkki budurumlarda eşlerimizden çıkarmayı secıyoruz ben de geçen yıl acım varken eşime sarıyordum zamanla gecıcek coknormal onemlı olan aranız bozulmasn beraber atlatabilın canm

Üzerinizde para olmaması bir bahane değil bence. Eşiniz geldiğinde para verir misin cüzdanım arabada kalmış kahve alıcam diyebilirsiniz ama siz bana kahve alır mısın demişsiniz bu ikisi farklı şeyler. Eşiniz sizin özel garsonunuz değil sonuçta, ben olsam yanımdaki kişi kadın veya erkek farketmez git bana kahve getir anlamında bir söylemde bulunsa hele insan içinde rahatsız olurdum. Eşiniz duymamış da olabilir duyduğu halde uzatmamak adına duymadım da diyor olabilir. Bence bu gereksiz ve uzatılmaya değmeyecek bir mesele tatilinizin tadını çıkarın. Çok geçmiş olsun, umarım sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alırsınız yakın zamanda. Allah isteyen herkese anneliği nasip etsin

Birazcik moral bozucu evet. Ama cok da takmamak gerek olur bazen boyle seyler

Back
X