- 13 Ağustos 2022
- 8.795
- 4.458
- 103
- 31
- Konu Sahibi elifnurbeyza
-
Niye yanlış anlasınlar sizinde dedenizin bahçesi. Ben amcamlarin yaptığı bahçeden istediğim kadar domates biber toplarım bisey demezlerDedemin bahçesi var.Yillarca büyük teyzem ile büyük dayım domates biber ekerlerdi.Simdide ortanci dayım domates biber ekiyor.İki kuzenimde bahçeye hem kümes yapmış.Hemde ahir yapmışlar.Dayimin da ahırı vardı.Bende orada birşeyler yapmak istesem yanlış anlarlar mi ?
Merkeze yeni bağlandı.Tasraydi eskiden evet Ankara'da.3 sene kadar önce 35 bin kadardi nüfusu şimdi 60 70 bin oldu.Dogudan gelip yerleşen çok.Yoo. Git konus bence. Ankarada mi burasi? Kolay gidip gelebilecek misin?
Bilmiyorum babam yardım ederse yapabilirim.Hatta önceden demişti babam.Herkes bisey yapıyormuş zaten sana diyemezler ne düşünüyorsun ne ekeceksin
Duvara yazıp fikir alacağın şeyler için konu açıyorsun hep
Dayılar şimdiden sahiplenmeye başlamış..benim dedem bütün tarım arazilerini ölmeden dayimlarin üzerine geçirmişti..teyzemler de aile geleneği diye hak talep etmediler maalesef..dikkat edin...dedeniz hayattayken kimsenin sahiplenmesine izin vermemesi lazım aslında..dedeniz ölünce dayınız diyecek ki zaten bu taraf bana ait,yıllardır ekip biçiyorum diyecek..anneniz hayattaysa o da ekip biçsin ya da siz..onlar yapıyorsa siz de yapın..Dedemin bahçesi var.Yillarca büyük teyzem ile büyük dayım domates biber ekerlerdi.Simdide ortanci dayım domates biber ekiyor.İki kuzenimde bahçeye hem kümes yapmış.Hemde ahir yapmışlar.Dayimin da ahırı vardı.Bende orada birşeyler yapmak istesem yanlış anlarlar mi ?
Ken dışındakiler.Duvarda kim gorecek ama ya
Dedemin bahçesi var.Yillarca büyük teyzem ile büyük dayım domates biber ekerlerdi.Simdide ortanci dayım domates biber ekiyor.İki kuzenimde bahçeye hem kümes yapmış.Hemde ahir yapmışlar.Dayimin da ahırı vardı.Bende orada birşeyler yapmak istesem yanlış anlarlar mi ?
Dedemin bahçesi var.Yillarca büyük teyzem ile büyük dayım domates biber ekerlerdi.Simdide ortanci dayım domates biber ekiyor.İki kuzenimde bahçeye hem kümes yapmış.Hemde ahir yapmışlar.Dayimin da ahırı vardı.Bende orada birşeyler yapmak istesem yanlış anlarlar mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?