İstek Arttırıcı İlaç??

jessicawick

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2017
14
5
1
41
Hanımlar,kesinlikle fake değilim.Lütfen fake olduğuma inananlar tenezül etmesinler yazmaya.Yeni üye diye fake diyenler oluyor burda bazılarına okuyorum.Bu konu için açtım hesabımı.

Konuya gelince 1 yıldır aramız limoni elle tutulur bişi olmasada eşim depresyona girebiliyor ve cinsel arzusu yok.Bu başka bayanlara karşı bile böyle.Telefonunu da biliyorum kimlerle konuştuğunu da.Herşeyi içine atar.Evcimen kendisi.Fakat son 1 yıldır böyle.Kendi de dert yanıyor arzu iste duymuyor.Tripleri de olan bir erkek.Aslında hiç böyle değildi ateş parçasıydı ne olduysa çocuğumuz olmadı henüz ondan başladı.Çocuk istiyor fakat isteksizliğim var diyor.Bu isteksizliğe çözüm bulsam herşeyi yoluna koyacam diyor.Doktora gitmek istemiyor ikna edemiyorum tartışıyoruz.Küçük bir şehirdeyiz.Herkes bilir tanır doktor tanıdık çıkar gören biler olur diye düşünüyor.Bitki çaylarını falan sevmez bende sevmediğim için hadi içelim gibi bi durumumuz yok.Açıkcası ilaç gerek.Kesin ve net.İstek arttırıcı ilaç varmıdır?İsim yazsanız bile doktora sorarak kullanacak..Onu baştan çıkarıcı şeyler giysemde kendine yaklaştırmıyor.Böyle bişi başına gelen varmı zaman zaman evlilikler yıpranıyor ve heyecan gerekiyor lütfen kırıcı olmadan yardımcı olursanız sevinirim.

hayır daha önce çok iyiydik.Benden soğumuş ama bir yıl sürer mi o da kendisine şaşıyor.Birbirimize yakınlaşmak istiyor ama zorlamıyor kendini isteği yok.

işte stresi mi var .ailesinde çocukları olmasında problemi olan akrabası var mı? hepsini geçtim ilişkinizi renklendirmeniz için arasıra oturduğunuz ufak yerden şehre inip eğlenmeye çalışın.

İyi bir cinsel terapist bulup terapiye başlayın. İsteksizliğin arkasında pek çok sebep olabilir, ilaçların kalıcı faydası olmayacaktır. Bu kadar duyulmasından korkuyorsa eczaneden ilaç aldığında da duyulacak kaçarı yok. Sizin terapi görmeniz lazım.

Küçük bir şehirdeyiz.Herkes bilir tanır doktor tanıdık çıkar gören biler olur diye düşünüyor.
doktora gidip hormonlarına baktıracak alt tarafı. muayene olurken alnına bu adam isteksiz onun için geldi yazmıyor tabi ki. az mantıklı olun.

Bitki çaylarını falan sevmez bende sevmediğim için hadi içelim gibi bi durumumuz yok.
oturup litrelerce içecek haliniz yok. katlanıversin bi zahmet.

İstek arttırıcı ilaç varmıdır?İsim yazsanız bile doktora sorarak kullanacak
hani gidemiyodu doktora.

ayrıca gidip eczaneye danışın.

Valla ben araştıracağım o yine dkotora gitmeyecek arkadaşım.

Hormonlarına baktırmıştı çocuk neden olmuyor diye ikimizde tahlil yaptırmıştık sıkıntı yoktu.Çare aramıyor.Herkesten herşeyden soyutluyor kendini.Bende sinirleniyorum geriliyoruz hep o beni dinlerdi kendini düzeltecek sandım.Ama ayrılmayı konuştu kendi de istemiyor ama ilişkimiz yok diyor ama bunu gerçekleştirmeyen de kendi.İnadını kıramıyorum.Benim ona sinirlenmelerim ve ilişkimizi yıpratmamaız aklına geliyormuş.

ya ona yok buna yok. bütün çözümleri reddedip çözüm bulamaması çok komik. gökten zembille inmeyecek şifa. doktora gidecek paşa paşa. Öyle ilaçları da alamazsınız kafanıza göre kalp krizi riski yüksek. ya gerçekten konu değil ama eşinizin tavrı çok komik.

Eşin aklında bitirmiş Dr a gitmez o yüzden. Sen biraz kaç bakalım kaçan kovalanır malum bir de onu dene.

Bitirin o zaman kardeşim.
Madem senin bu kadar emeklerine hala kayıtsız, çözüm bulma konusunda ısrarla red cevabı alıyorsun ugraşma derim.
Kendi boguldugu mutsuzluguna seni de mahkum ediyor, buna hakkı yok

ateş parçasıydı diyene kadar inanmıştım ama böyle bir tabiri ilk kez duydum bi acayip geldi :)
doktordan başka yol olduğunu sanmıyorum
belki hormonlarında bir sıkıntı vardır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…