istediğin üyeye selam yollaaaa

Bak soyleyeyim benimki sosyete isi olur sezeryan anam doguramam ben
Ben normal doğuma ilk çocuktan tecrübe ile tövbeliyim zaten keje :) ikinci sezaryen hemde epidural oh mis valla 10 tane dogursam üşenmem öyle güzel doğuma :))) yaanii saçlarımızı fönler hafif makyajimizi yapar çiçekler gibi giyinir elele tutuşup şuh kahkahalarla dogumhanemize gideriz♡ :-D

Öyle doğurmak mi olur şöyle bağıra bağıra nidalarla gidilir doğuma üzerine ne giydigni bile bilmeden belki terlikle bı yerlere tutuna tutuna

Tabii ona da çatır çatır doğurma yöntemi diyolla:) o da çok cazip:-D
3 u de öyle oldu benim ilk doğumumumda bagirrmadim hiç

Ama ikinci doğumda tüm hastane duydu sesimi

3. De ağlamakla karışıktı herşey bağırma çığlık ve riskli bı doğum oldu

Artık hayatta normal dogurmam diyorum :))
Edit: düşünmüyorum bı çocuk daha

Maşallah sana. Ama ben ilk doğumdan pes ettim normal doğuma. Burda okuyan hamileleri korkutmayayim anlatmayayim o tecrubeyi fakat zordu ikincide Hayır dedim normal doğum yok:) bu üçüncüde de zaten tüplerimi bağlatacağım için sezaryen olacağım Allah kısmet ederse:)
Edit: helal olsun kız istiyorsan yap valla :)))

Iz tabisi bir guzel saclarimizi fonleriz boyariz kasimzii gozunuzu temizler makyajla gireriz kiz cocugumuzu guzel karsilayalim anamiz cirkinmis demesin

Sonuncu kız zaten daha paydos

Iz tabisi bir guzel saclarimizi fonleriz boyariz kasimzii gozunuzu temizler makyajla gireriz kiz cocugumuzu guzel karsilayalim anamiz cirkinmis demesin
Anneler eli p.k içindeyken bile güzel
Her türlü guzeliz güzelsiniz güzeller :)

Sanmiyorum ben 3 ay icinde bu kadar dagildiysa o cocuk okula gidene kadar duzelmem galiba :)))
Elbette yayılmış vücudunuzla sacimizi yaptığımız topuzla toplayamadigimiz donumuzla eskiye göre ecük çıkın olalım cnm ama çocuklarımızın gözünde en güzel kadın biziz :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…