• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

istediğiniz birşeyden bir rüya yorumu yüzünden vazgeçermiydiniz

BeyazBulut

Guru
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2007
14.882
4.544
423
selam kızlar
benim yapmak istediğim bişey var
ama hayırlımı değilmi bilmiyorum kararsızım yapıp yapmamakta
neyse geçen gün bir rüya gördüm ve yorumladığı rüyalar çıkan birine yorumlattım
geleceğe dair düşüncelerin var ama bunları iyi hesap ederek yap yoksa zarar edersin zorluk çekersiz dedi
benimde kafam karıştı şimdi :44::44:saçma bir soru ama
siz olsanız çok istediğiniz bişeyden rüya yorumu yüzünden vazgeçermiydiniz :ssz:

hayır vazgeçmem.böyle şeylerle kafanı meşgul etme herşey olacağına varır canım:34:

tabiki de vaz geçmem.... o senin kaderinde varsa yaşarsın yoksa zaten herşey yolunda gider.

Rüyaya göre değiştirmem fikrimi ama o konu üzerinde daha temkinli olurum,ev mi alcm mesela hesabımı yeniden yaparım.Ama kesinlikle fikrimi değiştirmem.:34:

Yok ya sanırım vazgeçmem.Rüyanız çok mu gerçekçiydi acaba etkisinde mi kaldınız?
Benim de etkisinde kaldığım rüyalar oluyor ama sonra unutup gidiyorum.

bazen bir şeyi çok düşünmek bilinç altına itmeye
sebep oluyor..gördüğün rüyanın da bu denli bir
şey olmadığı ne malum? ne gördün nasıl gördün bilemiyorum
fakat en güzeli senin ne hissetiğindir..riyalar bazen haberci de
olabilir..ama şekilde sen hissedebilirsin bunu zaten..karşında anlattığın
kişide sonuçta kendince yorumluyor..:31:

Rüyayla vazgeçilecek bir işse bırak zaten..insan kafasına koyduğunu yapar,değil rüya gerçeklerde engel olamaz canım..

İş senin için hayırlı mı değil mi öğrenmek için istihareye yatabilirsin.
Şahsen yorumlayan kişinin ağzına bakıp vazgeçmem...:20: Olayı net görmedin galiba,gördüğün objeleri yorumladı sanırım...
Bilemiyorum,rüyalarımın çoğu çıkar ve 6. hissim çok kuvvetli. Olaya göre bakardım...

Evt bazı rüyalar haberci rüyadır ama bunları bir başkasının yorumlamasına izin verme verirsende dikkate alma kendin yap yorumunu bende vazgecmezdım eğer vazgecersen zaten ee git rüyalarda yaşa :37:

İstihareye yat bence canım 2 rekat namaz kıl ilk rekatta kafirun suresi ikinci rekatta ihlas sonra İstihare duasını oku yat enazından doğruluk payı var rüyanda yeşil yada beyaz görürsen hayırlı kırmızı siyah görürsen hayırlısız olurmuş..

Son düzenleme:
Ne gunlere kaldik Yarabbi..
Hic ruya yuzunden mantikli buldugu biseyden insan vazgecermiymis yahu?

yorumlarınız teşekkürederim arkadaşlar
normalde rüyalarımı kimseye anlatmam kendim yorumlarım
ama bu son zamanlarda garip rüyalar görmeye başlamıştım
yapmak istediğim şeyle ilgili bilinç altıda olabilir bu bilmiyorum
hatta buaralar öyle oldğuna inanıyorum evet haberci rüyalar var ama çokta kafaya takmamak gerekiyor
istediğimden vazgeçmedim hayırlısı olsun diyorum sadece tekrar teşekkürederim kafamın karışık olduğu bir zamanda yardımcı oldunuz

ben çok takıntılıyım bu konuda ya :44:
her gece rüya görürüm ve çok etkılenıyorum
kötü bı rüya görsem bütün gün huzursuz oluyorum acaba başıma gelcek mı dıye rahat duramam :50:

Bu soruyu okuyunca aklıma şu olay geldi.
Benim bi arkadaşımın sevgilisi annesinden ilişkilerini hayırlı olup olmadığını görmesi için istihare denen rüyaya yatmasını istemiş.
Annesi de kötü bir rüya görmüş, bu gerekçeyle ayrıldı arkadaşımdan. :19:
Arkadaşım da çok seviyordu, varın halini siz düşünün.
Bence onun ayrılacağı varmış, annesi rüyasında olumsuz şey görmüş olabilir ama ben rüyayı biraz da insanın bilinçaltının yönlendirdiğine inanırım.
insan ne düşünüyorsa, bilinçaltında ne varsa onu görür :31:
(ayrıca istihareye inanırım, ama istihare sadece çok kararsız ve zor durumda kalınan anlarda yatılması gereken bir şey. ve önüne gelen herkes yatamaz.)

Son düzenleme:
Back
X