- 31 Mayıs 2007
- 14.882
- 4.544
- 423
- Konu Sahibi BeyazBulut
aslında ben öyle değildim evde bir kitabım ona göre yorumlardım kötü bişey görsemde bakmazdım hayır olsun der kapatırdımben çok takıntılıyım bu konuda ya :44:
her gece rüya görürüm ve çok etkılenıyorum
kötü bı rüya görsem bütün gün huzursuz oluyorum acaba başıma gelcek mı dıye rahat duramam![]()
ama geçenlerde gördüğüm bir rüya beni çok etkiledi ve netten bir yorumcu buldum rüyalarını yorumladığı insanlarda yorum yapmış
yorumladığı şeyler çıkıyormuş bende dayanamadım gördüğüm kötü rüyayı yorumlattım kendiside bunun bir şeytani rüya olduğunu
dua etmemi ve sadaka vermemi söyledi sonrasında aklımda sürekli yapmak istediğim şey vardı dua ediyordum allaha hayırsızsa olmasın göster bana diye
ve yine rüya gördüm aynı kişiye yorumlattığımda beklemem gerektiğin çok zorlanacağımı filan yazmış ister istemez kafam karıştı
ama şimdi daha rahatım kafama takmıyorum ve artık rüyalarımı yorumlatmıyorum
hayır normal rüyaydıistihare rüyasıysa evet vaz geçerdim..
ama normalde gördüğüm bir rüya yüzünden vazgeçmezdim.
haklısın canım gerçekten rüyalar bilinç altıyla çok alakası oluyor oyüzden çok takılmamak lazımBu soruyu okuyunca aklıma şu olay geldi.
Benim bi arkadaşımın sevgilisi annesinden ilişkilerini hayırlı olup olmadığını görmesi için istihare denen rüyaya yatmasını istemiş.
Annesi de kötü bir rüya görmüş, bu gerekçeyle ayrıldı arkadaşımdan.
Arkadaşım da çok seviyordu, varın halini siz düşünün.
Bence onun ayrılacağı varmış, annesi rüyasında olumsuz şey görmüş olabilir ama ben rüyayı biraz da insanın bilinçaltının yönlendirdiğine inanırım.
insan ne düşünüyorsa, bilinçaltında ne varsa onu görür
(ayrıca istihareye inanırım, ama istihare sadece çok kararsız ve zor durumda kalınan anlarda yatılması gereken bir şey. ve önüne gelen herkes yatamaz.)