İsteğim tuhaf kaçar mı ?

elifnurbeyza

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2022
8.795
4.458
103
31
Dedemin bahçesi var.Yillarca büyük teyzem ile büyük dayım domates biber ekerlerdi.Simdide ortanci dayım domates biber ekiyor.İki kuzenimde bahçeye hem kümes yapmış.Hemde ahir yapmışlar.Dayimin da ahırı vardı.Bende orada birşeyler yapmak istesem yanlış anlarlar mi ?

Niye yanlış anlasınlar sizinde dedenizin bahçesi. Ben amcamlarin yaptığı bahçeden istediğim kadar domates biber toplarım bisey demezler

Dayılar şimdiden sahiplenmeye başlamış..benim dedem bütün tarım arazilerini ölmeden dayimlarin üzerine geçirmişti..teyzemler de aile geleneği diye hak talep etmediler maalesef..dikkat edin...dedeniz hayattayken kimsenin sahiplenmesine izin vermemesi lazım aslında..dedeniz ölünce dayınız diyecek ki zaten bu taraf bana ait,yıllardır ekip biçiyorum diyecek..anneniz hayattaysa o da ekip biçsin ya da siz..onlar yapıyorsa siz de yapın..

Bahce kac dönüm ,matematik sorularindaki gibi paranin bilmem kacta kaciyla bir sey alip bitiremiyorlar

Lavanta gibi şeyler yetiştirip, kurutup, satabilirsin. Baya böyle şeyler satılıyor. El yapımı sabun da yapılıyorsa sizin orada onları da eklersin. Kadın girişimci olarak destekte alabilirsin.

Sevgili günlük
Bugün banım açılır açılmaz kk acayip konu açtım. Herkes beni tanıdığı için bol yorumlu oluyor konularım. Bu da bana kendimi değerli hissettiriyor. Buraya yazdıkça konularını kocam okur da bana döner diye dört gözle bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…