İstediğinizi giyebiliyor musunuz?

yingyang92

Üye
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2025
121
69
13
Ben etek giydiğimde korna sesinden çok rahatsız oluyorum. Mini yani dizin hafif üstü. Bir kere iki kere olan bir şey değil, güzellikle ve fizikle de alakası yok, coğrafya kader. Başka kadınlara bakıyorum sütyen gibi büstiyerle oldukça kısa etekle, yargıladığımdan değil de, eve böyle rahat gitmek mümkün mü diye düşünüyorum? Siz rahat edebiliyor musunuz?

Büyükşehirlerden biri. Öyle muhafazakar bir çevre de değil. Ya başkaları duymuyor, duymamazlıktan geliyor.

Evet giyiyorum ama gideceğim yere arabayla giderim toplu taşıma kullanmam büyükşehir ama yobazlığı meşhur çok sıcak bi memleket kendimi kısıtlamıyorum ki baya baya mini giyerim boyum uzun dikkat de çekiyorum sadece göğüs dekoltesi rahatsız ediyor beni büyükler o yüzden büstiyer vs giymem askılı giyersem de koltuk altına yakasına dikkat ediyorum

Evet giyiyorum ama gideceğim yere arabayla giderim toplu taşıma kullanmam büyükşehir ama yobazlığı meşhur çok sıcak bi memleket kendimi kısıtlamıyorum ki baya baya mini giyerim boyum uzun dikkat de çekiyorum sadece göğüs dekoltesi rahatsız ediyor beni büyükler o yüzden büstiyer vs giymem askılı giyersem de koltuk altına yakasına dikkat ediyorum
Eminim size de bir sey diyorlardir. Duymamazliktan mi geliyorsunuz? Taksiye binsem evli misiniz diye bile soran oluyor. Tersleyen bir yapim yok. Bundan mi cesaret aliyorlar? Normal, selam verip gecerim.

Eminim size de bir sey diyorlardir. Duymamazliktan mi geliyorsunuz? Taksiye binsem evli misiniz diye bile soran oluyor. Tersleyen bir yapim yok. Bundan mi cesaret aliyorlar? Normal, selam verip gecerim.
Yok kimse bir şey demiyor bir kaç kere oldu olmadı değil ama sürekli olmuyor şehir içi avm hastane kafe vs farklı atıyorum her sabah yürüyüş yapıyorum orman park orada şort giymiyorum giyersem de uzun giyiyorum avmye gideceksem mini etek şort giyiyorum yaşadığım şehrin caddesine 2 senedir gitmedim herhalde

Eminim size de bir sey diyorlardir. Duymamazliktan mi geliyorsunuz? Taksiye bi
Yok kimse bir şey demiyor bir kaç kere oldu olmadı değil ama sürekli olmuyor şehir içi avm hastane kafe vs farklı atıyorum her sabah yürüyüş yapıyorum orman park orada şort giymiyorum giyersem de uzun giyiyorum avmye gideceksem mini etek şort giyiyorum yaşadığım şehrin caddesine 2 senedir gitmedim herhalde
Ama siz şehir merkezine gitmedim diyorsunuz. Topluma karismiyorsunuz, otobustur, metrodur.

Ama siz şehir merkezine gitmedim diyorsunuz. Topluma karismiyorsunuz, otobustur, metrodur.
Karışıyorum neredeyse her gün dışardayım toplu taşıma kullanmıyorum evime avmler yürüme mesafesinde kafeler sokağı var öyle istiklal gibi caddesi var oraya gitmiyorum arabam var her yere öyle gidiyorum İstanbulda yaşarken yine toplu taşıma çok kullandım giydim yani artık herkes mini etekli şortlu elbet oluyor ama ben çok dikkat etmiyorum kim ne demiş bakmış fark etmem bile canımın istediğini giyerim çevre şehirlere gidiyorum giyiyorum tatilde öyle

Evet istediğim gibi giyiniyorum kimse umrumda olmuyor. Zaten çok uçlarda giyinen biri değilim. Toplumun sizi bastırmasına müsaade etmeyin bence. bir kere bu düşünceye girince her kıyafetinize bu gözle bakmaya başlıyorsunuz

en son lisedeyken laf atan oldu sanırım 🙄 onun dısında kimseden bir sey duymadım ki bayağı yobaz bir memleketim var hahaha

açıkta giysem kapalı da giysem erkekler maalesef atıyor kulaklık takıyorum canım o gun ne istiyorsa moduma göre giyiniyorum her havlayaba dönüp bakarsak önümüzü göremeyz

Back
X