İştee Büyük Değişim :)

hakkatende büyük değişim olmuş cnmm
bende böle olmadı
yani beni uzun zaman görmeyen biri estetik olduğumu kesinlikle anlamaz şu anki halimle
yani ifadem falan hep aynı
ama sende müthiş bi değişim olmuşopuyorumnanaktan

Bariz kemikli önceki burnum onun için çok farketti sanırım :) Çok sağol opuyorumnanaktan

çok güzel...çok yakışmış yeni burnun... güle güle kullan canım....

Burnun cok dogal ve güzel olmus canım ama affına sığınarak bişey merak ettim. Yanlış anlamanı istemem ama neden 2.resimdeki(estetikli hali) burnunda fotoşop programlarında olan bulanıklık ve double face gibi bi programda olan sekil degstrme işlemi var gibi akannehir

Resimlerde oynama yok canım makinenin bozukluğundan kaynaklı kenarlardaki çizgiler ve görüntü yada sanırım paintte iki resmi birleştirmek için resimlerin boylarıyla oynarken bi deformasyon oldu görüntüde. Albümde aynı resmim var daha net orda.

Son düzenleme:
bir burun bir insanı bu kadar mı değiştirirmiş açıkçası çok şaşırdım ama sonuç harika güzelsin çok da güzel olmuşun

Tamam o zaman cnm bnde merk ettm öyle fotoşoplara meraklıyımda ama burnun cok güzel ve dogal olmus güle güle kullan yerimseniben

güzel olmuş...çok yakışmış...daha önce olgun gözüküyormuşsun ..şimdi çıtıpıtı br kız olmuşsun...

eski burnun tıpkı benimkine benziyo, yeni hali harika görünüyo. bende estetik oldum ama hala küçük bi kemer var. moralim bozuluyo masajlarla falan uğraşıyorum işallah geçer ya..
güle güle kullan ( azcıkta kıskanarak sölüyom :) ) süper olmuş. ifaden de çok değişmiş yepyeni biri olmuşsunkaydirigubbakcemile5

şahsen iki resim arasında çok fark yok...ikisinde de çok şeker ve cicisin..burnun da o kadar doğal duruoki he bu arada önceden var olan cici yüz ifaden de deişmemiş başarılı operasyon olmuş güle güle kullan :)

opuyorumnanaktan çok çok sağolun arkadaşlar. Allah herkese istediğini nasip etsin.. Sol tarafımda burnumun üst yan kısmında küçük iki tümsek geliyo elime inşallah geçer gitsem mi ki doktoruma kararsız kaldım :s

burnun çok güzel olmuş canım
gerçekten büyük bir değişim olmuş güle güle kullan :))

Canım benim çok güzel olmuş.Çok değişmişsin ayrıca bu saç rengi daha iyi olmuş,Çok çıtıpıtı olmuşsun :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…