istege bagli sezeryan yapilir mi

Şuan kuşlar, çok kararsizim yani , bu hafta konusca, doktorla olmaz derse, bu saatten sonra başka doktor bakcam ve direk ilk muaynefe dicem sezeryan DIE, yani riskli gebe
İk zaten.

Bende cok korkuyorum ayni haftadayiz... Bana 14 kasim gibi aliriz bebegi dedi benimde persembe kontrolum net o zaman belliolacsk... Ben sezaryenden de korkuyorum :) her sekilde korkuyorum... Her gece ruyamda dogum yapiyorum...

Canim. Genel minasi olacak sezeryanin, ayni haftadayiz bu çarşamba gitcem bende , dice, senin dediklerini, offf bu saglikla dogsalarrrrr

Bende cok korkuyorum ayni haftadayiz... Bana 14 kasim gibi aliriz bebegi dedi benimde persembe kontrolum net o zaman belliolacsk... Ben sezaryenden de korkuyorum :) her sekilde korkuyorum... Her gece ruyamda dogum yapiyorum...
Coraspine devammi

iğne kullananlarda normaldoğum olmuyor diye biliyorum riskli diye
ya bizi kandırıyorlar risk var di diye
yada senin doktorunun bundan haberi yok
bende iğne kullanıyorum daha dogum seklini konusmadık

iğne kullananlarda normaldoğum olmuyor diye biliyorum riskli diye
ya bizi kandırıyorlar risk var di diye
yada senin doktorunun bundan haberi yok
bende iğne kullanıyorum daha dogum seklini konusmadık

Canim benimki de normalde daha az kanaman olur diyo, ben sezeryan isyiyom zaten ya, korkuyorum'

Canim benimki de normalde daha az kanaman olur diyo, ben sezeryan isyiyom zaten ya, korkuyorum'
istemediğin bişeyi zorla yaptırmazlarmerak etme
özel hastaneler sezeryan için bahane arıyor zaten parasıyla değil mi sonucta
sen kendini nasıl rahat hissedeceksen o dogum şekli olsun
iğneyi kestin mi?
ne zamana kadar kullanacakksın?
çünkü kanın belli süre sulanmaması gerekiyor

[QUOT. "temmuzz, post: 37483404, member: 226926"]istemediğin bişeyi zorla yaptırmazlarmerak etme
özel hastaneler sezeryan için bahane arıyor zaten parasıyla değil mi sonucta
sen kendini nasıl rahat hissedeceksen o dogum şekli olsun
iğneyi kestin mi?
ne zamana kadar kullanacakksın?
çünkü kanın belli süre sulanmaması gerekiyor[/QUOTE]
Canim 36 oldum iğneye devam, bi gün önce kescez dedi, Nadi normal olacaksa bu durumda.sonuçta ben acikca solesem anlar herhalde dimi,

Canim 36 oldum iğneye devam, bi gün önce kescez dedi, Nadi normal olacaksa bu durumda.sonuçta ben acikca solesem anlar herhalde dimi,[/QUOTE]

yani çok saçma sancın birden gelebilir doğum iğneyi vurduktan sonra başlayabilir bunu ayarlaması zordur
suni verip dogumu o şekilde mi başlatacak yoksa?
sen konuş korktugunu söyle zorla istemediğin bişeyi yaptırmaz
illede normal derse başka doktorla görüşürsün

Canim 36 old. iğneye devam, bi gün önce kescez dedi, Nadi normal olacaksa bu durumda.sonuçta ben acikca solesem anlar herhalde dimi,

yani çok saçma sancın birden gelebilir doğum iğneyi vurduktan sonra başlayabilir bunu ayarlaması zordur
suni verip dogumu o şekilde mi başlatacak yoksa?
sen konuş korktugunu söyle zorla istemediğin bişeyi yaptırmaz
illede normal derse başka doktorla görüşürsün[/QUOTE]

Aynen canim bu hafta konuscam zatenbi de erken dogumriskimde var nidilat iciyorum olmazsa başka doktora aynen

Kuşlar
Çok moralin bozuk normalde normal diyo adam net de sanci cikti60 karda. Yarin bi daha net te gircem, sezeryan istiyorum dedim, yoo niye diyo. ay delircem, yarin da baksin. Başka doktora gidicem.artik,off.

Kizlar bnde suana kadar normal istiodum ama icimi bi korku sardi norml doumda bi suru risk faktoru var bide bzmkine basi braz buyuk dio dr.korkuyrm basurum da var zaten son iki-uc haftadr ne zormus bu is Allah herkese kolaylk saglik versn..

Canim
Naaptin dogum isini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…