iştee resimlerrr hadi yorumları bekliyorum fındık burunlar :):):):)

seviyorumseni

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2010
194
1
46
Diğer
kızlar fotolarımı yükledimm hadi yorumlarınızı bekliyorum ,tabiki hala çoookk şiş ama yinede bi fikir veriyo şekline dair ..şimdi çok canım yanıyo biraz önce dikişlerim alındı ve masaj yaptı doktorum inanılmaz bir acıydı ...sempatiksalakcinni

üstü kapalı olmasına rağmen şekli, kavisi, kalkıklığı çok güzel görünüyor:) offf bian önce ben de olmak istiyorum:kedi:

üstü kapalı olmasına rağmen şekli, kavisi, kalkıklığı çok güzel görünüyor:) offf bian önce ben de olmak istiyorum:kedi:

vakti zamanı gelince tıpış tıpış doktorun yolunu tutuyorsun cnım :):) önemli olan o zamanın gelmiş olması ben 2-3 senedir olmak istiyordum hiç aklımda olmadıgı bi an gittim doktorla görüşmeye gittim ve randevu aldım çıktım çok ilginçti .kaydirigubbakcemile3

cnm güzel duruyor yandan daha çok anlaşılıyor şekil güzel:)bandajlarından kurtul hemen reism yükle:)

ooo baktım şimdi fotolarına . baya güzel olacak inş. sabırsızlıkla bekliyoruz.çok sevindim . hayırlı olsun

vakti zamanı gelince tıpış tıpış doktorun yolunu tutuyorsun cnım :):) önemli olan o zamanın gelmiş olması ben 2-3 senedir olmak istiyordum hiç aklımda olmadıgı bi an gittim doktorla görüşmeye gittim ve randevu aldım çıktım çok ilginçti .kaydirigubbakcemile3

ya bende son 5 aydır düşünüyomm..çok korkularım varr ama inşallah yencem onları ..sen kime ameliyat olmuştunn?tabi bu korkuların giderilmesinde ii bir doktorda önemlii..

kabul ettim ikinizinde teklifini kızlar ..ben antalyada oldum ameliyatımı canım gökhan uğur. aslında hep istanbuldaki doktorlar bu konuda daha iyiler diye düşünürdüm ve istanbul da olmayı isterdim ve barış çakır ı takıntı haline getirmiştim ama kısmet işte .doktorumu kbb ci olarak tanıyordum aslında ama hiç estetik operasyon yaptıgını bilmiyordum.bir arkadasım ameliyat oldu ve daha başka örneklerinide duydum ameliyat yaptıgı. bi kere görüşmeye gitsem ne çıkar dedim ofisine gittim ve randevuyu alıp çıktım :):):):) canım doktorumun ilgisinden sabrından çok memnunum ama yaptıgı işle ilgili konuşmak çok erken kendisininde dedigi gibi estetik ameliyatlarda erkenden sevinmek yanlış olur şişliklerin insin az çok şekil belli olsun o zaman konuşalım dedi. bugun alçı çıkınca burnuma bakmak istedim izin vermedi çok ödemli şiş eger şimdi böyle görürsen moralin bozulur grereksiz kuruntu yaparsın bi 5 gün daha sabret flastere geçişte görürsün dedi .bende ısrarcı olmadım .bakalım bekliyorum sabırla sonucu . yorum yapmak için 5. gün ççok erken ....

Son düzenleme:
Seviyorumseni canım öncelikle geçmiş olsun dileklerimi iltmek istiyorum sana. Ben de bir Antalyalı olarak ve de Eskişehir de okuyan bir öğrenci olarakda aynı zamanda burun ameliyatı olmak istiyorum. Ama bir türlü hangi doktora olacağıma karar veremedim. Kalın derili ve içindede problemi olan bir burnum var bir iki doktorla görüşmeme rağmen istediğim gibi bir sonuç alamayacağıma dair konuşmalar yaptılar bana bu aralar çok moralim bozuk oysaki istediğim sadece hafifçe kemerimin törpülenmesi ve burnumun önden çok az daha incelmesi. Neyse kusuruma bakmayın çok doluyum bu aralar hani insan bir tanıdığını görünce içini döker ya o kıvamdayım.....:) Canım doktorunun Antalyada olduğundan bahsetmişsin acaba biraz daha ayrıntı verebilir misin? Senin burnun nasıl dı ve ne gibi bir işlem yapıldı burnuna canım ? Birde beni de ekler misin arkadaşın olarak çok merak ediyorum acaba burnun nasıl oldu diye. Şimdiden güle güle gez yeni burnunla canım öpüyorummmm.....:)

Seviyorumseni canım öncelikle geçmiş olsun dileklerimi iltmek istiyorum sana. Ben de bir Antalyalı olarak ve de Eskişehir de okuyan bir öğrenci olarakda aynı zamanda burun ameliyatı olmak istiyorum. Ama bir türlü hangi doktora olacağıma karar veremedim. Kalın derili ve içindede problemi olan bir burnum var bir iki doktorla görüşmeme rağmen istediğim gibi bir sonuç alamayacağıma dair konuşmalar yaptılar bana bu aralar çok moralim bozuk oysaki istediğim sadece hafifçe kemerimin törpülenmesi ve burnumun önden çok az daha incelmesi. Neyse kusuruma bakmayın çok doluyum bu aralar hani insan bir tanıdığını görünce içini döker ya o kıvamdayım.....:) Canım doktorunun Antalyada olduğundan bahsetmişsin acaba biraz daha ayrıntı verebilir misin? Senin burnun nasıl dı ve ne gibi bir işlem yapıldı burnuna canım ? Birde beni de ekler misin arkadaşın olarak çok merak ediyorum acaba burnun nasıl oldu diye. Şimdiden güle güle gez yeni burnunla canım öpüyorummmm.....:)

teşekkür ederim canım .ayrıca istedigin soruları sorabilirsin insanın o dönemde neler yasadıgını ben cok iyi biliyorum . benim burnum yağlı kalın derili ucu bayagı etli kanatları geniş bir burundu , içinde kemik eğriliği ve şişmiş etler vardı ..
ben burnumun sadece kemeri düzeltilir diye doktora gitmiştim ama doktorum sadece kemeri düzeltiriz ama bu zahmeti çekmişken daha güzel burnun olsun ben kanatları daraltmak vede burun ucunu inceltmek istiyorum dedi .ve anlattıgı duruma göre bir tasarım çizdi.bende bütün detayları ile neler istemedigimi yada neleri istedigimi söyledim büyük bi sabırla ve güleryüzlülükle dinledi beni.ameliyatım 3 saat sürdü senle işimiz çok sana çok özenicem dedi ameliyata girerken ve ben sedyenin üstünde güle oynaya ve bi yandanda burun tarifi yaparak girdim .ameliyathaneye giderken hastabakıcı ve ben önde sedyede doktor arkada espriler yaparak girdik .oraya kadar benle geldi .burnum sonucta nasıl olacak bilemiyorum ama inanılmaz güven veren bir doktor.ameliyat sonrasındada gayet ilgili .doktorun özel muayenehanesi var fakat ameliyatını anlaşmış oldugu 2 özel hastanede yapıyor .ameliyat öncesinde bütün tahlillerin yapılıyor ve muayeneden geciyorsun .ameliyatını olduktan sonra bir gecede hastanede kalıyorsun ve bundan sonraki btün kontroller için doktorun muayenesine gidiyorsun .ameliyat olmak zorunda degilsin tabiki ama bence antalya ya geldigin zamn bi gdip görüş derim .aklına yatmazsa olmazsın .ilk muayeneden ve yaptıgı tasarımlardan para almıyor .sadece neler istediginizi neler yapabilecegini belirliyorsunuz eger olmak istemezsen hiçbir ücret ödemeden çıkıp gidiyorsun .aklıma gelen detayları yazdım başka sormak istedigin varsa cevaplarım canım .opuyorumnanaktan

Back
X